Dodaj do ulubionych

Przelewy z England.pl

12.03.14, 15:34
Firma England.pl realizuje transfery pieniężne między Wielka Brytanią a Polską, w obie strony. Oferujemy:

PRZELEWY DO POLSKI
-Wysyłaj przelewy powyżej Ł100 za darmo, bez żadnych opłat.
-Wyślij rodzinie i do przyjaciół, opłać rachunki i kredyty.
-Wszystko przez internet bez wychodzenia z domu.
-Zawsze doskonały kurs i możliwe negocjacje.
-Pieniądze najpóźniej w godzinę na koncie.
-Obsługujemy wszystkie banki w Polsce.
-Powiadamiamy o realizacji przelewu.
-Pełny dostęp do historii transakcji.

PRZELEWY DO WIELKIEJ BRYTANII
-Wszystkie przelewy powyżej 500 zł. wykonujemy bezpłatne!
-Pieniądze już w kilka godzin na brytyjskim koncie.
-Zawsze doskonały kurs funta i możliwe negocjacje.
-Minimum formalności i zero ukrytych kosztów.
-Powiadomienia o realizacji Twojego przelewu.
-Pełny historia transakcji.

*Przelewy są całkowicie bezpłatne dla osób i podmiotów dokonujących przelewu na nasze konto przez internet, które przelewają równowartość co najmniej 100 funtów lub 500 zł.

Mob. +48 500 308 968
Tel. +48 94 343 58 14
Tel. +44 1789 267 167
Tel. +44 2035 855 521
Mob. +44 7841 679 442
e-mail: biuro@england.pl
GG 43204497
www.england.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: paulinaskow Re: Przelewy z England.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.14, 15:38
      Ja tam jestem zadowolona z Ferpay 

Nie dość że mają lepszy kurs 
      Minutka 4,95 zł 
      Grosik 4,94 zł 
      Ferpay 4,97 zł 

Opłata za przelew: 
      Minutka 1,90 GBP (ale idzie 2 dni) 
      Grosik - w zależności od kwoty (co się w większości nie opłaca) 
      Ferpay 1,80 GB (zawsze stała opłata) 

to jeszcze zbieram sobie punkty i mam darmowe przelewy albo wymieniam sobie na kase 

Jak coś to podaje link www.ferpay.com
      • Gość: brat ek UK Re: Przelewy z England.pl IP: *.us.unmetered.com 23.06.14, 13:41
        Wydaje mi sie ze to ni dokonca tak , wychodzi ze ferpay najlpeszy. Ja uzywam england albo sami swoi przekazy pieniezne - sa to dobre firmy i istnieja juz dlugo na rynku wiec zaufanie budza. Co do tych nowych firm to dobrze ,ze sie pojawiaja bo jest to z korzyscia dla wysylajacych jednak ich oferty sa nie zawsze dopracowane jak w przypadku ferpaya.
        • Gość: Marta Re: Przelewy z Grosik IP: 82.195.127.* 24.06.14, 14:44
          hej
          wysylajac przelewy warto zwrocic uwage na kurs i oplaty - firm wyrastaja jak grzyby po deszczu ale niektore zanizaja kursy albo wala wysokimi oplatami
          korzystalam juz z kilku i zostala przy grosiku - za przelew place £1 i kaske mam po godzinie w polsce
          ostatnio mieli promocje i wysylali za darmoche przez tydzien

ich strona to www.grosik.com i naprawde polecam

zgadzam sie tez z kolega powyzej ze trzeba brac firmy ktore juz maja renome w uk a nie jakies nowe
          • Gość: Adas Re: Przelewy z Grosik IP: 103.10.197.* 30.07.14, 21:08
            tak jak mowi kolezanka powyzej tych firm jest bez liku tylko trzeba uwazac zeby nagle nie stracic po prostu swoich pieniedzy zwracajcie ludzie uwage na posiadane certyfikaty, rodzaje zabezpieczenia i w ogole bo to bardzo wazne do tego oplata, czas dostarczenia oraz przelicznik dla kazdego pasuje inna firma zalezy od sumy ja polecam bo korzystam z transfer24.eu place 0.95L i wychodzi mi taniej niz w innych firmach jak sobie sprawdzalam, przelew w tym samym dniu, nadzor ma nad nimi knf i wiecej mi nie trzeba:)
        • knaf Re: Przelewy do Polski z UK 26.07.14, 15:16
          Kurs funta można sobie porównać tutaj: kurs-na-funta.pl/przelewy-do-polski/ trzeba w przypadku niektórych firm uważać bo pobierają jakiś procent od przelewu oprócz standardowej opłaty, ale różnice w kursie nie są jakieś wielkie
      • urzedniczka-uk Re: Przelewy z England.pl 06.09.16, 18:03
        Ja polecam sprawdzać kurs i opłaty (przez tą stronę można mieć pierwszy przelew ZA DARMO !) na przelewdopolski.eu/
        Tam szybko sprawdzisz która firma oferuje najlepszy kurs i najniższe opłaty.
      • Gość: Mysza Re: Przelewy z England.pl IP: *.range86-159.btcentralplus.com 18.03.17, 08:39
        serwis www.england.pl porownujac do ferpay jednak lepiej wypada, wiecej pieniedzy wpada na polskie konto bo oplat nie pobieraja a pieniadze mamy w niecala godzine na koncie a nie 48 godzin, wyprobuj, polecam
        • Gość: Monika Re: Przelewy z England.pl IP: *.play-internet.pl 21.03.17, 09:09
          Pozycjonowanie się na nazwę konkurencji może skończyć się pismem prawniczym - ja bym nie ryzykowała :/
    • Gość: Olek36 Re: Przelewy z England.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.14, 13:50
      Pierwszą zarobioną pensję wysłałem do żony przez Western Union, wiem zapłaciłem za przekaż jakoś dużo pieniędzy. Każdy kolejny idzie przez easysend.pl
      Kasa dochodzi w ciągu 1 dnia (jeżeli wyśle przed południem), robi się to przez net, koszt to 2 funty - niezależnie od wysokości wysłanej gotówki (gdy przelew idzie przez net), 5 funtów gdy robię to za pośrednictwem agenta gdzieś na Londynie.

Poza tym wprowadzili jakiś czas temu możliwość płacenia kartą debetową, to już całkiem usprawniło całą procedurę.
      • Gość: Ziggy Re: Przelewy z England.pl IP: *.dynamic.mm.pl 29.07.14, 16:13
        No ja też właśnie przez EasySend przelewam pieniądze do Polski. Robię to właśnie u agenta za 5 funtów - ponieważ nie mogę połapać się w tych angielskich przelewach internetowych.
        W ciągu kilku h pieniądze są na koncie w Polsce.
        • Gość: ałtor Re: Przelewy z England.pl IP: *.skybroadband.com 31.07.14, 21:03
          Po grzyba "wysyłacie pieniądze do Polski" skoro jesteście w Polsce?
          • Gość: was Re: Przelewy z England.pl IP: 85.17.141.* 21.10.14, 12:25
            a jak majom roaming?
    • lisekbox Re: Przelewy z England.pl 16.03.16, 18:21
      polecam uzycie porównywarki na stronie tanieprzelewy.com jest tam przejrzysta tabelka, gdzie można porównać gdzie i za ile i jak szybko mozna wysłać pieniądze do Polski
    • placebo123 Re: Przelewy z England.pl 31.03.16, 11:38
      Zdecydowanie wolę Easysend.pl. Mają podobną ofertę, ale po prostu lepsza obsługa klienta, więcej promocji i ofert specjalnych,a do tego są NIEZAWODNI. Polecam sprawdzić www.easysend.pl Pierwszy przelew jest za darmo, aby przetestować.
      • Gość: Patryk Re: Przelewy z England.pl IP: *.40.249.137.threembb.co.uk 07.04.16, 19:13
        No to nieźle, pierwszy przelew za darmo hehe. W England wszystkie przelewy są za darmo powyżej 100 funtów.
        • Gość: placebo123 Re: Przelewy z England.pl IP: *.terminus.pl 13.04.16, 10:30
          Czasami za pewność, bezpieczeństwo i jakość usług trzeba zapłacić. Dla mnie to nie problem :)
    • zklanur Re: Przelewy z England.pl 15.11.16, 19:41
      Witam.
      Są firmy które się ty zajmują, np -Zamiast drogiego western union i przelewów bankowych polecam firmy transferujące, właściwie jedną - TRANSFERWISE - KURS MAJĄ RZECZYWISTY, NAJWYŻSZY ZE WSZYSTKICH DOSTĘPNYCH NA RYNKU! pieniądze na koncie w polsce na drugi dzień. Rejestrując się przez ten link: transferwise.com/u/urszulas1 - macie pierwszy przelew za darmo! Drugą firmą która ma również podobny kurs jest transfergo - link do darmowego przelewu: my.transfergo.com/pl/r/fSeGWh.
      reszty firm pośredniczących na ten moment nie ma sensu brać pod uwagę, bo mają strasznie zaniżone kursy,wysokie prowizje, albo żądają kser dokumentów...
      Pozdrawiam
      • Gość: Zanzi992 Re: Przelewy z England.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.17, 14:36
        Regularnie korzystam z england.pl i wszystko idzie sprawnie, przelewy do PL dochodza w przeciagu godziny i nie place nic za przelew. Kiedys wysylalem przez western union i grosik ale ten drugi zaczal miec jakies problemy a pierwszy to wiadomo - koszta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka