liqier 19.08.14, 21:44 Mam pytanie. Będę przechodził testy bhp przy przyjęciu do pracy w magazynie. Czy ktoś wie, jak wygląda taki egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topole100 Re: Praca w magazynie 21.08.14, 18:58 Bhp to chyba nie są żadne testy. Wiem że jest szkolenie z bezpieczeństwa pracy, z krórym musisz się zapoznać. Ale chyba nie jest to w formie testu. Odpowiedz Link Zgłoś
liqier Re: Praca w magazynie 21.08.14, 22:42 Dziękuję za odpowiedź. Właśnie nie wiem, jak to ma dokładnie być. Przeszedłem tedty w agencji, teraz będzie szkolenie BHP, a póxniej mają być z tego testy. Kompletnie nie wiem, co o tym mysleć, bo przekopałem internet i ani słowa na ten temat nie znalazłem. Są testy na wyższe stanowiska, ale nie spotkałem się z takimi na zwykłego robola. A jednak powiedziano mi, ze takie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azkeel Re: Praca w magazynie IP: *.xdsl.murphx.net 22.08.14, 10:03 Z reguly wyglada to tak, ze firma robi indukcje, pokazuja slajdy, mowia o BHP, wyjsciach ewakuacyjnych itp a potem jest test z tego ile zrozumiales. W kazdej firmie testy wygladaja inaczej. Moga pytac gdzie sie trzeba zglosic po ewakuacji w razie pozaru, czy wolno albo nie wolno zastawiac wyjscie ewakuacyjne, jakie sa specyficzne zagrozenia zwiazane z miejscem pracy itp. Krotko mowiaz test jest z Tego o czym byla mowa podczas indukcji. Taki test nie zluzy do niczego innego poza tym, zeby chronic prawnie firme w razie jakichs wypadkow. Jak zrobisz cos glupiego i zaczniesz sie tlumaczyc, ze nie wiedziales na przyklad, ze nie mozna przechodzic pod podniesionymi widlami FLT to Ci wyciagna ten test z teczki i pokaza, ze jednak wiedziales i wypadek jest z Twojej winy. Odpowiedz Link Zgłoś
liqier Re: Praca w magazynie 01.09.14, 21:35 Dzięki za pomoc, prace już dostałem, a testy to naprawdę żaden problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Praca w magazynie IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.14, 17:58 a jak wygladaja takie testy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
liqier Re: Praca w magazynie 18.12.14, 22:09 W moim przypadku był to zwykły test na kartce. Z obrazkami :) Pytanie i eliminacyjna odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś