Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 15:00 Najbardziej uderzyła mnie liczba 330 osób aresztowanych - w Polsce nasza dzielna policja zgarnęłaby może z 5 osób, które po 24h i tak by wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Londyn: policja obrzucona butelkami, 330 osób a... 27.08.08, 15:11 bywałem mam nadzieję że Londyn przetrwa wszystkie zawieruchy, jest zaj...miejscem Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi nozownicy: murzyni, turcy, albanczycy, algerczycy 27.08.08, 15:15 maroko, liban..maja jedna ceche wspolna...wszyscy sa muzulmanami ktorych pelno w tym syfiastym londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: nozownicy: murzyni, turcy, albanczycy, algerc IP: 89.207.118.* 27.08.08, 15:31 ale zes wyskoczyl z tym libanem. Jak bys niewiedzla to 40% ludnosci Libanu to Chrzescijanie. Wiec pewnie i oni siedza tez w ladku. Jesli cos chcesz pisac o krajach bliskiego wschodu i ich narodach to najpier cos na ten temat poczytaj a nie pisz bzdurne stereotypy powtazane przez wszytkich! Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: nozownicy: murzyni, turcy, albanczycy, algerc 27.08.08, 15:53 Polacy to katolicy, też ich tam pełno, też robią syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: nozownicy: murzyni, turcy, albanczycy, algerc IP: *.superkabel.de 27.08.08, 21:10 ale swojski :P Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi brodny i zaszczurzony londyn, pelno murzynow 27.08.08, 15:18 Gość portalu: aaa napisał(a): > Najbardziej uderzyła mnie liczba 330 osób aresztowanych - w Polsce nasza > dzielna policja zgarnęłaby może z 5 osób, które po 24h i tak by wyszły. > widac ze nigdy palo nie byles w londynie...gwarantuje ci ze wszyscy juz po kilku godzinach wyszli na ulice. w uk dozywocie to max 8 lat w wiezieniu, w polsce dozywocie to minimum 25 lat w wiezieniu... zastanawiam sie czasem czy tacy ludzie jak ty urodzili sie takimi polmozgami czy od niedawna biora lekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spadaj nieuku Re: brodny i zaszczurzony londyn, pelno murzynow IP: 90.156.115.* 27.08.08, 15:29 w zyciu chyba nie widziales Marokanczyka czy Libanczyka na swoje swinskie oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: brodny i zaszczurzony londyn, pelno murzynow IP: *.eranet.pl 27.08.08, 17:37 a ty chyba robilas palke marokanczykowi i patrzylas sie ak wyglada dopoki strumien czegos bialego nie zaslonil twych oczu mała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: brodny i zaszczurzony londyn, pelno murzynow IP: *.superkabel.de 27.08.08, 21:09 o przecinkach w szkole nie uczyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek [...] 27.08.08, 15:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_sasoon stoopid brits 27.08.08, 15:40 jeszcze sie nie obudzili, nie wiedza ze tylko restrykcyjne wobec maloletnich i emigrantow prawo moze ich uratowac a jak tak dalej pojdzie to london bedzie wygladal jak east st. louis czy camden, NJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: American Style Re: stoopid brits IP: *.chello.pl 27.08.08, 16:02 londyn schodzi na psy i bynajmniej nie przez polakow oni zmywaja gary albo mieszaja cement one sie puszczaja z ciapatymi i jest ok najgorsze sa asfalty angole sie przez nich powoli budza z reka w zajebistym szambie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylem tam Re: stoopid brits IP: *.toya.net.pl 27.08.08, 17:07 Przed wyjazdem do Anglii nie miałem nic do murzynów, ale teraz nie znoszę ich, to najgorsi ludzie, pracowałem w restauracji, widziałem i słyszałem sporo, taki ciapuch potrafi ci powiedzieć, że skoro my byliśmy waszymi niewolnikami to teraz wy powinniście służyć nam! A ponieważ Anglia ma lipne prawo, każdy boi się oskarżeń o rasizm, czarni to wykorzystują w pracy i się obijają. Albo idziesz ulicą a taki czarny potrafi cię wyzwać od najgorszych. Uważam, że murzyni i inni kolorowi są winni takim zdarzeniom jak to w Notting Hill. Są leniwi, agresywni i nikogo nie szanują. Coraz bardziej kocham Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awanturnik Re: stoopid brits IP: *.globalconnect.pl 27.08.08, 20:49 Nie ma co, ale fajny ten Londyn. Tylko emigrować. Ja tam wole siedzieć w Polsce i słuchać wyzwisk rodzimych blokersów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancake Re: stoopid brits IP: *.chello.pl 29.08.08, 19:14 Kolejny frustrat, co nigdy na Wyspach nie był (takowych można poznać po wzmiankach o zmywaniu) a tego, że dziewczyny nie ma winni są czarni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Re: stoopid brits IP: *.ntlworld.ie 27.08.08, 17:51 Nawet nie wiesz, buraku, jak się pisze "stupid" - a to akurat wiedzieć powinieneś. Reszty bzdetów nawet nie ma co komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_sasoon buraka to 28.08.08, 11:48 sobie w rodzinie poszukaj, szczurze zmywakowy nie wiesz o co chodzi, so get the fuck out, bum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NPS Re: Londyn: policja obrzucona butelkami, 330 osób IP: *.ztpnet.pl 27.08.08, 17:49 buhahabuah zgniła zżydziała demokracja ! czy myslicie ze to by sie zdarzyło w Chinach ? ale tam jest porządek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Londyn: policja obrzucona butelkami, 330 osób IP: *.superkabel.de 27.08.08, 21:07 Droga wolna . Dawcow organow ciagle tam za malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeSrak 40 osób zaatakowało 180 aresztowanych IP: *.93.classcom.pl 27.08.08, 17:55 A u nas? Jak 300 dresów po meczu robi dym to w najlepszym wypadku zatrzymają 2 po czym i tak zostają zwolnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Londyn: policja obrzucona butelkami, 330 osób a... IP: *.e-wro.net.pl 27.08.08, 21:30 Zastanawiam się czemu służy impreza, którą musi obstawiać aż 11tys policjantów. Skoro tyle policji trzeba ściągnąć to znaczy, że jest to niebezpieczna impreza w takim razie po co ją organizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyslektyk Londyn: policja obrzucona butelkami, 330 osób a.. IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.08, 21:51 Jeżeli wcześniej aresztowano 150 osób, feralnego dnia 330 to liczba aresztowań nie została podwojona, a potrojona. Ale mogę się mylić. O.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyslektyk Re: Londyn: policja obrzucona butelkami, 330 osób IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.08, 21:53 ach. w sumie 330. NVM. Moja pomyłka - nie doczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy_Motyl Londyn: policja obrzucona butelkami, 330 osób a.. IP: 64.43.10.* 27.08.08, 22:03 No prosze. Nawet w takiej "cywilizowanej" W. Brytani nie brakuje huliganow. Te poprzednie stwierdzenia ze to tylko "przyjezdni" ( a zwlaszcza kolorowi) sa temu winni to jakies grube nieporozumienie. Cala Europa (lacznie z Krakowem) wiedza jaki poziom reprezentuja soba Brytyjczycy, a zwlaszcza mlodsze pokolenie. I to ci rodowici , z dziada pradziada, Angole, a nie przyjezdna gawiedz. Huliganskie wybryki i bydlece zachowanie Brytyjskich "mlodzieniaszkow", zarowno na domowym podworku jak i podczas wypadow wakacyjnych do innych krajow pokazuje prawdziwy obraz brytyjskiego mlodego pokolenia. Totalna dekadencja! A przeciez wiekszosc Brytyjczykow uwaza sie za takie cywilizowane, oswiecone, postepowe spoleczenstwo. Tyle innich nacji na sile "cywilizowali" i "uczyli" kultury. A sami jej nie maja ... Nie jestem bynajmniej uprzedzony do mieszkancow wysp brytyjskich, ale slyszalem od wielu osob ktore tam byly, lub sa, o mniemaniu jakie wieksza czesc Brytyjczykow ma o sobie i o innych narodach. Wielu, jak nie wiekszosc Brytoli, patrzy na inne kraje z gury, no moze z wyjatkiem USA, Kanady czy Australii. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Londyn: policja obrzucona butelkami, 330 osób 28.08.08, 00:04 Gość portalu: Happy_Motyl napisał(a): Po co pisac o kulturze i ludziach, ktorych znasz tylko z polskiej prasy? Fajna tam lista stereotypow z przeroznych gazet, szkoda, ze Polacy sarkazmu nie potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Milion osob sie bawilo, 330 zaaresztowanych 28.08.08, 00:06 Co w tym dziwnego? Miasta nie widzieliscie? Odpowiedz Link Zgłoś