20.05.12, 16:24
Z forum 'homoseksualizm':
forum.gazeta.pl/forum/w,135,132518078,132518078,nasz_syn.html
surprised
surprised
surprised
Obserwuj wątek
    • meduza7 Re: Syn gej 20.05.12, 16:42
      Chyba prowokacja...? Ale z drugiej strony dla takich starszych, mocno wierzących ludzi odkrycie, że jedyny syn jest homoseksualistą, może faktycznie być tragedią.
      • verdana Re: Syn gej 20.05.12, 16:51
        Tacy bardzo starsi to oni jeszcze nie są - w normalnym wieku rodziców dorosłych dzieci.
        Podejrzewam prowokację. Poza tym jakoś nie bardzo wierzę w marzenie, aby jedyny syn został zakonnikiem. Wbrew pozorom, wtedy może byc łatwiej - nie liczy się na rodzinę, wnuki, typowe życie rodzinne.
        • ding_yun Re: Syn gej 20.05.12, 16:58
          To wygląda rzeczywiście na prowokację, ale przeraża mnie, że są ludzie, którzy mogą kropka w kropkę tak myśleć. I fundować synowi terapię, żeby wyleczyć go z homoseksualizmu. Przecież takie praktyki mają miejsce, istnieją poradnie związane z KK, które stawiają sobie za cel wyleczenie ludzi z homoseksualizmu.
        • hankam Re: Syn gej 20.05.12, 21:05
          > Podejrzewam prowokację. Poza tym jakoś nie bardzo wierzę w marzenie, aby jedyny
          > syn został zakonnikiem.

Ale w ten sposób nie trzeba go oddawać żadnej obcej kobiecie.
          Ja wierzę, bo znam przykład.
          Matka mojego dobrego kolegi ze studiów, a jakże, jedynaka, marzyła, aby został księdzem. To by było tak pięknie. Potem był dramat, bo narzeczona Żydówka (nie wiem, czy naprawdę Żydówka, ale tak twierdziła owa pani).
    • ginny22 Re: Syn gej 20.05.12, 17:24
      Mam nadzieję, że prowokacja.
      Aczkolwiek znam 30-latków, którzy pod wpływem KK zaczęli uważać, że homoseksualizm jest chorobą i że można się z niego wyleczyć sad
    • mary_ann Re: Syn gej 20.05.12, 18:21
      Moim zdaniem fake. Przekonuje mnie o tym ostatecznie wzmianka o leczeniu farmakologicznym.
      Swoją drogą, niektóre odpowiedzi... strach się baćsad
    • slotna Re: Syn gej 20.05.12, 21:11
      Pewno prowokacja, ale bywa i tak. Tak wyszlo, ze mam duzo znajomych i przyjaciol gejow i historie jakie czasem slysze, jeza wlosy na glowie. Bardzo to wszystko przykre.
    • ananke666 Re: Syn gej 20.05.12, 21:17
      Fake.
      • rufus-401 Re: Syn gej 21.05.12, 08:31
        Niektórych nalezy leczyć - tych, którzy wykorzystują swoja orientację seksualną do walki o jakieś prawa, które "podobno", im także należą się
        • seidhee Re: Syn gej 24.05.12, 10:20
          Dokładnie tak - na przykład "obrońców instytucji małżeństwa" którzy uważają, że małżeństwo należy się im, i tylko im, z racji heteroseksualnej orientacji.
    • nisar Re: Syn gej 21.05.12, 13:50
      Prowokacja i to mało udana - taka wierząca rodzina, a czerpią wiedzę o orientacji syna od jego spowiednika? Rozumiem, że tajemnica spowiedzi nie istnieje?
    • godiva1 Re: Syn gej 21.05.12, 15:21
      A ja bym nie miala nic przeciwko zeby moja corka byla lesbijka. Z calym szacunkiem dla obecnych na tym forum mezczyzn, kobiecie z kobietami dogadac sie latwiej. Mam sporo fajnych psiapsiolek z ktorymi bym spokojnie mogla mieszkac pod jednym dachem, za to zycie z mezem czesto mi dziala na nerwy.
      • ding_yun Re: Syn gej 21.05.12, 18:47
        godiva1 napisała:

Z calym szacun
        > kiem dla obecnych na tym forum mezczyzn, kobiecie z kobietami dogadac sie latwi
        > ej.

Oj nie zawsze, nie generalizowałabym tutaj wink
        • godiva1 Re: Syn gej 21.05.12, 20:07
          Tez prawda. Ale GENERALNIE co i rusz to poznaje jakas fajna babke, ze sie tylko zakochac, a rzadko mi sie zdarza poznac mezczyzn z ktorymi bym chciala zawrzec bliska przyjazn.
          • ding_yun Re: Syn gej 21.05.12, 23:18
            Serio? Mam zupełnie na odwrót. Ale ja w ogóle trudno się zaprzyjaźniam smile
    • kosheen4 Re: Syn gej 22.05.12, 22:34
      jeśli to nie prowokacja, to co u kaduka z tajemnicą spowiedzi?
      • truscaveczka Re: Syn gej 24.05.12, 10:11
        Nie no, to chyba chodzi o to, że ksiądz kazał się rodzicom przyznać, nie że złamał tajemnicę spowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka