Gość: Kamil IP: *.kpwig.gov.pl 25.03.04, 10:00 Czy ktoś był w Portugalii w maju? Jaka jest tam wtedy pogoda? I mam jeszcze jedno pytanie jakie są Wasze opinie na temat biura podróży TravelPlanet? Pozdrawiam i dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Portugalia IP: *.inetia.pl 25.03.04, 10:05 Byłam w Portugalii w połowie czerwca: na Wybrzeżu Algarve gorąco, a wgłąb kraju i na północ - ciepło, ale bez przesady, zdarzały się też dni, gdy przydawała się cieplejsza bluza :) Odpowiedz Link Zgłoś
kreola Re: Portugalia 25.03.04, 23:43 Bylam w maju. W Lizbonie bylo raczej chlodno i wietrznie. czasem kropil deszcz.Ale chlodno tzn. ok. 16 st i wiecej. Ja zmarzluch jestem. Na poludniu, w Albufeira, piekne slonce bylo i cieplo (prawie 30 st). Choc wieczory chlodne jeszcze. W srodku kraju roznie bywalo. Nie znam biura TravelPlanet, bo zwykle wyjezdzam bez biura a Portugalia doskonale sie do tego nadaje. Kup tylko bilet lotniczy. Na miejscu wynajmij samochod i w droge. To latwe i jakie przyjemne:) Powodzenia Kreola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Portugalia IP: *.wshe.pl 26.03.04, 11:51 Ja byłam maju rok temu. W Lizbonie bylo ok. 28-32 stopni, upal, ale po moim powrocie -poczatek czerwca- bylo chlodniej i padal deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Portugalia IP: 217.206.28.* 07.04.04, 15:06 Bylam dwukrotnie w Portugalii w czerwcu i pogoda byla wymarzona na letnie wakacje srednio okolo 25-30C. Przepiekne krajobrazy zwlaszcza na poludniu ale i na polnocy jest na co popatrzec. Warto pojechac!!! Odpowiedz Link Zgłoś