Gość: bizon IP: *.net81-65-27.noos.fr 31.03.04, 12:43 Czy lecial juz kto na trasie Paryz-Warszawa-Paryz ? Bardzo prosze o wrazenia, szczegolnie z tego ponoc badziewnego terminalu na Okeciu - co to za historia z noszeniem bagazy ? Z gory dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: AIR POLONIA IP: *.corp.redshift.com 03.04.04, 20:54 Niestety nic nie wiem o Air Polonia. Moze ktos lecial z Londynu do Warszawy? Jak sie dostac z Heathrow airport do Stansted airport? Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: AIR POLONIA 03.04.04, 21:50 Gość portalu: Ola napisał(a): > Niestety nic nie wiem o Air Polonia. Moze ktos lecial z Londynu do Warszawy? > Jak sie dostac z Heathrow airport do Stansted airport? Lecialam, i to kilkakrotnie. Z Heathrow masz dobre polaczenie (ponoc, bo ja uzywam samochodu) autobusem. Sprobuj: www.nationalexpress.co.uk "High frequency turn up and ride service. Tickets can be bought in advance through www.nationalexpress.com or any other National Express channel. They can also be purchased at the airport or from the driver. National Express Airport formerly operating as Jetlink" (www.nationalexpress.com/enq/brs.cfm?b=JL) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLQ Re: AIR POLONIA IP: *.corp.redshift.com 04.04.04, 22:47 Duze dzieki za odpowiedz. Wynika ze tez nie mialas zadnych problemow z Air Polonia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borus Re: AIR POLONIA IP: 213.17.150.* 17.04.04, 00:40 Bagaże są odprawiane wcześniej, nikt ich sam do samolotu nie niesie. Idzie się na piechotę do samolotu, nie wchodzisz przez "rękaw", tylko schodami i nie ma żarcia i gazet - to zasady tanich linii, dlatego zresztą są tańsze od liniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: AIR POLONIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 13:49 Hej! nie ma co panikować, nie nosi się walizek na grzbiecie;). Zresztą zajrzyj na www.skyeurope.com - nie wiem czy Skaj Jurop jest jakąś odnoga Air Polonia, ale mam wrażenie, że jest tańsze, bo na czerwcowe loty są bilety za 99 zł w jedną stronę (oczywiście nie licząc ogromnej jak zawsze opłaty lotniskowej), a w tym terminie Air Polonia kosztuje 279, więc chyba warto zajrzeć. Tanie linie lotnicze nie dają żadnych luksusów - tzn. nie ma gazet, jedzonka, herbatek, etc w standardzie, ewentualnie możesz sobie kupić na pokładzie (pewnie super drogo;)). I to chyba mniej więcej taka różnica. pozdrowienia, a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: AIR POLONIA IP: *.net81-65-27.noos.fr 03.05.04, 15:21 Dzieki, moi Mili za informacje :-)))) Swoja droga nie bardzo uwierzylem w to noszenie bagazu po przeskanowaniu go na lotnisku... Pozdrawiam serdecznie spod wiezy Eiffel'a... Odpowiedz Link Zgłoś