Dodaj do ulubionych

LIZBONA - TANI HOTEL

27.05.04, 11:56
Szukam w miare taniego i przyzwoitego hotelu w Lizbonie (przełom sierpnia i
września).Z góry dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: bywalec LIZBONA - TANI HOTEL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 19:37
      nigdy tam nie byłem. ale byłem na litwie i tez szukałem noclegu. I szło jak
      po grudzie , były tylko drogie. I nastawiłem w googlach jezyk na litewski (lt)
      i znalazłem mnóstwo tanich hoteli.
      Polecam tę drogę. Wpisz "hotel" (jeszcze lepiej po portugalsku) i poszukaj w
      języku portugalskim. Wiem ze nie kumasz. Cos ci tam google pokażą. I z tego
      wybierz te co mają wersje angielskie. W koncu Portugalczycy to biedny naród
      (jak Litwini) to czemu mieliby nocować w drogich hotelach???
      • Gość: tomasamaz Re: LIZBONA - TANI HOTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:14
        dzieki mysle ze cos znajde.Pozdro
    • oskar9 Re: LIZBONA - TANI HOTEL 31.05.04, 18:48
      Wystarczy na lotnisku wsiasc w autobus miejski (tanszy niz ten kursujacy
      specjalnie na lotnisko) i wysiasc przy Pl. Restauradores, to bedzie z 8
      przystankow. Wystarczy wymienic ta nazwe i Portygalczycy cie przypilnuja zebys
      wysaidl. Plac i jego okolica to zaglebie tanich pensionow. W zaleznosci od
      ochoty mozesz miec dwojke za 20 euro albo za 30 ciut lepsza i ze sniadaniem.
      • Gość: raf a te 20euro w dwojce to od osoby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 03:38
        czy mozna sie za ta cene wpakowac z kobieta?
      • mickey13 a cos romantycznego tez jest? 03.06.04, 16:18
        No i w miare taniego, na podroz poslubna...!!!!
    • Gość: Jarek Re: LIZBONA - TANI HOTEL IP: 62.233.216.* 11.06.04, 16:55
      Na lotnisku w Lizbonie jest punkt Informacyjny, znaleźli nam dwójkę za 25 Euro
      ze śniadaniem w okolicach Pl. Restauradores, dali mapę Lizbony i wskazali gdzie
      jechać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka