Dodaj do ulubionych

Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE?

IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:05
Mam kilka pytań odnośnie zakwaterowania w Amsterdamie. Jak wygląda mieszkanie
(zarówno cenowo jak i jakościowo) na polach namiotowych lub w schroniskach
młodzieżowych, bo hotele podobno są tak drogie, że nawet nie ma sensu o nich
mówić. Jestem Wdzięczna za każdą radę.
aGNIESZKa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:35
      Hotele w Amsterdamie faktycznie są bardzo drogie (od 40 EURO).
      Schroniska do 20 ale szczegółów nie znam. Mysle że pole namiotowe może byc
      dobrym pomysłem (poza sezonem widzałem za 6 EURO).
    • Gość: marysia Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.06.04, 15:57
      nie bylam i nie pojade, bo mnie ceny przerazily!Kosmiczne!!!Mnie tam nie stac
      zeby placic za nocleg 200 zeta za hotelik o najnizszym standardzie....albo za
      salatke w restauracji placic 15 euro...wiec lepiej to przemysl!
    • aseretka Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? 21.06.04, 19:50
      Byłam ostatnio w Amsterdamie, chociaż tam nie nocowaliśmy. Noclegi mieliśmy
      załatwione przez Eurocamp na campingu Duinrell w Wasenaar. Jeżeli wyjeżdzacie w
      2-3 osoby to polecam hotel Formyły 1 na przedmieściach Amsterdamu. Nocowaliśmy
      tam kilka lat wcześniej. Aktualna cena za pokój trzyosobowy to 38 euro. Nic
      tańszego chyba nie znajdziesz.
      www.hotelformule1.com/formule1/
    • Gość: Blekot Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 20:30
      Ja byłem w ostatni weekend. Nocleg zalatwiony przez internet okazal sie totalną
      klapą. Obiecywany pokój ośmio osobowy okazał sie schroniskiem z 17 łóżkami w
      pokoju. Znalezlizmy nocleg w samum centrum po 15 euro od osoby. To fakt nie
      jest tanio, ale za to masa atrakcji.......... :)))
      • Gość: Aga Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 09:55
        15 EURO to była by cena w przypadku braku innych miejsc zamieszkania do
        zaakceptowania. Czy mogłabym prosić o nazwę tego hotelu?
        • aseretka Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? 22.06.04, 21:32
          Chyba Blekot się blekotu napił, jeżeli w centrum Amsterdamu znalazł nocleg za
          15 euro od osoby. :) Też bym chciała dokładne namiary na taki nocleg.
          • Gość: Aga Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 17:45
            W takim razie hotel odpada i zostaje tylko schronisko i pole namiotowe. Jak
            ktoś coś wie na ten tamat to bardzo prosze o rady.
            • pstrys Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? 23.06.04, 19:00
              Mieszkam w Holandii i ostatnio (początek czerwca) za hotel w Amsterdamie
              płaciłem EUR 130 za dwójkę z łazienką i ze śniadaniem. Za EUR 15 od osoby -
              najwyżej łóżko we wspólnej sali albo jakąś kajutę w "boatelu" (ale i tak,
              bardzo, bardzo ciężko). Szukanie można zacząć od 216.67.255.16/
              • wari Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? 26.06.04, 00:59
                Fajna strona, ma tylko jeden podstawowy feler: trudno znaleźć tam
                najważniejszego, czyli cen.
                • Gość: Aga Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 09:46
                  Właśnie także nie mogłam tam znaleść zadnych cen, a to mnie najbardziej
                  interesuje. Może ktoś wie coś na ten temat?
    • Gość: ja-mnik Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:07
      ja wybieram sie do amsterdamu za 2 tygodnie... nocleg ze znajomymi mam w hotelu
      Etap niedaleko lotniska... i 3 osobowy pokoj kosztuje 55 euro... Spałam kiedys
      w Formule, a Etap to bliźniaczy hotel. Tanszego noclegu z pewnoscia w hotelach
      nie ma... a schroniska - podobno najlepsze jest chrzescijanskie ale podobno
      zamykaja o 22 :))) no i słynna latająca świnia... :P
      • Gość: Aga Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:51
        Dzięki za info... Latająca świnia ??? pierwszy raz słysze... ???
        • radio.minus Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? 28.06.04, 19:23
          www.flyingpig.nl/----------
          dziennikarka
        • radio.minus Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? 28.06.04, 19:24
          www.flyingpig.nl/
          ----------
          dziennikarka
        • radio.minus Re: Ktoś był ostatnio w AMSTERDAMIE? 28.06.04, 19:25
          www.shelter.nl----------
          dziennikarka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka