Gość: dixi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:34 Cześć szukam nierogiej kwatery na słowacji okolce "basanowej,liptowa"może ktoś zan takie miejsce,z góry dzięki za pomoc,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleofas11 Re: słowacja 23.07.04, 23:24 Właśnie się zdecydowałem tam jechać na krótko. To, co w internecie było zajęte ale gość z Besz., który miał oczywiście zajęte, dał mi adres do Potoku k/Beszanowej. Zadzwoniłem, zarezerwowałem i jutro zobaczę na miejscu. We wtorek lub środę mogę zdać relację o ile Cię to będzie jeszcze interesować. Zobacz też www.besenova.sk (ubytovanie) Odpowiedz Link Zgłoś
kleofas11 Re: słowacja 27.07.04, 17:30 W Beszen. są domy z napisami "wolne pokoje" i ludzie z takimiż kartkami w rękach. Ja spałem w Potoku (obok Beszen. 2-3km), umówiłem jeszcze przed wyjazdem. Przyzwoite duże domki drewniane z wygodami, a przede wszystkim tarasami.Miałem małą przygodę (awaria w nocy) i musiałem zmienić domek ale to na pewno wyjątkowa sytuacja. 250,- Sk od głowy. Nazwa "TRI ZRUBY". Tel.kom.+421903520315. Odpowiedz Link Zgłoś