Gość: natalia IP: *.icpnet.pl 14.09.04, 12:54 a czy ktoś był w Portugalii? może na Maderze? czy warto? jak tam jest, jaki klimat ? nic o tym nie wiem, byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje. papa natalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: a Portugalia? 14.09.04, 13:49 Gość portalu: natalia napisał(a): > a czy ktoś był w Portugalii? może na Maderze? czy warto? jak tam jest, jaki > klimat ? nic o tym nie wiem, byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje. > > papa > natalia Do Portugalii warto się wybrać zawsze:) jak masz jakieś pytania , zapraszam na nasze forum o tym kraju. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequent flyer Re: a Portugalia? IP: 80.241.130.* 14.09.04, 19:11 chiara76 napisała: > > > Do Portugalii warto się wybrać zawsze:) Raz zrobiłem ten błąd - jeśli chodzi o "zawsze". Zrobiłem wypad w początku grudnia do Porto, Guimaraes, Amarante, Coimbra, Leiria, Sintra, Lizbona. wymarzłem za wszystkie czasy - w nocy było -3 a w hotelikach okna nieszczelne i pojedyncze, ściany na pół cegły i brak centralnego. Co z tego że miasteczka przeurocze, że tyle światła którego u nas tak wtedy brakuje, że w dzień prawie 20 stopni jak przed tobą następna noc w lodowni? ale portugalii wybaczę wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: a Portugalia? 14.09.04, 22:06 Gość portalu: frequent flyer napisał(a): > chiara76 napisała: > > > > > > Do Portugalii warto się wybrać zawsze:) > Raz zrobiłem ten błąd - jeśli chodzi o "zawsze". Zrobiłem wypad w początku > grudnia do Porto, Guimaraes, Amarante, Coimbra, Leiria, Sintra, Lizbona. > wymarzłem za wszystkie czasy - w nocy było -3 a w hotelikach okna nieszczelne i > > pojedyncze, ściany na pół cegły i brak centralnego. Co z tego że miasteczka > przeurocze, że tyle światła którego u nas tak wtedy brakuje, że w dzień prawie > 20 stopni jak przed tobą następna noc w lodowni? ale portugalii wybaczę > wszystko. oj, współczuję wymarznięcia. Nie pomyślałam o tym. Jak my byliśmy w listopadzie, to nie dość, że za dnia było ciepło, to w nocy po prostu grzali i nie było problemu. U nas wtedy już było zimno, a tam wciąż za dnia ciepło. No, ale jak napisałeś, Portugalii wybacza się wszystko:) www.chiara76.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: a Portugalia? 14.09.04, 16:00 Warto! warto! www.naszepodroze.pl pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś