Dodaj do ulubionych

a Portugalia?

IP: *.icpnet.pl 14.09.04, 12:54
a czy ktoś był w Portugalii? może na Maderze? czy warto? jak tam jest, jaki
klimat ? nic o tym nie wiem, byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje.

papa
natalia
Obserwuj wątek
    • chiara76 Re: a Portugalia? 14.09.04, 13:49
      Gość portalu: natalia napisał(a):

> a czy ktoś był w Portugalii? może na Maderze? czy warto? jak tam jest, jaki
      > klimat ? nic o tym nie wiem, byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
      >
      > papa
      > natalia
      Do Portugalii warto się wybrać zawsze:)
      jak masz jakieś pytania , zapraszam na nasze forum o tym kraju. Pozdrawiam.
      • Gość: frequent flyer Re: a Portugalia? IP: 80.241.130.* 14.09.04, 19:11
        chiara76 napisała:

>
        > > Do Portugalii warto się wybrać zawsze:)
        Raz zrobiłem ten błąd - jeśli chodzi o "zawsze". Zrobiłem wypad w początku
        grudnia do Porto, Guimaraes, Amarante, Coimbra, Leiria, Sintra, Lizbona.
        wymarzłem za wszystkie czasy - w nocy było -3 a w hotelikach okna nieszczelne i
        pojedyncze, ściany na pół cegły i brak centralnego. Co z tego że miasteczka
        przeurocze, że tyle światła którego u nas tak wtedy brakuje, że w dzień prawie
        20 stopni jak przed tobą następna noc w lodowni? ale portugalii wybaczę
        wszystko.
        • chiara76 Re: a Portugalia? 14.09.04, 22:06
          Gość portalu: frequent flyer napisał(a):

> chiara76 napisała:
          >
          > >
          > > > Do Portugalii warto się wybrać zawsze:)
          > Raz zrobiłem ten błąd - jeśli chodzi o "zawsze". Zrobiłem wypad w początku
          > grudnia do Porto, Guimaraes, Amarante, Coimbra, Leiria, Sintra, Lizbona.
          > wymarzłem za wszystkie czasy - w nocy było -3 a w hotelikach okna nieszczelne
          i
          >
          > pojedyncze, ściany na pół cegły i brak centralnego. Co z tego że miasteczka
          > przeurocze, że tyle światła którego u nas tak wtedy brakuje, że w dzień
          prawie
          > 20 stopni jak przed tobą następna noc w lodowni? ale portugalii wybaczę
          > wszystko.

oj, współczuję wymarznięcia. Nie pomyślałam o tym. Jak my byliśmy w
          listopadzie, to nie dość, że za dnia było ciepło, to w nocy po prostu grzali i
          nie było problemu. U nas wtedy już było zimno, a tam wciąż za dnia ciepło.
          No, ale jak napisałeś, Portugalii wybacza się wszystko:)

www.chiara76.blox.pl
    • jita Re: a Portugalia? 14.09.04, 16:00
      Warto! warto!

www.naszepodroze.pl

pozdrawiam
      Justyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka