Dodaj do ulubionych

Europapark. WARTO?

01.12.04, 15:31
cZY KTOŚ MÓGŁBY PODZIELIC SIĘ WRAŻENIAMI?
PLANUJĘ WYPRAWE Z TRZYNASTOLATKAMI. jAKIE ATRAKCJE? JAKIE CENY?cZY MOŻE
RACZEJ SOBIE DAROWAC I POJECHAC DO dISNEYLANDU?
Obserwuj wątek
    • Gość: koralka Re: Europapark. WARTO? IP: *.proxy.aol.com 01.12.04, 20:01
      Z 13-latkami lepiej Europapark; Mickey jest raczej dla mlodszych...Krolewna
      Sniezka itp. Europapark to naprawde mocne wrazenia...
      • aseretka Re: Europapark. WARTO? 02.12.04, 08:10
        Na pewno Europa Park ma większą liczbę atrakcji mechanicznych niż Disneyland.
        Po raz pierwszy trafiliśmy tam przypadkowo jakieś 7 lat temu wracając ze
        zwiedzania zamków nad Loara. Spędziliśmy tam cały dzień ku uciesze i dorosłych
        i dzieci. W ubiegłym roku, spędzając urlop w Schwarzwaldzie, też
        przeznaczylismy jeden dzień na tą atrakcję. Na kolejkach górskich arenalina
        niezwykle podskakuje. A jak patrzyłam na wysokość niektórych rollercoasterów,
        to dostawałam gęsiej skórki. Jednak kończąc zjazd, zaraz chciałam go powtórzyć.
        Z synem wybierz sie na urodziny. Wtedy jubilat wstęp ma wolny.
        www.europapark.de/index.php?lang=en
        • francja5 Re: Europapark. WARTO? 02.12.04, 12:15
          dzięki za rady i wrażenia.
    • orchidea27 Re: Europapark. WARTO? 03.12.04, 17:13
      Ojjj ... warto, a nawet bardzo warto. Chętnie bym znowu poszalała. :)) Chociaż
      i Disneyland jest cool.
    • Gość: robbie Re: Europapark. WARTO?warto IP: *.pool.mediaWays.net 26.12.04, 23:06
      Jezdze do Europaparku od 1981 r. Zawsze bylo warto. Jest sporo atrakcj i na
      wszystko nie wystarczy jeden dzien. Nie znam osoby ktora bylaby zawiedziona.
      Jednak nie omina was kolejki, ktore siegaja nawet do 90 minut! Polecam zatem
      pochmurne dni, nigdy nie w sob. i niedz. i raczej nie w wakacje. Milej zabawy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka