francja5 01.12.04, 15:31 cZY KTOŚ MÓGŁBY PODZIELIC SIĘ WRAŻENIAMI? PLANUJĘ WYPRAWE Z TRZYNASTOLATKAMI. jAKIE ATRAKCJE? JAKIE CENY?cZY MOŻE RACZEJ SOBIE DAROWAC I POJECHAC DO dISNEYLANDU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koralka Re: Europapark. WARTO? IP: *.proxy.aol.com 01.12.04, 20:01 Z 13-latkami lepiej Europapark; Mickey jest raczej dla mlodszych...Krolewna Sniezka itp. Europapark to naprawde mocne wrazenia... Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Europapark. WARTO? 02.12.04, 08:10 Na pewno Europa Park ma większą liczbę atrakcji mechanicznych niż Disneyland. Po raz pierwszy trafiliśmy tam przypadkowo jakieś 7 lat temu wracając ze zwiedzania zamków nad Loara. Spędziliśmy tam cały dzień ku uciesze i dorosłych i dzieci. W ubiegłym roku, spędzając urlop w Schwarzwaldzie, też przeznaczylismy jeden dzień na tą atrakcję. Na kolejkach górskich arenalina niezwykle podskakuje. A jak patrzyłam na wysokość niektórych rollercoasterów, to dostawałam gęsiej skórki. Jednak kończąc zjazd, zaraz chciałam go powtórzyć. Z synem wybierz sie na urodziny. Wtedy jubilat wstęp ma wolny. www.europapark.de/index.php?lang=en Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea27 Re: Europapark. WARTO? 03.12.04, 17:13 Ojjj ... warto, a nawet bardzo warto. Chętnie bym znowu poszalała. :)) Chociaż i Disneyland jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Europapark. WARTO?warto IP: *.pool.mediaWays.net 26.12.04, 23:06 Jezdze do Europaparku od 1981 r. Zawsze bylo warto. Jest sporo atrakcj i na wszystko nie wystarczy jeden dzien. Nie znam osoby ktora bylaby zawiedziona. Jednak nie omina was kolejki, ktore siegaja nawet do 90 minut! Polecam zatem pochmurne dni, nigdy nie w sob. i niedz. i raczej nie w wakacje. Milej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś