Dodaj do ulubionych

tani hotel w Londynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:32
Witam,

W lutym wybieram się po raz pierwszy na 4 dni do Londynu. Proszę Was o
namiary na sprawdzony i tani hotel w tym mieście. Z góry dziękuję.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • michaelandro Re: tani hotel w Londynie 13.01.06, 09:46
      To dwie sprzeczne rzeczy- tani hotel w londynie nie istnieje ;)
    • maciosy Re: tani hotel w Londynie 13.01.06, 12:17
      Nocowałam w Hotelu Avon. Czysto, z łazienką i obfitym śniadaniem. Około 60
      funtów za trójkę ale najważniejsze było to że to bardzo blisko centrum i Hyde
      Parku.
      • michaelandro Re: tani hotel w Londynie 13.01.06, 14:19
        To bardzo dobra cena, ale poczytałem niezbyt przychylne opinie o tym miejscu.
        Choć z drugiej strony, nie wiem czy bazować na zdaniu turystów z Iowa ;) Ja
        szukam sobie hotelu na 3 noce i nic nie moge znalezc w rozsądnej cenie.
        Myślałem o bnb ale cena prawie taka jak hotelowa, więc chyba bez rewelacji.
      • Gość: Canario Re: tani hotel w Londynie IP: *.crowley.pl 13.01.06, 16:53
        A czy mogłabyś podać mi bliższe dane tego hotelu (najchętniej link do stronki)?
        Dzięki z góry.
        • michaelandro Re: tani hotel w Londynie 14.01.06, 10:22
          Ja bede nocował albo w www.hydeparkradnor.com albo w Henry VII Hotel.
          Jezeli szukasz czegoś naprawdę taniego, to może sprawdź oferty hosteli takich
          jak Generator lub Ashley House- Obydwa mają świetne położenie i przenocujesz
          tam już za 20 funciaków.
          • Gość: Tomek Re: tani hotel w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:48
            Zobacz www.hotelowerezerwacje.pl - masz hotele od 15 funtów. Rezerwujesz online
            i płacisz na miejscu.
          • Gość: sumire Re: tani hotel w Londynie IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:23
            Ashlee House jest o tyle w porządku, że w 15 minut piechotką jesteś pod British Museum, a po jeszcze chwilce na Oxford St. - pamiętam to miejsce z czasów mocno studenckich ;) ale polecam wyłącznie tym, którzy chcą gdzieś cisnąć bagaż, pobiec w miasto, przespać się i rano znowu pobiec. Ludziom z większymi wymaganiami sugeruję jednak hotele.
    • corrina_f1 Re: tani hotel w Londynie 23.01.06, 16:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=27567612&wv.x=1&a=28988124
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=30739612&wv.x=1&a=30739612
    • tunhotel Saint Simeon 06.04.06, 23:38
      Saint Simeon Hotel urządzony w stylowej starej kamienicy. Łóżko w kilkuosobowym
      pokoju kosztuje 12-15 funtów (czyli od ok. 84 do 105 zł). Za pokój dwuosobowy
      trzeba zapłacić 35 funtów. Podobne ceny są w młodzieżowych schroniskach (ok. 19
      funtów). W Anglii, czy w schronisku, czy w hotelu, w cenie zawsze mamy
      śniadanie.
      • borsuk48 Re: Saint Simeon 07.04.06, 14:05
        Niestety, nie zawsze w cenie pokoju jest śniadanie.
        W wielu systemach rezerwacyjnych jeśli nie jest wyraźnie napisane, że cena
        pokoju obejmuje śniadanie, to na pewno będzie to cena bez śniadania.
        Jeśli nie podają informacji "bathroom ensuite", to należy się spodziewać, że
        łazienka będzie na korytarzu (czasem wspólna, ale nie zawsze). Jeśli "breakfast
        included" - to zawsze będzie to kontynentalne śniadanie, a nigdy "Full English
        Breakfast".
        Tak samo jest z podatkami. Musi być informacja, że cena obejmuje podatki i
        opłaty, bo można się brzydko rozczarować.
        Trzeba dokładnie czytać opisy, bo niestety często sami dopowiadamy sobie, co
        byśmy chcieli przez to zrozumieć...:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka