Gość: gaba IP: *.lot.pl 13.04.06, 15:13 Wylatuje 03maja do shannon, czy ktos moglby polecic tani nocleg na 2 os, w Limerick. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luk Re: Nocleg w Limerick/Shannon IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 16:54 zarezerwuj sobie przez www.hotelowerezerwacje.pl - na pewno są tam tanie noclegi. Ja ostatnio co prawda rezerwowałem Londyn- ale w Irlandii na pewno też coś mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted222 Re: Nocleg w Limerick/Shannon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:39 Mniejszy luksus ale zdecydowanie taniej www.hosteleurope.com/. Mam z tej strony rezrwacje na majowy weekend w Dublinie, Galway, Killarney i Cork.Brałem pokoje 2-osobowe. Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted222 Re: Nocleg w Limerick/Shannon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:27 Sorry, polecana wcześniej strona hosteli nie jest dokońca wiarygodna, na 4 rezerwacje dostłem tylko jedno potwierdzenie. Przy bezpśredniej rezerwacji jeden z hosteli odpowiedział że NIE UDOSTĘPNIA POKOI DO REZERACJI W TEJ SIECI. Odpowiedz Link Zgłoś
loiterer Re: Nocleg w Limerick/Shannon 15.04.06, 10:43 Lecac z Shannon nocowalam w B&B Bunratty Villa. www.bunrattyvilla.com Bardzo przyjemne miejsce, polecam. Jesli szukasz alternatyw proponuje: www.townandcountry.ie/ reservations.goireland.com/avlSearchForm.asp www.shannonairport.com/visiting/localaccomodation.html?interest=%2Fvisiting%2Flocalaccomodation.html&imageField.x=17&imageField.y=8 www.shannonregiontourism.ie/accomodation.asp Milego wypoczynku, Loiterer Odpowiedz Link Zgłoś