Dodaj do ulubionych

Niedrogie noclegi w Pradze.

IP: *.chello.pl 01.06.03, 14:25
Wybieram się w czerwcu w środę przed Bożym Ciałem do Pragi. Będe podróżował
pociągiem . Szukam niedrogiego , schludnego noclegu, gdzieś niedaleko dworca
i z dobrym dojazdem do centrum.Może moglibyście mi coś polecić.Z góry
dziękuję za wszystkie informacje.
Rex.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Niedrogie noclegi w Pradze. IP: *.chello.pl 01.06.03, 22:02
      Mam podobne plany, może się ktoś odezwie, oblatany w temacie.
      Pozdrówka.
      Ewka
      • Gość: pablos Re: Niedrogie noclegi w Pradze. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.06.03, 22:17
        Nie wiem jak w czerwcu, ale ja zawsze jeżdżę w lipcu lub sierpniu i nocuję w
        akademiku szkoły kolejowej w dzielnicy Dejvice , ul. Terronska 28. Jeżdże w
        ciemno i zawsze jest full wolnych pokoi. Może luksusu nie ma , ale niczego
        tańszego za 200 koron nie znajdzie się w Pradze. Do metra jakieś 300 m. i po
        10 minutach jesteś w centum Pragi. Zaraz obok tania knajpka w piwnicy "u
        Svejka" z dobrym i tanim piwkiem i knedlikami. Polecam.
        • Gość: Rex Re: Niedrogie noclegi w Pradze. IP: *.chello.pl 02.06.03, 18:15
          Dzięki za odzew.
          Obawiam się jednak że w czerwcu akademik może jeszcze nie przyjmować turystów.
          Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
          Rex.
    • Gość: jap Re: Niedrogie noclegi w Pradze. IP: 195.136.36.* 03.06.03, 13:02
      www.hostel.cz/en/accommodation.asp
    • Gość: panfred hostel albertov IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 23:29
      Poszukaj w sieci adresu "hostal Albertov". Sympatyczne 2 - os. pokoje za 350
      kc od łebka, na Novym Mieście, w zielonej i spokojnej okolicy, sympatyczna
      atmosfera. Byłem i polecam.
    • Gość: Teodor Re: Niedrogie noclegi w Pradze. IP: 212.160.150.* 06.06.03, 14:26
      Przejżyj stare posty dotyczące Pragi, pisałem na ten temat po przyjeździe z
      Pragi po majowym weekendzie. Podałem telefon i adres strony internetowej gościa
      z Pragi, który wynajmuje tanie pokoje i mieszkania. Byliśmy b. zadowoleni więc
      podałem jego namiary. Całe mieszkanie mieliśmy do dyspozycji za 300 koron od
      os.Blisko metra, na vinohradach.
      Teraz nie pamiętam już niestety tych namiarów, poszukaj w okolicach 3-6 maja.
    • Gość: renfree Re: Niedrogie noclegi w Pradze. IP: *.pool.uni-leipzig.de 06.06.03, 18:16
      Co do Hostelu Albertov, bylam, widzialam, ale jak za ta cene, to mozna znalezc
      cos lepszego, warunki takie sobie(dojazd tramwajem, stacja Albertov, to jest
      jakies 3 przystanki za Karlovo Namesti, tramwaj nr.24.A obok dworca jest Hotel
      Sokol Karlin, nie za ciekawie, ale taniej (jakies250kc) i blisko dworca:ulica
      Maleho 8, www.volny.cz/sokol.karlin.To jest w poblizu dworca
      autobusowego Nadrari Florenc. NA akademiki bym nie liczyla, na wiekszosc
      hosteli tez nie, bo one dzialaja tylko lipiec-sierpien(sa organizowane czasowo,
      np. w szkolach).No i oczywiscie jest jeszcze Travellers Hostel (caly rok, ulica
      Dlouha, nie pamietam numeru, ale warto rezerwowac miejsce przez internet, tanio
      i w samym centrum).Pozdrawiam i milego pobytu-Renata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka