Gość: Jarek IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 09:16 Mam pytanie. Czy w płacąc za wstęp do Luwru dostępne jest całae muzeum, czy płaci się osobno za niektóre wystawy (tak słyszałem). Proszę o informacje i ceny. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł(ek)27 Re: Pytanie o Luwr IP: *.brzesko.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 10:50 w cenie biletu masz wejścia do wszystkich sal z wyjątkiem wystaw czasowych. Jeśli planujesz ostre zwiedzanie to kup sobie Carte Inter Musees jedno, trzy lub 5 dniową (15, 30, 45 euro) Warto! Masz wejście do wszystkich najważniejszych muzeów (Luwr, d'Orsay, Rodin, Invalides, de Cluny, Panteon, Wersal, Łuk Tryumf-góra, wieże Notre dame i krypta i wieeeeele innych) BEZ KOLEJKI (albo osobne wejście jak w Luwrze). Oszczędzisz kasę i czas Wierz mi, pracuję jako pilot wycieczek zagranicznych w Itace od 3 lat :-))) Aha, te karty kupisz na każdej stacji metra :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atta Re: Pytanie o Luwr IP: *.smlw.pl / 10.1.9.* 02.07.03, 10:57 W pierwszą niedziele miesiąca wstęp wolny. Są co prawda długie kolejki, ale szybko wpuszczają. Polecam wejście od strony metra. Odpowiedz Link Zgłoś