Gość: zzz IP: 195.56.140.* 10.09.03, 10:52 Lece w pazdzierniku do Holandii. Czy Campus to najlepsza oferta ?? dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrys Re: przelot do Holandii 16.09.03, 21:14 Można spróbować w KLM (zadzwonić i wypytać się dokładnie. Nawet na stronie www.klm.pl nie ma wszystkich ich ofert, szczególnie dla posiadaczy karty ISIC). Można też spróbować belgijskimi liniami do Brukseli (www.flysn.com), z Brukseli do Amsterdamu pociąg kursuje co godzinę. Ogólnie jednak do AMS Campus ma dobre oferty. Bodajże teraz Czesi mają jakąś promocje. Oczywiście jeśli nie boisz się zgubionego bagażu. Ostantnio CSA zgubiło mi bagaż a potem (po dwóch dniach) po moim n-tym telefonie stwierdzili, że skoro jestem Polakiem to mam z pokorą znosić takie przygody a nie wydzwaniać i dziwić się że walizki jeszcze nie ma. Miłego pobytu w Holandii Piotr > Lece w pazdzierniku do Holandii. Czy Campus to najlepsza oferta ?? > dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: przelot do Holandii 17.09.03, 16:48 Campus jest tylko pośrednikiem/ agentem. Porównaj sobie ewentualnie u innych poprzez wyszukiwarki, czy na ten sam lot gdzieś znajdziesz coś tańszego. Odpowiedz Link Zgłoś