Dodaj do ulubionych

developer Budotex

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.04, 12:19
czy ktoś moze coś powiedzieć na temat developera Budotex? Inwestycje
mieszkaniowe przy ul. Cukrowej i Wałbrzyskiej. Chcę kupić tam mieszkanie i
prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: developer Budotex IP: *.kogeneracja.com.pl 08.04.04, 12:22
      znajomi tam mieszkają i raczej nie narzekali jak dotąd na firmę, spróbuję
      popytać
      • Gość: anika Re: developer Budotex IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.04, 12:26
        dzięki serdeczne czekam z utęsknieniem
        :-)))
    • mstawarz Re: developer Budotex 08.04.04, 12:37
      Witam.
      Jestesmy z mezem mieszkancami pierwszego z wybudowanych przez Budotex budynkow
      przy ul. Cukrowej i jak na razie jestesmy bardzo zadowoleni. Poza drobiazgami
      mieszka sie swietnie, ale na razie mieszkamy od 3 miesiecy:) Z deweloperem nie
      bylo problemow, oddanie mieszkania nastapilo z niewielkim ok. dwutygodniowym
      opoznieniem, z aktami notarilanymi tez nie bylo klopotow.
      Jesli interesuja Cie jakies szczegoly, pytaj, chetnie odpowiem.
      Pozdrawiam Dorota Z Cukrowej
      • Gość: anika Re: developer Budotex IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.04, 12:41
        cześć Dorotka!
        dzięki za info. Interesują mnie opłaty - czynsz, woda itp. Jak to mniej więcej
        wychodzi miesięcznie? A jak wygląda administrowanie budynkiem przez Budotex?
        Czy od Karkonoskiej słychać jakieś hałasy?
        Jestem na etapie podpisywania umowy i interesuje mnie, czy wprowadzaliscie do
        umowy jakieś własne zmiany i czy Budotex to zaakceptował. Parę punktów mi się
        nie podoba.
        pozdrawiam
        :-)
        • mstawarz Re: developer Budotex 09.04.04, 08:06
          > dzięki za info. Interesują mnie opłaty - czynsz, woda itp. Jak to mniej
          więcej
          > wychodzi miesięcznie?

Około 6.40 za metr + prąd.

> A jak wygląda administrowanie budynkiem przez Budotex?

Wydawane są jeszcze akty notarialne (wyjątkowo szybko :) ), wspólnota pewnie
          niedługo się zbierze :-) Jak dla mnie jest OK.

> Czy od Karkonoskiej słychać jakieś hałasy?

Tak. Jak jest dobra pogoda i zasuwają Karkonoską to słychać, szczególnie od
          strony południowej i wschodniej. Nam to nie przeszkadza, przenieśliśmy się
          centrum, a taki rodzaj hałasu (szum) to właściwie tło. Przyjedź ok 19.00 lub z
          samego rana na Cukrową i po prostu posłuchaj :-)

> Jestem na etapie podpisywania umowy i interesuje mnie, czy wprowadzaliscie do
          > umowy jakieś własne zmiany i czy Budotex to zaakceptował. Parę punktów mi się
          > nie podoba.

Tak. Wprowadziliśmy zmiany. Wszystkie punkty, które niegocjowaliśmy, zostały
          zmienione.

Pozdrowienia
          Dorotka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka