Gość: anika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.04, 12:19 czy ktoś moze coś powiedzieć na temat developera Budotex? Inwestycje mieszkaniowe przy ul. Cukrowej i Wałbrzyskiej. Chcę kupić tam mieszkanie i prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: developer Budotex IP: *.kogeneracja.com.pl 08.04.04, 12:22 znajomi tam mieszkają i raczej nie narzekali jak dotąd na firmę, spróbuję popytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: developer Budotex IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.04, 12:26 dzięki serdeczne czekam z utęsknieniem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: developer Budotex 08.04.04, 12:37 Witam. Jestesmy z mezem mieszkancami pierwszego z wybudowanych przez Budotex budynkow przy ul. Cukrowej i jak na razie jestesmy bardzo zadowoleni. Poza drobiazgami mieszka sie swietnie, ale na razie mieszkamy od 3 miesiecy:) Z deweloperem nie bylo problemow, oddanie mieszkania nastapilo z niewielkim ok. dwutygodniowym opoznieniem, z aktami notarilanymi tez nie bylo klopotow. Jesli interesuja Cie jakies szczegoly, pytaj, chetnie odpowiem. Pozdrawiam Dorota Z Cukrowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: developer Budotex IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.04, 12:41 cześć Dorotka! dzięki za info. Interesują mnie opłaty - czynsz, woda itp. Jak to mniej więcej wychodzi miesięcznie? A jak wygląda administrowanie budynkiem przez Budotex? Czy od Karkonoskiej słychać jakieś hałasy? Jestem na etapie podpisywania umowy i interesuje mnie, czy wprowadzaliscie do umowy jakieś własne zmiany i czy Budotex to zaakceptował. Parę punktów mi się nie podoba. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: developer Budotex 09.04.04, 08:06 > dzięki za info. Interesują mnie opłaty - czynsz, woda itp. Jak to mniej więcej > wychodzi miesięcznie? Około 6.40 za metr + prąd. > A jak wygląda administrowanie budynkiem przez Budotex? Wydawane są jeszcze akty notarialne (wyjątkowo szybko :) ), wspólnota pewnie niedługo się zbierze :-) Jak dla mnie jest OK. > Czy od Karkonoskiej słychać jakieś hałasy? Tak. Jak jest dobra pogoda i zasuwają Karkonoską to słychać, szczególnie od strony południowej i wschodniej. Nam to nie przeszkadza, przenieśliśmy się centrum, a taki rodzaj hałasu (szum) to właściwie tło. Przyjedź ok 19.00 lub z samego rana na Cukrową i po prostu posłuchaj :-) > Jestem na etapie podpisywania umowy i interesuje mnie, czy wprowadzaliscie do > umowy jakieś własne zmiany i czy Budotex to zaakceptował. Parę punktów mi się > nie podoba. Tak. Wprowadziliśmy zmiany. Wszystkie punkty, które niegocjowaliśmy, zostały zmienione. Pozdrowienia Dorotka Odpowiedz Link Zgłoś