Gość: Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:12 Szukam opinii o Triada-Dom - wybudował blok na Strońskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wit. Re: Triada IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.11.05, 22:31 wybudował, a owszem, słyszałem od kolegi po fachu, że tam zarządcą jest EXist3 i nawet deweloper płaci za niesprzedane lokale bieżące opłaty za utrzymanie budynku. Co rzadko się zdarza !!!! zawsze takie koszty pokrywają mieszkańcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 16.11.05, 10:49 witam, również intersuję się tą firma, jest z Trzebnicy tam wybudowali kilka bloków i ponoć nie było problemów, osiedle na spiżowej wygląda interesująco, cena przyzwoita, tylko nie wiem jak z okolicą, niby blisko centrum, dobry dojazd, ale poza tym nie wiem... wybudowali coś chyba na Strońskiej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuszka Re: Triada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 11:47 witam, my juz się zdecydowalismy na Spizową. umowa przedwstępna podpisana. zdecydowała głównie lokalizacja i bardzo dobry dojazd do miasta. kilka razy ogladlaiśmy okolicę, nie jest źle, mam nadzieję ze gdy będzie nowa zabudowa panowie z okolicznych bloków zmieną miejsce picia piwa :) co do dotychczasowych inwestycji Triady-mamy znajomych którzy kupili na Strońskiej, były tam jakies problemy ale nie na tyle poważne zeby reputacja dewelopera bardzo ucierpiała w naszych oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 16.11.05, 13:08 my też chyba się zdecydujemy, głownie ze względu na położenie tj bliskośc centrum i dojazd...mam pytanie: jak wygląda umowa przedwstępna - czy są jakieś kruczki na które nalezy zwrócić uwagę, czy można negocjować zapisy umowy..i wogóle jakie podejście do klientów... tyle już naczytałam sie o tych wszstkich deweloperach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuszka Re: Triada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 17:18 mozna negocjowac treśc umowy, choć na pierwszy rzut powiedzieli ze nie można :) ale ze dwa zapisy które nam się nie podobały zmienilismy. co do kruczków to chyba podobnie jak w innych umowach :) podpisujesz od razu umowę na administrowanie, od razu po przejęciu lokalu płacisz ryczałtem 5,50 za wszystkie koszty i zuzycie mediów. a na które mieszkanie chcecie się zdcydować? poza tym możesz pisac na priv czuszkaa@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 18.11.05, 07:31 cześć, wczoraj napisałam do ciebie - nie zdziw się jak dostaniesz wiadomośc od henry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avia Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 21.11.05, 11:18 wiam., coś cienko o tej Tradzie, czyżby faktycznie nik nic nie wiedział o ej firmie? też ineresuję się osiedlem spiżowym, tym bardziej, że mieszkania całkiem niezłe...odezwijcie sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avia Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 21.11.05, 11:18 wiam., coś cienko o tej Tradzie, czyżby faktycznie nik nic nie wiedział o ej firmie? też ineresuję się osiedlem spiżowym, tym bardziej, że mieszkania całkiem niezłe...odezwijcie sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Triada IP: *.wroclaw.agora.pl 02.12.05, 12:50 Jak się chcesz o firmie dowiedzieć w aspekcie prawnym to poproś o KRS, poza tym po doświadczeniach z tą firmą mogę powiedzieć że jest wyjątkowo spolidna jak na developera. Oddaje w czasie swoje inwestycje ( a nawet przed czasem) nie robi problemów ze zmianami projektu. Jest rewelacyjna jeśli chodzi o obsługę klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:20 Udajcie się do mieszkańców ich inwestycji w Trzebnicy ul.Kościelna, Piwniczna,Żeromskiego.Na pewno narzekali na nieogrzewane klatki i wilgoć na ścianach.... Odpowiedz Link Zgłoś