Dodaj do ulubionych

Mosiężna - Lokum Telnet

27.06.06, 16:02
zamierzam kupic mieszkanie na Mosiężnej. interesują mnie informacje na temat
współpracy Telnetu z przyszłymi mieszkancami. czy ida na ręke przy zmianach
planu mieszkania itp.
Obserwuj wątek
    • r2s Re: Mosiężna - Lokum Telnet 27.06.06, 20:42
      Hej,

Niestety wbrew wczesniejszym zapewnieniom firma nie chce robic zmian w projektach ... tlumaczy to bledami podwykonawców i trudnosciami w upilnowaniu przez nich kilkunastu planow dla jednego mieszkania!!

Co osobiscie mnie irytuje, bo za takie pieniadze jakie placi sie deweloperowi to az wstyd, zebysmy to my ponosili konsekwencje niepanowania Telnetu nad podwykonawcami.

W umowie maja zapis, ze zmiany musza byc zatwierdzone przez architekta ... a architekt zmian nie zatwierdza, wiec są czyści ...
      Moze uda Ci sie zmienic ten zapis lub znajdziesz inny sposob ... zycze powodzenia.

• Gość: jaezr Re: Mosiężna - Lokum Telnet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.06, 21:08
      Nie jest źle, budują zgodnie z planem , są już okna, wszystko wygląda OK
    • Gość: deINO Re: Mosiężna - Lokum Telnet IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 02:56
      Mieszkania w sumie ladnie rozplanowuja, wiec nie ma tragedii. Faktycznie,
      wycofali sie ze zmian aranzacyjnych w najnowszych etapach, ale w najgorszym
      wypadku czeka nas wywalenie jednej scianki miedzy kuchnia a pokojem :-). po
      prostu dzien noszenia gruzu :-P.
      • Gość: Radek Re: Mosiężna - Lokum Telnet IP: *.wroclaw.mm.pl 18.08.06, 20:01
        Pytanie mam takie jedno. Mam do wyboru mieszkanie na I piętrze i na V, czyli
        najwyższym. Co doradzacie? Czy możliwe jest, że mieszkania na V piętrze będą
        bardziej zimne? Czy bedzie to uwzgledniane przy roliczeniach liczników? Bardzo
        zlaeży mi na jak najszybszej odpowiedzi.
        • Gość: Markiza Re: Mosiężna - Lokum Telnet IP: *.ha.pwr.wroc.pl 18.08.06, 20:13
          hej,

nie slyszalam, zeby jakas wspolnota liczyla inaczej ogrzewanie dla mieszkan z wyzszych pieter. Natomiast zwazyszy na to, ze na V pietrze beda skosy bedziesz mial liczony metraz bez skosow a i koszt ogrzewania bedzie szacowany dla metrazu bez skosow.

Tez zastanawialam sie nad pietrem i w rezultacie wybralam 4-te ;)
          Bez skosow, wysoko wiec teoretycznie bedzie wiecej swiatla i mniej okien dookola ;-)

Markiza

• Gość: Anna Re: Mosiężna - Lokum Telnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:07
          A jaka tam jest obecnie cena za m2? Nie przeraza Was widok na fabryke? Ja bedac
          na budowie zniechecilam sie po tym co tam zobaczylam.

Anna
          • Gość: ewa Re: Mosiężna - Lokum Telnet IP: *.isp.tvkg.net 19.08.06, 08:41
            witam,
            co do piętra, to raczej nie polecam 5-tego - w lecie upały są w najwyższych
            mieszkaniach nie do wytrzymania. a co do widoku na fabrykę, to wystarczy wybrać
            mieszkanie od strony dziedzińca i pozbyć się tego widoku:)
            • Gość: ne Re: Mosiężna - Lokum Telnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:13
              proszę o kontakt osoby, które zakupiły mieszkanie na mosiężnej od strony
              fadromy
              • Gość: rz Re: Mosiężna - Lokum Telnet IP: *.crowley.pl 28.08.06, 13:56
                Cześć

zapraszam zainteresowanych na nasze forum:
                mosiezna.prv.pl/
                być może znajdziecie tam kilka pomocnych informacji

pozdrawiam potencjalnych sąsiadów :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka