Dodaj do ulubionych

GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:40
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=52180710
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=51238825
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=52187379
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=48447414
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=46552036
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=45031585
...i wiele innych!!!!

To banda oszustów i krętaczy
Obserwuj wątek
    • Gość: UP Re: GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie? IP: *.nd.e-wro.pl 16.11.06, 22:18
      czy ktoś wie coś wiecej? niepokojące są informacje o syndyku (prawda czy bicie piany?)
      • Gość: majk Re: GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie? IP: 58.67.31.* 16.11.06, 22:44
        Zastanawiasz się nad syndykiem a nie to jest najważniejsze!
        Ważne że ludzie nie mają mieszkań a cała sprzedaż wstrzymana jest na 3 miesiące!
        • Gość: JUST Re: GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:08
          :)
          MOŻNA BYŁO SIĘ TEGO SPODZIEWAC
          WE WROCKU NIE JEST LEPIEJ - ONI ZAWSZE MAJĄ Z CZYMŚ PROBLEM
      • Gość: wojtek Re: GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie? IP: *.kracen.hor.net.pl 21.11.06, 21:51
        Mam wrażenie ze to jest bicie piany. To forum krakowskie służy głównie do
        wymiany ciosów pomiędzy deweloperami. Jaka jest kondycja finansowa tej firmy
        można łatwo sprawdzić w ich bilansie i ewentualnie posprawdzać, czy nie ma ich
        na listach dłużników. Z tego co wiem to do tej pory nie było problemów z
        płatnościami z ich strony. Chyba takie są podstawy do postawienia firmy w stan
        upadłości - mozna to zrobić jeżeli firma ma zaległe płatności.
        • Gość: JUST Re: GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:45
          NIE KONDYCJA ALE TO CZY LUDZIE MAJĄ GDZIE MIESZKAC JEST WAŻNE!
          MASZ RACJE....
          DZIĘKI GEO NIE MAJĄ!
        • Gość: maciek Re: GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie? IP: *.europe.hp.net 22.11.06, 09:56
          Wojtek ma rację. Sledzę to forum krakowskie od dłuższego czasu i niestety w
          dużej części posty tam zamieszczane są wynikiem walki, mniej lub bardziej
          uczciwej między developerami. Niestety nie we wszystkie informacje można
          uwierzyć, bo 1. często się nie sprawdzają 2. na forum napisać może każdy, bez
          jakiejkolwiek odpowiedzialności.
          • Gość: real Re: GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:34
            Geo we Wrocławiu ma się dobrze maja tylko problem z wykonawcą do balustrad na
            balkonach na Krzywoustego stąd opóźnienia
            • Gość: niezadowolony Re: GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie? IP: 194.146.120.* 23.11.06, 07:13
              co ty za bzdury piszesz??? geo we wrocławiu ma sie dobrze????????? to
              niesolidny i beznadziejny developer, spytaj ludzi, którzy walczyli z geo np. o
              termin wydzielenia mieszkań, to developer poniżej wszelkiej krytyki...DNO!!!
              • Gość: blix Re: GEO - kto chce zobaczy co zrobili w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:31
                heh, zawsze sie znajdzie jakas maruda
                • Gość: JURI oszusci !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:19
                  Maruda!? A co powiesz na to?
                  Tu mieszkanka są
                  nieruchomosci.onet.pl/pl/developer/details-inwestycja,104765557030320061620191.asp

a stąd wszystko znikneło
                  www.geogrupa.pl/oferta/?id=2&m=1
                  DLACZEGO?

nIKT NIE LUBI SIĘ CHWALIC NIEPOWODZENIAMI! LUDZIE WPŁACILI PIENIĄDZE, GEO
                  ZOSTAŁO ZASKARŻONE I SKRZĘTNIE ZACIERA ŚLADY PO INWESTYCJI NA CYSTERSÓW

ŻADNEGO KOMENTARZA,SŁOWA WYJAŚNIENIA... POPROSTU NIE MA ŚLADU!!!
                  TAK NIE ZACHOWUJE SIE PROFESJONALNA FIRMA!
                  • Gość: m&mm Re: oszusci !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nat.tvk.wroc.pl 30.11.06, 10:57
                    Nie chcę bronić Geo, ale gdy my zadzwoniliśmy do biura wrocławskiego, to pani nie starała się ukrywać, że mają problemy z inwestycją w Krakowie. Ja zawsze lubię wysłuchać dwóch stron, a nie tylko wrzasku jednej.
    • Gość: durex to wszystko kłamstwo IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.12.06, 10:01
      jak pokaże mi ktoś dowód to uwierze!
    • Gość: konrad ANEKSY w Geo...kto dostał kto podpisał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 11:53
      Dostaliście aneksy?
      Albo zgodze się na miejsce parkingowe albo rozwiążą umowę?
      Czy ktoś to już konultował z prawnikiem?
      • Gość: jacek Re: ANEKSY w Geo...kto dostał kto podpisał IP: *.unregistered.net.exatel.pl 17.01.07, 16:45
        Ja dostałem i podpisałem. Rok w tą czy w tamtą nie robi mi różnicy a
        przynajmniej dali upust 7% od wartości.

Pozdrawiam
        • Gość: Marek Re: ANEKSY w Geo...kto dostał kto podpisał IP: *.magma-net.pl 17.01.07, 20:37
          Uprzedzam, nie znam sprawy, na tyle co niektórzy z Was.
          Ale komentarz Jacka, "nie robi mi różnicy", świadczy o niezrozumieniu problemu, o którym wcześniej napisano, w tym na forum krakowskim.
          Problem = zagrożenie nie otrzymania mieszkania W OGÓLE.
          Zniżka, to wątpliwa pociecha.
          • Gość: XYZ Re: ANEKSY w Geo...kto dostał kto podpisał IP: *.ccaeurope.pl 18.01.07, 07:55
            Ryszyla nowa inwestycja prowadzona na Rymarskiej we Wro. Obecny deweloper
            odcina sie od GEO, mowi wprost ze to inny deweloper czyli jezeli beda jakies
            opoznienia albo problemy to tylko i wylacznie dobre podpisanie umowe
            przedwstepnej was broni.
            Zainwestujcie w rachunek powierniczy, umowe w formie aktu notarialnego itp
            rzeczy to pomaga a ze swojego doswiadzcenia wiem ze nawet bardzo bo spi sie
            spokojnie i wie ze nie deweloper trzyma kase tylko bank ktory nie wyplai jak
            nie jest zrobione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka