Dodaj do ulubionych

ceny garazy?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.07, 22:53
witam,

moze ktos sie orientuje, jakie sa ceny garazy indywidualnych w jakis nowych
inwestycjach? wlasnie sie waham czy nie zakupic sobie garazu indywidualnego na
2 autka, cena 27 tysiecy, powierzchnia 32 metry. jakby nie patrzec garaz
bedzie moj, ale jednoczesnie podjazd do niego sam przez sie tez bedzie
zarezerowowany dla mnie, bo przeciez nikt mi tam nie zaparkuje..

warto kupic?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: JerzyR Re: ceny garazy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.07, 23:13
      IMHO to dość atrakcyjna cena,
      u nas 1 miejsce postojowe w garażu wielostanowiskowym kosztowało ok. 20tys

JR
      • Gość: bullet Re: ceny garazy? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 23.01.07, 00:17
        u mnie jedno miejsce w garazu kosztuje 30 tys.
        • Gość: xxx Re: ceny garazy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.07, 00:26
          no to chyba moja oferta to rozsadna propozycja. garaz na 2 auta, ale jedno
          wjezdza za drugim niestety, ale za to 32 metry. i zawsze moge sobie wjezdzac na
          podjazd i nie chowac auta. chyba sie skusze :) ciekawe czy ludzie chetnie
          kupowali i czy beda pod moim mieszkankiem, trzeba sie przejsc do developera. nie
          chce jedynie zeby potem ceny garazy poszly w dol, jak sie okaze, ze sie nie
          sprzedaja:(
          • Gość: bullet Re: ceny garazy? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 23.01.07, 00:36
            ponizej tej ceny na pewno nie pojda. Kupujac mieszkanie mozesz sobie garaz
            wrzucic do kredytu i bedzie cie kosztowal kilkadziesiat zlotych na miesiac.
            Mysle ze to nie jest drogo a biorac pod uwage ze toj garaz jest podojny to nie
            ma sie nad czym zastanawiac.
            NIe przejmuj sie tym ze developerowi moze nie isc najlepiej sprzedaz garazy. U
            mnie nadal jest mnostwo wolnych, za to na zenatrz powoli nie ma gdzie
            zaparkowac. Ludzie lekko zaoszczedzili, teraz beda skrobali szyby w zimie.
            Dobrze jesli to bedzie tylko skrobanie a nie wymienianie na nowe i zakup
            kolejnego radyjka. Ludzie maja to w D.... bo to niby auta sluzbowe.
            Ja jednak wole zaplacic te pare dyszek na miesiac i miec spokoj i czyste szyby
            • Gość: xxx Re: ceny garazy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.07, 05:55
              ja akurat za gotowke kupuje, wiec to w sumie mi bez roznicy. no ale sie chyba
              jednak zdecyduje, wlasnie bylem po fajeczki i juz skrobanko.. tak zawsze w
              garazu mozna impreze zrobic wieksza :D dzieki za rady, przy odsprzedazy
              ewentualnej kiedys garaz bedzie atutem. minus to tylko ten ze na dwa auta, ale
              trzeba wjezdzac jedno za drugim :)
              • Gość: xxx Re: ceny garazy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.07, 19:09
                z gazem nie wpuszczaja :) a dwa autka mam zagazowane, to sie nakupowalem ehhh
                ciekawe czy ktos im je w ogole kupi :)
            • Gość: hania Re: ceny garazy? IP: *.dialog.net.pl 23.01.07, 20:52
              U mnie garaż (miejsce postojowe)to tak właściwie namalowane pasy o powierzchni
              ok 15m2 znajdujące się w podziemiu (kosztowały ok 20tys)W ciągu pół roku było u
              nas ok 10 włamań do samochodów stojących właśnie w tych garażach natomiast
              przed blokiem włamano się tylko do jednego auta.
              • Gość: zet Re: ceny garazy? IP: *.lanet.net.pl 23.01.07, 21:13
                a na jakim osiedlu bylo az tyle wlaman?
                • Gość: JerzyR Re: ceny garazy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.07, 00:15
                  pewnie Budotex na ul.Cukrowej:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka