Dodaj do ulubionych

Wrobis Developer

IP: *.range86-144.btcentralplus.com 06.03.07, 13:50
Dzien dobry, czy moze ktos z Was napisac cos o tym developerze, chodzi mi o
ta inwestycje na Strzegomskiej w 14- pietrowcu, mam zamiar kupic mieszkanie
ale slyszalem ze robia jakies problemy, wiem ze jest juz jeden watek na ten
temat, ale tam zadalem pytanie i nikt nie odpowiada to stworzylem nowy, dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: 78 Re: Wrobis Developer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:56
      jakie problemy?
    • Gość: tomek Re: Wrobis Developer IP: *.range86-144.btcentralplus.com 06.03.07, 16:32
      chodzi o zwlekanie podpisania umowy notorialnej, oddanie budynku mialo byc na
      koniec 2007 a teraz przelozyli juz na 1 kwartal 2008, czy moglbys/abys napisac
      cos wiecej na temat tego developera, przeczytalem rowniez ze oni buduja tylko
      wylacznie za pieniadze klientow, ale do konca tego nie wiem wiec moge sie
      mylic, za wszystkie odpowiedzi dziekuje
      • Gość: 78 Re: Wrobis Developer IP: *.e-wro.net.pl 06.03.07, 19:39
        1. Co do umowy notarialnej: nie wiem czemu zwlekali. Jak na razie nie mialo to
        dla mnie wiekszego znaczenia - podpisalismy ja na warunkach cenowych wczesniej
        ustalonych - nic nam odtego czasu nie podwyzszyli i za to maja plus (czy beda
        jakies wyrownania to sie okaze).

2. Oddanie budynku zostalo przelozone bo developer bierze pod uwage fakt
        ciezkiej zimy (a nawet dwoch) - tyle od nich uslyszalem. Zakladal ze zima
        bedzie rownie ciezka co w 2005/06r (jak wiem tegoroczna jest slaba i mam
        nadzieje, ze nie ma opoznienia).

3. Co mam wiecej napisac na temat firmy? Wrobis to znana marka we Wroclawiu
        jesli chodzi o lokale uslugowe. Nie sadze, zeby cos mataczyli przy swojej
        pierwszej budowie jako Wrobis developer. We Wroclawiu pojdzie fama ze Wrobis
        jest niesolidny - nikt nie bedszie pamietal ze Wrobis developer to spolka
        zalezna od Wrobisu Sp. z o.o. Jesli bede probowac przekrecic ludzi lub cos
        zawala - moga zapomniec o rozwoju rynku mieszkaniowym i dalszych inwestycjach.

4. Nie wiem czy buduja za pieniadze klientow (nie ma to dla mnie znaczenia).
        Wiem tylko ze robotnicy orają od rana do wieczora...

Tyle ode mnie
        Robert
        • Gość: MATALI Re: Wrobis Developer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:31
          Wrobis stawia obecnie centrum konferencyjne na ulicy Wyścigowej, naprzeciwko
          cmentarza Oficerów Armii Radzieckiej.
    • Gość: tomek Re: Wrobis Developer IP: *.range86-129.btcentralplus.com 07.03.07, 04:20
      wielkie dzieki Robert i Matali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka