mevko 02.08.07, 21:59 Witam, Zastanawiam się, czy jest gdzieś we Wroclawiu sklep/ komis, gdzie można dostać jakieś fajne meble z drugiej ręki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justin17 Re: meble używane 03.08.07, 08:59 a co cię interesuje mam do oddania szafę dosłownie za symboliczną kwotę i meble do kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: meble używane IP: *.ikatel.pl 04.08.07, 22:06 ja też mam 1,5 roczne meble kuchenne na sprzedaż. Jeżeli jesteś zainteresowany, napisz na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ntt Re: meble używane IP: *.dialog.net.pl 04.08.07, 22:44 Ja jestem zainteresowany meblami do kuchni. Proszę o zdjęcie/informacje na email k.biz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: meble używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 02:01 ja rowniez wojciech.tylewicz@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: meble używane IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.07, 08:19 jeśli szukasz mebli do biura to na buforowej a jeśli wypoczynków to daj sobie spokój i pogadaj z tapicerem z małego miasta na Sycowa, jest taniej niż myślałam Odpowiedz Link Zgłoś