Dodaj do ulubionych

LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkanie?

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.08, 09:14
Witam. Jestem ciekaw ilu forumowiczów zarezerwowało sobie mieszkanie na ul.pięknej u Locusa.
A może ma ktoś już jakieś potwierdzone informacje kiedy ruszy sprzedaż, a co ważniejsze budowa...

My dzwoniliśmy jakieś 2 tyg. temu i Pani powiedziała że na początku maja ale jak wiadomo termin jest przekładany z tygodnia na tydzień, ciekawe tylko dla czego?
Obserwuj wątek
    • Gość: bix Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:21
      A cóż to za wspaniała inwestycja że trzeba rezerwować wcześniej. Mało to
      gotowych mieszkań na rynku żeby jeszcze przed dziurą w ziemi rezerwować a potem
      czekać latami i się denerwować.
      • Gość: marsell Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.telsat.wroc.pl 05.05.08, 18:12
        Nie jest to wspaniała inwestycja ale niektórym po prostu odpowiada lokalizacja, rozkład mieszkań itp.

a wracając do tematu to czy ktoś ma jakieś nowe informacje?

pozdrawiam
        • Gość: bubcia Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:44
          zaczeli sprzedaz
          Balkony platne 500/metr a mialy byc za darmo:((
          Buduja nie na swoim gruncie plus cala masa innych minusow.
          Ja mialam zarezerwowane ale rezygnuje.
        • steady_at_najx Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 07.05.08, 11:25
          Nie jest to wspaniała inwestycja ale niektórym po prostu odpowiada
          lokalizacja, rozkład mieszkań itp.

wspaniale to jest zwykle na wizualizacjach i tu zwykle wspanialosc
          sie konczy a zaczyna zgrzytanie zebami i przepychanki z deweloperem
          • Gość: marek Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.08, 13:56
            Faktycznie dzisiaj dzwonili i pytali o dalsze zainteresowanie. Gdyby
            byla taka chęć to trzeba opłacić rezerwację koszt koło 3 tys zł.
            Sprzedaż, jeśli zarezerwowanych będzie conajmniej 25% mieszkań,
            ruszy w czerwcu
            • Gość: marsell Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.telsat.wroc.pl 07.05.08, 16:05
              no ciekawe, do mnie jeszcze nie dzwonili a mamy zarezerwowane kilka mieszkań, tak zapobiegawczo.

również jestem bardzo ciekawy za co deweloper jeszcze "zaśpiewa" sobie jakieś pieniążki, jeśli faktycznie wołają 500zł za mk2.

sowoją drogą właśnie na polsacie leciał materiał o drożejących kredydatach, o końcu boomu mieszkaniowego a nawet wspominali o możliwości załamania się rynku nieruchomości. ciekawe czy coś z tym przepowiedni się sprawdzi...
              • Gość: monia Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:48
                a jaka cena jest za metr 2???
                • Gość: marsell Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: 78.8.138.* 12.05.08, 20:02
                  jaka jest, a raczej jaka będzie i o ile będzie tego nikt nie wie...

a była jakiś czas temu o ile dobrze pamiętam między 5500zł a 5800zł za meterek 2
                  • Gość: marek Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.08, 09:52
                    nie wiecie moze czy juz ruszyła sprzedaż tych mieszkań lub czy
                    wogole dojdzie do sprzedaży
                    • Gość: S Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.access.telenet.be 17.06.08, 15:55
                      ale chodzi Ci o umowę rezerwacyjna czy sprzedaży?
                      dzwoniłam dziś do Locusa i umowy przedwstępne będą podpisywane na początku lipca.
    • znowuja-on-line Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 19.06.08, 12:00
      Nie polecam stanowczo tego dewelopera -przede wszystkim ogromne
      opóźnienia, wykorzystywanie pozycji siły, grożenie zerwaniem umowy
      przedwstepnej (usłyszałam tekk typu: ciesz się, że kupiłaś tak
      tanio, jak byśmy chcieli, to możemy zerwac z tobą umowę"). Przed
      podpisaniem aktu notarialnego skroili wiekszość mieszkańców na
      ogromne kwoty, za iny usługę Pani architekt, która doradzała przy
      rozmieszczeniu ścianek działowych skasowali nas po 2000zl (wcześniej
      nic nie mówili, że taka konsultacja - w moim przypadku trwała ok. 10
      minut - będzie coś wogóle kosztować) - za postawienie dodatkowej
      ścianki skasowali mnie 1500zł (stawka rynkowa to ok. 600zł).
      Powiedzieli, że jak nie zapłacę to zerwą ze mną umowę przedwstępną.
      Potem zmusili mnie do skorzystania z usług ich notariusza, który
      wystawił mi rachunek wyższy niz wcześniej uzgodniliśmy. Jakoś
      mieszkań - koszmarna. NIE POLECAM!!!!
      • Gość: marek Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.08, 09:32
        a gdzie kupowales mieszkanie? na wietrznej?
        • znowuja-on-line Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 20.06.08, 11:54
          Tak, na wietrznej.
    • Gość: Pablo Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.08, 20:45
      Ja zarezerwowałem, w najbliższym czasie mam zamiar podisać umowę.
      Później pozostaje mi juz tylko czekać... (nie licząc takich przyjemności jak załatwianie kredytu itp. :) )

Pozdro
      • znowuja-on-line Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 21.07.08, 10:48
        uważaj na tego dewelopera - przed wszystkim nie nie korzystaj z
        żadnych usług dodatkowych typu wymiana drzwi na lepsze czy dodatkowa
        ścianka - skroją cię okrutnie. Każ sobie wpisać wszystkie koszty od
        razu do umowy. Mnie za postawnie ścianki o długości 0,5 m2 kazali
        zapłacić 2000zł!!!
        • Gość: Elzbieta Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 11:00
          Co się tam dzieje ? Ja wpłaciłam 3 tys miała być umowa w lipcu i znowu nic. Nie
          wiem co o tym myśleć. Czy dojdzie do tej inwestycji? Jak można przygotowywać
          umowy nie mając załatwionych formalności? Co jest z tym locusem?
          • znowuja-on-line Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 29.07.08, 15:19
            Do tego doszła teraz próba wyłudzenia - chcieli od nas (mieszkańców
            osiedla na wietrznej) wyłudzić opłatę za użytkowanie wieczyste,
            mimo, że to oni powinni ją uiścić.
            • Gość: stasia Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.eranet.pl 30.07.08, 22:02
              znowuja - online, Pani z I etapu, bo my z budynku C tez mamy
              dokladnie to samą sytuacje!!!
    • Gość: Pablo Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 22:12
      Locus zawiesił sprzedaż mieszkań na ul. Pięknej. Ponoć nie mają wystarczająco dużo zainteresowanych. Kolejna próba podpisywania umów ma być we wrześniu. Strasznie się to przedłuża... chyba zrezygnuję.

• fido1979 Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 10.08.08, 09:04
        Gość portalu: Pablo napisał(a):

> Locus zawiesił sprzedaż mieszkań na ul. Pięknej. Ponoć nie mają
        wystarczająco d
        > użo zainteresowanych. Kolejna próba podpisywania umów ma być we
        wrześniu. Stras
        > znie się to przedłuża... chyba zrezygnuję.
        >

A to trochę dziwne, bo na ich stronie mają już część oznaczone jako
        sprzedane. Muszę przyznać, że niektóre mieszkania mają ciekawe rzuty
        i to może być ich mocny atut.
        • Gość: karo Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:33
          tak...ja tez sie zastanawiam....'sprzedane' sa mieszkania gdzie
          zostala podpisana umowa wstepna,podpisywanie wlasciwych umow zostalo
          rzeczywiscie przeniesione na wrzesien...zobaczymy...mam nadzieje ze
          pokaza sie na targach mieszkaniowych na poczatku wrzesnia!!!!
          • Gość: Pablo Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 19:53
            Pokaza pokaza, maja tam byc napewno. Ponoc po tarach maja podac do wiadomosci ostateczna wiadoosc nt. sprzedazy mieszkan. Pozdro i do zobaczenia na targach
            • Gość: marek Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.gprs.plus.pl 31.08.08, 11:39
              Tez mam nadzieje ze będą na targach i cos konkretnego powiedzą..bo w
              koncu trzeba podjac ostateczna decyzje..tym bardziej ze w okolicy
              Pięknej zaczyna budowac konkurencja..Dom Development..
              • Gość: Pablo LOCUS vs. dom development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 13:48
                Masz rację, tyle, że DomDevelopment z cenami rozpoczynającymi sie od 6900 i Locus z cenami startującymi z poziomu 5600-5700 nie mają za wiele wspólnego. Tym bardziej, że standard wykończenia jest podobny (jeśli nie lepszy u Locusa - paradoksalnie). Na targach ponoć mają być obok siebie.

Do zobaczenia na targach

Pozdro
                • anuchaoo Re: LOCUS vs. dom development 04.10.08, 15:42
                  Ja podpisalam umowa za 27 metrow 3684 :) A zeszlam z 4200 na ta
                  cene !! Ale wyszarpali odemnie 3 tys. za rezerwacje tego
                  mieszkania !! Za wszystko kase sobie gwizdaja za balkon za scienki w
                  mieszkaniu itp. !!
                  • Gość: Agnieszka Re: LOCUS vs. dom development IP: *.e-wro.net.pl 05.10.08, 18:32
                    Czy zarezerwowałaś w Locus czy w Dom Development?
                  • Gość: .... Re: LOCUS vs. dom development IP: *.118-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.10.08, 20:07
                    ile???
                    cena to ok. 5,500 za metr.
                    • Gość: koles Re: LOCUS vs. dom development IP: 62.233.177.* 06.10.08, 16:11
                      ja mialem zarezerwowane w Locusie ale zrezygnowałem bo juz mialem
                      dosc od maja przekladania daty podpisania umowy przedwstępnej i
                      poszedlem do Innovy zaraz obok, podpisałem umowe rezerwacyjna i
                      czekam do listopada na umowe przedwstepną, wyglądaja mi na
                      profesjonalistów, no zobaczymy
                      • Gość: madzia77 Re: LOCUS vs. dom development IP: 62.233.177.* 07.10.08, 14:01
                        My tez mamy zarezerwowane mieszkanie na osiedlu innova. Koles co
                        myslisz? Mi tez sie wydaja w porzadku. Osiedle bardzo ladne i ceny
                        ok. Chyba bedziemy sasiadami :) pozdrawiam.
                        • Gość: wierny Locusowi Re: LOCUS vs. dom development IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.08, 14:29
                          Niestety Innova o klase wyprzedza Locusa jeżeli chodzi o
                          profesjonalizm obsługi potencjalnych klientów...miejmy nadzieję ze
                          nie bedzie tak samo z budową mieszkań..
                          • sigurdos Re: LOCUS vs. dom development 07.10.08, 19:44
                            Moze obsługa klientów przez Fadese rzeczywisćie wyprzedza Locusa, to już co do
                            marketingu to są daleko w tyle. To troche dziwny sposób, żeby reklamować swoją
                            ofertę podszywając się pod potencjalnych klientów. Osoby pod nickami: madzia i
                            koles udają że będą przyszłymi sąsiadami pisząc spod tego samego adresu IP:
                            62.233.177.* BRAWO ZA POMYSŁOWOŚĆ !!! Rzeczywiście pełen profesjonalizm :)
                            Ciekawe czy ten profesjonalizm przejawia się również w postawie firmy Fadesa
                            Prokom - o ile wiem, to już na wiosennej edycji targów Tabela Ofert głośno
                            mówili, że "ruszają z budową Osiedla Innova" :) Póki co mamy październik a oni
                            dalej są na etapie umów rezerwacyjnych, a budowa jak stała tak dalej stoi.
                            Czyżby było to spowodowane upadkiem firmy Fadesa w słonecznej Hiszpanii ?
                            Proponuję przemyśleć zakup u tego "profesjonalego" developera.
                            • Gość: zainteresowana Re: LOCUS vs. dom development IP: *.as.kn.pl 28.10.08, 16:35
                              Witam,

byłam na targach w hali Orbita, ale nie znałam sprawy, pamiętam że locus był na
                              tych targach i miał w ofercie to osiedle na Pięknej, ale nie pytałam o ofertę, a
                              teraz żałuję. Byliście tam może, coś wiecie więcej. Podoba mi się to osiedle,
                              ale Wasze wypowiedzi odstraszają od tego locus-a, nie mam pojęcia czy to jest
                              firma godna zaufania.
                              • Gość: bbb Re: LOCUS vs. dom development IP: 195.245.213.* 03.03.09, 15:36
                                WITAM,
                                zainteresowana jestem zakupem mieszkanie na ul. Pięknej. Czy wiedzą Państwo w
                                jakiej cenie chodzą teraz tam mieszkania? Takie w granicach 50m2? I jak budowa,
                                na kiedy jest zaplanowany termin oddania mieszkań?
                                Pozdrawiam
                                • plum9 Re: LOCUS Piękna 18.06.09, 07:47
                                  Troche odświeżę temat, bo zainteresowałem się mieszkaniami Locusa przy Pięknej. Locus ogłaszał się w prasie, że rozpoczynają sprzedaż mieszkań przy Pieknej po 5000 zł/m2. Natomiast dzwoniąc do nich troche mało sie mozna dowiedzieć - nie ma wzoru umowy, nie ma harmonogramu wpłat oprócz tego, że na początku trzeba wpłacić 20%, nie wiedzą co będzie budowane na okolicznych działkach no ale umowy będą ponoć podpisywać od przyszłego tygodnia. Widzę z historii, że do sprzedaży tego osiedla Locus przymierza się od zeszłego roku. Na ich stronie internetowej wszystkie mieszkania mają status "WOLNE" a Pani w biurze sprzedaży twierdzi, że maja juz bardzo dużo rezerwacji, a o które mieszkanie ich nie spytać to jest wolne.
                                  Przyznam, że układ mieszkań jest tam dość interesujący, ale za dużo jest niejsaności w tej inwestycji. No i może najważniejsze, grunt jest w uzytkowaniu wieczystym. Nie wiem czy to lepiej czy gorzej, ale jak dla mnie wolałbym, aby to była własność, a nie użytkowanie wieczyste. Jeśli ktoś ma jakieś spostrzeżenia lub inne informacje, to proszę o podzielenie sie nimi
                                  • Gość: maria Re: LOCUS Piękna IP: 78.8.151.* 18.06.09, 09:42
                                    ja byłam zainteresowana kupnem mieszkania w tej okolicy. Locus
                                    zaczyna sprzedaż tych mieszkań juz od ponad roku. Tak samo jest z
                                    pracami na budowie. W zeszłym roku postawili dwa dźwigi i stoją tam
                                    od tego czasu bezczynnie. Rozkład mieszkań bardzo fajny. W okolicy
                                    miał budować/buduje Dom Development
                                    (www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/dom;development;zawies
                                    il;projekt;we;wroclawiu,117,0,384629.html) oraz Innova
                                    (www.osiedle-innova.com/) ciekawe kiedy faktycznie zacznie
                                    sie cos tam dziac...
                                    • plum9 Re: LOCUS Piękna 18.06.09, 20:23
                                      Byłem dzisiaj wieczorem popatrzeć na budowe czy coś sie dzieje.
                                      Stoją dwa dźwigi i dwie koparki. Mam wrażenie że od przedwczoraj pojawił się
                                      większy dół od strony wschodniej i widać fundament również od strony wschodniej,
                                      którego wczesniej nie widziałem, albo nie zwróciłem uwagi. Trzeba by zobaczyć w
                                      ciągu dnia jak wyglądają prace, ale mam wrażenie, że chyba lekko się ruszyło.
                                      Chyba że to tylko prace pozorowane.
    • Gość: Zainteresowany Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.magma-net.pl 04.10.09, 11:19
      Witam,

Czy ktoś aktualnie wie, co się dzieje z mieszkaniami na Pięknej ?
      Nie jest mi po drodze żeby tam zajechać, a z tego co wiem mają
      ciekawe oferty. Pytanie tylko czy coś się dzieje z tą budową i jakie
      są perspektywy ?
      Dzięki z góry za odpowiedź!
      • Gość: S_A Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.lanet.net.pl 11.10.09, 01:25
        ja mogę tylko powiedzieć, że budowa ruszyła i praca wre. Wiem, bo mieszkam na
        PIęknej i obserwuje budowę z okna. Sama byłam nią zainteresowana, zarezerwowałam
        mieszkanko...ale jak narazie się wstrzymuję od jakichkolwiek decyzji. Pozdrawiam
        • Gość: Robertos Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.09, 12:32
          Witam wszystkich,
          W poniedziałek chcę z nimi podpisać umowę przedwstępną.
          Na co trzeba zwrócić uwagę? Są jakieś króczki, które trzeba
          natychmiast z tej umowy wyrzucić?
          A ogólnie to co z tym gruntem? Użytkowanie wieczyste zamiast
          własności? a po czyjej stronie podatki itp?
          Z góry dzięki za odpowiedź..
    • Gość: e-elmo Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.54.18.157.static.telsat.wroc.pl 11.11.09, 20:18
      Witam.
      A ja mam takie pytanko do osób które już podpisały umowe. Czy Locus
      jest otwarty na negocjacje w sprawie ceny mieszkania? Jeśli tak to
      proszę napiszcie na jaki opust można u nich liczyć. Pozdrawiam
      • Gość: Gosia Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 15:51
        Witam
        Odnośnie cen mieszkań,byłam tam na dniach i pani udzieliła
        informacji że cana za m2 to 5480zł i jest to ekstra promocja.Też
        jestem bardzo ciekawa jak wygląda negocjacja i czy coś jeszcze udala
        się wynegocjować.
        Proszę o informacje i wskazówki
        • destine222 Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 29.12.09, 22:47
          Wszystko super extra tylko ,że to nie jest PEŁNA WŁASNOŚĆ |!!!!!
          a grunty drożeją , zwłaszcza grunty które przynależą do miasta !!!
          Tak np. w Warszawie cena gruntów wzrosła 800% serio dlatego bardzo
          sie obawiam tego Wrocławia i nie wiem co robić buuuuu

Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Witam
          > Odnośnie cen mieszkań,byłam tam na dniach i pani udzieliła
          > informacji że cana za m2 to 5480zł i jest to ekstra promocja.Też
          > jestem bardzo ciekawa jak wygląda negocjacja i czy coś jeszcze
          udala
          > się wynegocjować.
          > Proszę o informacje i wskazówki
        • destine222 Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 29.12.09, 22:49
          Haloo to nie jest PEŁNA WŁASNOŚĆ !!!
          potem można płacić niezły podatek za grunt hehheheeh
          to są moje cenne wskazówki :)

[/b]Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Witam
          > Odnośnie cen mieszkań,byłam tam na dniach i pani udzieliła
          > informacji że cana za m2 to 5480zł i jest to ekstra promocja.Też
          > jestem bardzo ciekawa jak wygląda negocjacja i czy coś jeszcze
          udala
          > się wynegocjować.
          > Proszę o informacje i wskazówki
    • Gość: martyna Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: 212.185.43.* 07.04.10, 10:50
      witam wszystkich,
      chciałabym reaktywować wątek, gdyż dopiero "dotarłam" do tej
      lokalizacji i przyznam,że rozkłady mieszkań mają świetne. Myślę nad
      kupnem mieszkania na Pięknej, ale jak szukam jakichkolwiek
      informacji nt Locusa, to niewiele pozytywnego znajduję,a oddanie
      mieszkań dopiero za ponad rok:/ i tak się obawiam czy aby na pewno
      inwestycja zostanie zakończona i czy nie będzie jakiegoś kwasu:/
      Napiszcie coś "od serca" :) Chętnie nawiążę kontakt z osobami, które
      już zakupili tam mieszkanie.
      pozdrawiam

• Gość: mis Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.10, 16:03
        ja kupilem tam mieszkanie. wszystko poki co w najlepszym porzadku. jesli chcesz
        informacji napisz. podaje maila mis2019@o2.pl
        • Gość: Kati Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.wroclaw.mm.pl 17.04.10, 14:11
          Hej
          Niedawno również zakupiłam tam mieszkanie. Co do informacji to faktycznie
          niewiele można znaleźć, ale to chyba lepiej niż jakby było wiele negatywnych :D
          Ja jak na razie jestem zadowolona, ale do oddania jeszcze daleko...
          Mój e-mail: kemika@wp.pl
    • Gość: olla Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.magma-net.pl 18.04.10, 20:49
      Witam, czy ktoś z kupujących tam mieszkanie orientował się bliżej na jakiej
      zasadzie działa indywidualny kompaktowy węzeł mieszkaniowy? W jaki sposób w
      budynku jest ogrzewana ciepła woda mieszkaniu. Chodzi mi o wodę która potem
      płynie w kranie a nie w kaloryferach. Czy ktoś z Was bliżej zgłębił ten temat?
      Czy ktoś zna nazwę i wersję tego urządzenia które zastosował Locus?
      • daffik0 Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 21.04.10, 21:49
        Ja jakiś czas temu pytałam mailowo i od locusa dostałam taką informacje:
        "będzie to zasilanie z sieci miejskiej z ciepłowni, poprzez mieszkaniowe węzełki
        kompaktowe, które rozdzielają wodę z sieci o temp 130 stopni na 85 na centralne
        i ciepłą wodę na 55 stopnie. węzełki będą zlokalizowane na klatkach schodowych,
        tam będzie też licznik ciepła dla każdego lokatora osobno i każdy lokator będzie
        miał podpisaną umowę z dostawcą ciepła, tak jak jest to w przypadku energii
        elektrycznej"

Jak również taką, że w biurze można dostać płytkę z prezentacją na ten temat.

Proszę napiszcie coś więcej o gruncie? czy to naprawdę może być problem że jest
        to użytkowanie wieczyste a nie pełna własność?
        • Gość: mike Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.05.10, 19:41
          witam wszystkich bylem dzisiaj zobaczyc postepy w budowie i wyglada
          to niezle:) jestem zainteresowany zakupem mieszkania tam ale
          niestety niewiele jest informacji o Locusie w internecie.. szkoda.

• olla_o Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 14.05.10, 20:30
            Informacji trochę jest, nie za dużo ale wystarczy. My już kupiliśmy tam
            mieszkanie i teraz czekam aż powstanie jakieś forum przyszłych mieszkańców :)
            • Gość: Kati Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani IP: *.wroclaw.mm.pl 16.05.10, 13:33
              Witam wszystkich:)

Zapraszam na nowo powstałe forum, właśnie dla przyszłych mieszkańców przy ul.
              Pięknej :)

www.pieknawroclaw.fora.pl

Forum powstalo dzis :) Ale mysle że z czasem będzie pomocne wszystkim
              niezdecydowanym i mieszkającym :)
    • przedszkoleabc Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 29.09.10, 01:11
      Zapraszamy wszystkich do nowo otwartego Przedszkola ABC we Wrocławiu przy ul. Pięknej.
      Jest to niepubliczne przedszkole (nie punkt przedszkolny!) o powierzchni 1000 m2, z dużym placem zabaw, a wszystko spełniające najwyższe standardy.
      U nas Twój przedszkolak rozwinie skrzydła przez zabawę i naukę pod czujnym okiem wykwalifikowanej kadry.
      Skorzystaj z nowych promocji, m.in.:
      - respektujemy wpisowe uiszczone w innych placówkach
      - dodatkowo, dla wszystkich 50% zniżki na wpisowe
      - tydzień adaptacyjny.
      Więcej na naszej stronie www.przedszkoleabc.com i na naszym fan page-u na Facebook-u.
      • przedszkoleabc Re: LOCUS ul.Piękna kto zarezerwował mieszkani 01.10.10, 13:51
        Przedszkole ABC jest nową placówką mieszczącą się przy ul. Pięknej 62b, wybudowaną specjalnie na potrzeby mieszkańców okolicznych osiedli i ich pociech.
    • Gość: FilipiaSz Architekt Wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 10:15
      Witam,
      wszystkich zainteresowanych projektami wnętrz zapraszam na moją stronę www.wnetrzaszczepankiewicz.pl lub do kontaktu telefonicznego 501 734 544.

Z chęcią pomogę Państwu przy realizacji kuchni, łązienki jak również całego wnętrza.
      Pomogę również przy wszelkich doborach i negocjacjach cen (również na sprzęty!).

Pozdrawiam,
      Filipina Szczepankiewicz
      Architekt Wnętrz
      • Gość: Kowalik [...] IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.10, 10:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: JAM LASICA Re: Architekt Wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 11:11
          O co za kultura!

To raczej tacy jak ty rozwalaja fora!

Co ci to przeszkadza,ze ktos cos wrzuci? Admin ma z tym problem?

Mi się kaurat ta informacja przyda.
        • Gość: KwiatLotosu Re: Architekt Wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 12:04
          Ty Kowalik to ten co ma malego ptaszka?
          bo ci z duzymi to raczej TAK na forum nie pisza...

spam nie spam, ale musze przyznac ze twoja wypowiedz zachecila mnie do wejscia na strone.
          i bylo warto, jest na co popatrzec, realizacje faktycznie fajne, az adres sobie zapisze.

• Gość: TomaszSz Re: Architekt Wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 21:17
          Moze Kowaliku sie ujawnisz, to Cie do odpowiedzialnosci za Twe slowa pociagniemy?
          Czy tylko odwazny jestes z ukrycia?
    • Gość: czyscioch smieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 07:24
      czy ktos podziela moje zdanie z to co sie dzieje ze smieciami to lekka przesada?
      toz zaraz ot bedzie wszedzie!
    • Gość: Aranżacja wnętrz Ciekawe aranżacje mieszkań IP: *.brochow.net 30.12.10, 23:22
      Architekt wnętrz z przyjemmością zaprojektuje Twoje mieszkanie. Obejrzyj klka przykładowych projektów i pozwól swojemu mieszkaniu, aby zaskakiwało wnętrzem.

Projektant wnętrz z pewnością pomoże Ci dobrać styl do Twojego mieszkania, a realistyczne wizualizacje 3D urzeczywistnią Ci Twój dom zanim go wyremontujesz.

Zapraszam do kontaktu
      www.prokraw.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka