Gość: waldi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 00:11 czy kyoś wie co się dzieje na budowie , i coś o wiarygodności dewelopera , zastanawiam się nad kupnem ale mam obawy dużo mieszkań wolnych , wchodzić w to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: New_Orleans Re: angel wings IP: *.wroclaw.mm.pl 26.05.09, 17:50 Ostatnio nie widac wiekszego ruchu na budowie. Przynajmniej takie mam wrazenie ilekroc ide ulica Traugutta - dzwigi nie ruszaja sie, a jeszcze niedawno smigaly caly czas. Byc moze ktos ma bardziej szczegolowe informacje, ale wydaje mi sie, ze zwolnili tempo prac. Mam nadzieje, ze to chwilowy przestoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: angel wings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:43 Choć urodziłem się we Wrocławiu aktualnie mieszkam w Poznaniu , zamierzam kupić mieszkanie we Wrocławiu i stąd moje zainteresowanie angel - ładnie to wygląda w komputerze ,miejsce niezłe , cena piszą coś o 6000zł/m , nie mogę na bieżąco monitorować postępu prac dlatego prośba o informację (szkoda że nie ma kamerki), czy ktoś wie co było z tym terenem podczas powodzi? Pozdrawiam Ziomali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: angel wings IP: *.lanet.net.pl 27.05.09, 13:50 6000 to zdaje sie jakies olbrzymie metraze , mniejsze to pewnie z 8000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara Re: angel wings IP: *.wssk.wroc.pl 27.05.09, 14:15 Okolice Traugutta a zwłaszcza Niskie Łąki były najbardziej zalane w powodzi stulecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marigold Re: angel wings IP: *.uni-truck.com.pl 01.06.09, 12:47 To najgorsza lokalizacja we Wrocławiu: narkomani, bezdomni ludzie grzebiący po śmietnikach, a ten projekt nie będzie ogrodzony. Dodatkowo dwa pasy w każdą stronę i tramwaje. Nie wspomnę o karetkach pogotowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: angel wings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 14:33 54m2 ponad 11000 za metr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiphol Re: angel wings IP: *.wroclaw.mm.pl 02.06.09, 21:43 > 54m2 ponad 11000 za metr Moze w przyszlosci bedzie tam luksusowo, ale to bardzo wysoka cena za dziure w ziemi. Zaraz obok na Szybkiej Awbud ma gotowe mieszkania za okolo 6500 za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jary Re: angel wings IP: 217.116.104.* 08.06.09, 22:52 maly ruch na placu budowy to nie przypadek, budowa wstrzymana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: angel wings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 01:20 Dzięki za informację , chyba dam sobie z tym spokój z tego co Państwo piszecie to inwestor i miejsce niepewne(powódż , choć lokalizacja super), możecie coś wzkazać ? szukam czegoś blisko centrum , no i za normalną cenę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś