Dodaj do ulubionych

poddaję się i przechodzę do Planu B:))

08.03.07, 19:48
Witajcie, postaram się któtko i treściwie:)
Plan A zakładał: sama się nauczę, sama to sprzedam, czyli Zosia-Samosia.
Zabrałam się za naukę xhtml, ale w takim tempie to może za kilka lat
się "naumiem". Doszłam więc do wniosku oczywistego: niech każdy zajmie się
tym, co potrafi najlepiej. A ja jestem urodzonym sprzedawcą, bynajmniej nie w
sklepie mięsnym:)
Jakiś czas temu pisałam o tym na forum Biznes, wtedy jednak nie było
sprzyjających okoliczności przyrody. A teraz już są: laptop, samochód i sporo
czasu.
Sedno sprawy: potrafię sprzedawać, szukam osoby lub grupy osób, które są
zainteresowane stałą współpracą w zakresie tworzenia www.
Współpraca na zasadzie umowy-zlecenia.
Chętnych proszę o kontakt na maila gazetowego.
pozdrawiam forumowiczów:)
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • szczurek1983 I jak idzie batalia o własne pieniądze? 08.03.07, 21:03
      Wiem, że nie znam Cię ale oceniając po tym poście nie jestem pewny czy potrafisz
      sprzedawać.
      W końcu teraz też chcesz pozyskać kontrahenta. A już samo sformułowanie tematu
      niczego mi nie powiedziało. Gdyby nie to że czytam właściwie wszystko co pojawia
      się na tym forum a byłbym zainteresowany tylko informacjami może właśnie taki
      jakie chcesz przekazać to bym nie zwrócił na niego uwagi.
      • aga.roro Re: I jak idzie batalia o własne pieniądze? 08.03.07, 22:32
        widzisz Szczurku, tak sie składa, że w sprzedaży pracuję już dobre kilka lat
        (ph). Swoją samoocenę w tym zakresie buduję nie na opiniach przypadkowych osób,
        lecz na wynikach mojej pracy, bo na tym ta dziedzina się opiera, popraw mnie
        jeśli jestem w błędzie. A im dłużej siedzę w tej branży, tym bardziej jestem
        pewna, iż klienci kupują od konkretnych OSÓB, nie firm.
        Co do mojego postu to patrząc na ilość osób - fachowców w zakresie tworzenia
        www (oraz wszystkiego co z tym związane), śmiem twierdzić, że sytuacja będzie
        odwrotna: to mnie będą się starały pozyskać osoby zainteresowane (co już się
        zresztą rozpoczęło). Tak to jest na tym świecie, że produkty same się nie
        sprzedadzą...
        Myśl więc co chcesz, w końcu na forum można przedstawiać swoje zdanie, co też
        powyżej uczyniłam i ja.
        pozdrawiam
        Agnieszka
        • szczurek1983 Re: I jak idzie batalia o własne pieniądze? 08.03.07, 23:02
          Cóż jak już zauważyłaś produkty same się nie sprzedają (chociaż patrząc na
          ostatni czas to moim idzie całkiem nieźle) tak więc handel nie jest mi dziedziną
          obcą. Poza tym nie od początku zajmowałem się www a właśnie handlem.

Wiesz zgadzam się z Tobą w większości wypowiedzi np. z tym że klienci często
          kupują od osób nie firm i pójdą za tymi osobami do każdej innej.

Nie wątpię też w to, że ktoś będzie się starać pozyskać Ciebie miałem na myśli
          jedynie to że ludzie mocno sugerują się nagłówkami(tematami) a żeby chcieli Cię
          pozyskać muszą o Tobie wiedzieć. W wypadku tego forum przeczytać Twój post więc
          powinien ich jakoś przyciągnąć

pozdrawiam
          • aga.roro Re: I jak idzie batalia o własne pieniądze? 08.03.07, 23:15
            ok zgadzam się. Tytuł wątku mógł zabrzmieć bardziej konkretnie. Ale być może
            dzięki temu dostanę maile od tych osób, które siedzą mocno na tym forum i są
            dobre w tym co robią, a nie od przypadkowych forumowiczów? (he - to już
            leczenie dysonansu:)))
            ok masz rację, na sprzedaży się znam, na reklamie (zwłaszcza na forum) może
            mniej:)))
            pozdrawiam:)
            Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka