rybka.11 Re: Jak tam Wasza osobowość? 23.10.12, 08:40 Ja tam nie wiem Ostatnio nie miałam czasu, by swoją osobowość badać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: podpowiedź: 23.10.12, 09:02 skrytość - otwartość niska inteligencja - wysoka inteligencja uczuciowość – stabilność emocjonalna uległość – władczość powaga – beztroska oportunizm – sumienność lękliwość – brawura oschłość – wrażliwość praktyczność – wyobraźnia prostoliniowość – spryt pewność siebie – nieśmiałość konserwatyzm – nowatorstwo zależność od grupy – samowystarczalność impulsywność – powściągliwość swoboda – napięcie wg Cattella Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: podpowiedź: 23.10.12, 09:19 ja myślałam o czymś skromniejszym........dla siebie)) wrażliwość..na ten przykład Odpowiedz Link
rybka.11 Re: podpowiedź: 23.10.12, 09:25 A możecie zbadać moją osobowość za mnie? Nie mam za bardzo czasu teraz Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Tropcia - 23.10.12, 22:15 Tak sie komunikuję : A szczególnie tak, jak na na samym dole ________________________________________________-- Prawdziwe słowa nie zawsze są piękne, piękne słowa nie zawsze są prawdziwe.... forum.gazeta.pl/forum/f,188512,Akwarium_rybki_jedenastej.html Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jak tam Wasza osobowość? 23.10.12, 20:29 Moja jest taka, że mnie nie chcą gryźć biedronki. Z wzajemnością Odpowiedz Link