Dodaj do ulubionych

Ludzie z pasją

19.02.07, 12:14
Szukam w Zawierciu ludzi z pasją.Takich,którzy poza wykonywaniem zawodu
intresują się czymś więcej.Dotad znalazłem dwie osoby:p.Kaziroda mistrza
świata w modelarstwie lotniczym i p.Marcela Ślusarczyka posjonata turystyki
oraz inicjatora imprezy Z Jury w Góry.Czy znacie państwo innych?Ci ludzie
mogą być inspiratorami dla wielu.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • obcy29 Re: Ludzie z pasją 28.02.07, 00:10
      Czy nie ma w Zawierciu wzorców dla młodzieży?
      • blancos17 Re: Ludzie z pasją 28.02.07, 11:41
        dla mnie kilka lat temu takim wzorem był Arkadiusz Chabrzyk, obecny dyrektor
        SP5. Był moim wychowawcą i pierwszym trenerem piłki nożnej. Nie było dla niego
        rzeczy niemożliwych. Jeśli chciał załatwić sponsora na drużynę to załatwił, nie
        było to dla niego problemem jakim jest dla obecnego prezesa Warty Zawiercie.
        Dla mnie i dla wielu moich kolegów był bardzo dobrym trenerem, którego cieszyło
        to co robił, a robił to naprawdę dobrze. Szkoda, że już nie trenuje młodych
        adeptów piłki, bo naprawdę miał sporą wiedzę dotyczącą szkolenia młodych
        chłopaków i mógłby wiele dobrego zrobić dla piłki zawierciańskiej. Szkoda, że
        wybrał na dobre stanowisko dyrektora i odłożył sprawy sportowe na dalszy plan.
        Pozdrawiam
    • yo_soy_rubia Re: Ludzie z pasją 18.04.07, 11:23
      Ano wlasnie...pasje, zainteresowania, hobby...jak lubi, tak zwal... Moja pasja
      to muzyka, a precyzujac- spiew choralny. Znacie moze jakis chor- dobry, bardzo
      dobry,a najlepiej zawodowy- tu, w naszych okolicach? a moze sami spiewacie?
      Chetnie sie przylacze.
      To czesc pierwsza (nie ostatnia) moich fiolow...przyjdzie czas i na nastepne ;-)
      Pozdrawiam

Rubia siersciuchowata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka