Gość: pel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 13:08 Jak wygląda rozbudowa promenady w Agadirze. Czy prace trwają? Pytam zwłaszcza o okolice hotelu Tikida Dunas. Dz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxy361 Re: Promenada w Agadirze 30.03.10, 18:51 we wrzesniu 2009 była juz zakonczona, w poblizu hotelu juz wszystko pieknie zagospodarowane, plaza super, sam hotel jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pel Re: Promenada w Agadirze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 16:19 Piękne dzięki. Czy w podobnej cenie warto rozważać inny hotel(np. Iberostar lub LTI?) Czy jeśli jesteś tam na miejscu możesz polecić dobre miejscowe biuro organizujące wyprawę wgłąb Maroka oraz jakąś wypożyczalnię samochodów. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: Promenada w Agadirze 31.03.10, 23:30 ja byłam zadowolona z Tikidy, Iberostar obok ale nie zrobił na mnie takiego wrazenia,w srodku nie byłam wiec nic konkretnego nie moge powiedziec, z tego co pamietam LTI połozony zdecydowanie w gorszym miejscu, wiosna tego roku mieli oddac do uzytku nowy hotel Riu- mozesz sprawdzic, niestety nie pomoge Ci w kwestii wypozyczalni samochodu ani miejscowego biura, jedynie co moge polecic to odwiedzenie forum na wakacje.pl tam zawsze uzyskuje wszystkie potrzebne mi informacje. Odpowiedz Link Zgłoś