IP: *.silesia-region.pl 19.04.10, 08:20
Pomału przymierzam się do wyjazdu do jakiegoś egzotycznego kraju np.
ameryka Pd, Afryka, Azja z biurem podróży. Niestety nie znajdę
nikogo chęnego, po prostu za drogo. Czy jest bezpiecznie samemu,
jechać w taką podróż?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaszczur Re: podróze IP: *.chello.pl 19.04.10, 15:51
      Przecież jedziesz z biurem. Jadą pary i inne osoby same. Ja byłam na objazdówce
      i dziewczyny, które były jako single następnym razem umówiły się na wspólny
      wyjazd. Nie bardzo rozumiem w czym ma być niebezpiecznie??? A jak jedziesz z
      biurem to zawsze kogoś możesz poznać.
      A jak byś chciał na własną rękę sam to w tym roku lecieliśmy do Tajlandii i
      leciał też sam młody chłopak. Mówił, że on tak sam już któryś raz w te rejony i
      jest kompletnie bezpiecznie :P
    • ania-217 Re: podróze 24.04.10, 13:41
      Możesz poszukać chętnych na www.podroze-forum.pl jestem pewna że znajdziesz kogoś na wyjazd.Pozdrawiam
    • lerak Re: podróze 26.04.10, 16:19
      A czemu musisz sama jechać? Po pierwsze faktycznie, jadąc z biurem podróży nie
      jedziesz sama, tylko większą grupą. Fakt, nikogo nie znasz, ale przecież szybko
      możesz się zapoznać ze współtowarzyszami i z nim spędzać trochę czasu. Po drugie
      możesz też znaleźć sobie ekipę na miejscu. Nawet jak nie swoich znajomych, to
      chociażby są różne portale, które pomagają w dobieraniu się w ekipy na wyjazdy.
      Ja mogę Ci polecić ten, który jest w mojej stopce:) Ale jeśli wolisz wyjeżdżać z
      kimś, kogo znasz, albo poznałaś przez internet, niż poznać kogoś na miejscu, to
      możesz poszukać tego typu portali w internecie i na pewno uda Ci się kogoś znaleźć:)

Udanych wakacji!:)
    • mironka66 Re: podróze 26.04.10, 23:20
      No wlasnie,przeciez mozna sobie znalezc towarzystwo przez Internet.
      Jakos nie moge sie zorientowac z watku czy jestes kobieta czy
      mezczyzna. Ja tez chetnie bym pojechala na wycieczke egzotyczna a
      nie mam z kim. Tylko pani wchodzi w rachube i raczej pozna jesien.
      mironka66@hotmail.com
      • redolka Re: podróze 10.06.10, 13:22
        Ludzie mają rację- czego się obawiasz? Jedziesz z biurem podróży, więc nie ma
        problemu chyba z bezpieczeństwem. Z towarzystwem też chyba nie, na pewno biuro
        podróży organizuje takie wycieczki dla większych grup. A jest też opcja, tak jak
        ludzie mówią, znalezienia ekipy przez internet. Sama kiedyś korzystałam z tego
        portalu o którym pisze lerak i było naprawdę fajnie. Więc masz sporo opcji, nie
        powinieneś się bać o bezpieczeństwo ani towarzystwo, wystarczy trochę poszukać:)
        Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka