kkk 01.07.10, 21:55 ktoś był w ogóle z tym biurem? oferta wydaje się b. atrakcyjna, dobry statek z all, świetne hotel - Alf leila wa leila, sea star beau rivage, beach albatros garden, serenity makadi... wyglądają extra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ollo Re: Rejs po Nilu ze Sky Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:36 A gdzie to pisze że mają statek za All i w ogóle jaki jest program? I za wizę sobie za dużo liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Rejs po Nilu ze Sky Club 02.07.10, 11:49 Mam w ofercie napisane. A wize kupujesz na lotnisku w Egipcie a nie w biurze w PL, przynajmniej ja tak kupowałam i kazdy płacił tyle samo czyli 15 usd Odpowiedz Link Zgłoś
filo764 Re: Rejs po Nilu ze Sky Club 04.07.10, 09:21 Możesz spokojnie jechać. Sky Club jako jedyni mają na statku oferte all, statek naprawdeee dobry, biuro ogólni egodne polecenia choć jakoś mało popularne. Mają wmało hoteli i wyselekcjonowane - jedynie te z wyższej pólki. Wyszukaj sobie - statek nile treasur, jak wyglada, opinie... nie znajdziesz o nim nic złego ;) miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Rejs po Nilu ze Sky Club 04.07.10, 09:29 Już widziałam i jestem pod miłym wrażenien. Czytałam opinie o innych statkach i były... mocno średnie... Rzeczywiscie to jedyny statek (biuro ) w all. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś