Gość: JanS IP: 212.244.68.* 22.04.04, 10:37 chyba, że ktos lubi zagrzybione pokoje, bo w takich atur lokuje swoich klientów w Bułgarii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zaniepokojona Re: Biuro ATur - Nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:24 Napisz jaką ofertę wybrałeś. Ja zarezerwowałam hotel Sofia we Własie. Podobno dobry. Ale zawsze mogę jeszcze zrezygnować. Czy warunki mieszkaniowe to jedyny twój zarzut pod adresem tego biura? Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: Biuro ATur - Nie polecam 10.07.04, 22:03 a ja hotel Korona w tej samej miejscowości od 17 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Biuro ATur - Nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:28 Hotel Korona jest bardzo fajny,nowu calkiem budynek,pokoje sa bardzo porzadne, do plazy trzeba isc ok. 5 minutek.Latem ma byc ze Sw. Wlasu polaczenie do Slonecznego Brzegu wiec super rozwiazanie. MOze Sw.Wlas tonei kurort jak Sloneczny Brzeg ale jest kilka fajncyh miejsc gdzie mozna pojsc.Poza tym Sw.Wlas caly czas sie rozbudowywuje wiec za kilka lat bedzie extra Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Biuro ATur - polecam 02.08.04, 23:40 miałaś rację Aga hotel fajny Wlas przyjazny było super :-) Odpowiedz Link Zgłoś