IP: *.zax.pl 07.03.11, 05:16
Mam do wydania około 6-8tys zł na wakacyjny wyjazd i nie mam pojęcia gdzie się udać.
( Europa odpada ) Nie jestem typowym plażowiczem leżenie całymi dniami na rajskiej plaży mnie nie interesuje. Owszem piękne widoki są ważne ale chciałbym też coś pozwiedzać. Co polecacie w tej cenie? Chciałbym żeby było to minimum 12 dni a najlepiej pełne dwa tygodnie. Wszystkie moje wydatki muszę zmieścić się w podanej kwocie... ale nie mam zamiaru szaleć tam na miejscu Wygląda na to że polecę sam więc muszę liczyć się z dopłatą :/
a tylko z biurem podróży pl.
Obserwuj wątek
    • grekan Re: gdzie? 07.03.11, 11:03
      Izrael z TUI, 2tyg. z HB, pokoj 1os. ok. 6000zl.Ciekawa oferta.
      • Gość: kiki Re: gdzie? IP: *.159.56.194.static.crowley.pl 07.03.11, 11:59
        Z Izraela wróciłam miesiąc temu, to były wczasy, fajna sprawa, ciepło, tylko wieczory chłodne, w lecie to może być upał nie do wytrzymania. Byłam w Ejlacie, masa ciekawych rzeczy do oglądania: podwodne obserwatorium, pływanie z delfinami, oglądanie rybek na plaży koralowej, safari na wielbłądach, dużo miejsc na spacery, dużo sklepów i knajpek. Cudowna Petra 2 godziny jazdy od Ejlatu, bliskość Egiptu, 4 godziny drogi od Jerozolimy, po drodze Morze Martwe. Spokojnie można tam spędzić 2 tygodnie.
    • voyager747 Re: gdzie? 07.03.11, 13:46
      może Madera? nie ma co zwiedzać za bardzo, ale widoki super, rajskich plaż nie ma, są kamieniste :) Hm... to w sumie Europa.
      • Gość: olin Re: gdzie? IP: *.zax.pl 07.03.11, 18:46
        Dzięki za podpowiedzi !!!
        ale tak jak napisałem wcześniej Eu mnie nie interesuje i nic co jest związane z nią więc żadna madera /Kanary
        raczej tropiki
        • voyager747 Re: gdzie? 07.03.11, 19:05
          Indie, Sri Lanka, Kenia, Tajlandia, Maksyk
    • Gość: turystka Re: gdzie? IP: *.pl 07.03.11, 19:41
      Plaż nie lubisz, Europa Cie nie interesuje, wolisz tropiki...Hm....Za te kwotę w tropiki....Może....?
      • grekan Re: gdzie? 08.03.11, 01:25
        Za kwote ok. 6000zl. z All, pok. 1os. mozesz poleciec na 2tyg. na Margarite oraz Kube a takze do atrkcyjnej Gambii , HB/ b. modna u Anglikow/ z TUI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka