Dodaj do ulubionych

rzuć palenie papierosów

13.07.06, 18:43
kilka miesięcy temu poddałam się metodzie biorezonans... rzuciłąm palenie. jestem szczęśliwa... jeśli macie problem z tym na łogiem serdecznie polecam tą metodę. nie chce tu reklamować al jedynie polecić Wam szybki i tani sposób na rzucenie nałogu. warszawa bemowo 022 861 56 45, warszawa gocławek 022 610 21 28, pruszków 0 662 235 170
wydaje mi się że warto spróbować
serdecznie pozdrawiam
ania
Obserwuj wątek
    • poppy75 Re: rzuć palenie papierosów 13.07.06, 22:14
      Masz rację, moja mama dzięki temu nie pali a mi się udało z plastrami- nie
      ważne jak -liczy się efekt końcowy:))
    • bluueboy Re: rzuć palenie papierosów 13.07.06, 23:47
      mescallina napisała:

> kilka miesięcy temu poddałam się metodzie biorezonans... rzuciłąm palenie.
      jest
      > em szczęśliwa... jeśli macie problem z tym na łogiem serdecznie polecam tą
      meto
      > dę. nie chce tu reklamować al jedynie polecić Wam szybki i tani sposób na
      rzuce
      > nie nałogu. warszawa bemowo 022 861 56 45, warszawa gocławek 022 610 21 28,
      pru
      > szków 0 662 235 170
      > wydaje mi się że warto spróbować
      > serdecznie pozdrawiam
      > ania

Aniu, rozumiemy Twoje intencje.
      Wiemy, ze zainwestowalas i chcesz zarobic na tej maszynce do odstawiania czarow
      i wysysania gotowki od naiwniakow.
      Biznes jest biznes.

Tyle, ze na tym forum akurat troszke madrzejsi ludzie siedza i co wazne, PO
      PRZEJSCIACH, wiec im makaronu na uszy nie nawiniesz :))))
      Tu efekt placebo nie ma wstepu :((((((

Ja tez poddalem sie biorezonansowi. I mimo ze plytka miedziana na rekach byla
      niemal najczarniejsza (tylko kolezanka palace wiecej i dluzej miala "lepsza")
      jakos nie zafarbowalem wody w kapieli na czarno, nie sikalem krwia, a zapalajac
      cmika 2 godz po tych guslach jakos nie umarlem :))))))

Pierdu pierdu tego typu na forum MEDYCYNA NATURALNA moze wstawiaj (o ile takie
      fora istnieja). Nie tu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka