Dodaj do ulubionych

(groupon) oferta na Hiszpanię

IP: 78.133.200.* 10.03.11, 12:37
Chciałam zapytać czy ktoś z Was kojarzy firmę Super Travel Group ABC 1 Sp. z o.o. Swego czasu oferowali wypoczynek za 699PLN (12 dni poza głównym sezonem) w Lloret de Mar. Papiery na stronie wydaja sie ok, ale jak poprosiłam o wysłanie warunków ogólnych i warunków ubezpieczenia od rezygnacji to mi nie odpisali.
Obserwuj wątek
    • Gość: dr Re: (groupon) oferta na Hiszpanię IP: *.net.stream.pl 10.03.11, 18:27
      Na mojego maila też echo.To jakiś szemrany interes jest.Ledwo by na paliwo tylko zarobili.
    • Gość: olo Re: (groupon) oferta na Hiszpanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 19:28
      blog.groupon.pl/2010/10/05/zbieramy-wasze-opinie/ i także możecie zgłosić się do serwisu groupon skoro przez nich jest ta oferta no i wyjaśnić sprawę, ja bym nie czekał
    • Gość: gość Re: (groupon) oferta na Hiszpanię IP: 78.133.200.* 11.03.11, 09:46
      czekać, nie czekać, to im powinno zależeć, żeby podpisać umowę. Na pierwszy kontakt czekałam 2 tygodnie a teraz mają problem żeby wysłać regulaminy (w umowie poświadcza się zapoznanie z nimi) sprawdzałam też w KRSie i spółka istnieje raptem rok, chociaż chwalili się, że działają od 1995r
    • Gość: iza Re: (groupon) oferta na Hiszpanię IP: *.159.56.194.static.crowley.pl 14.03.11, 11:10
      Ja bym na pewno nigdzie z taką firmą nie pojechała, to jakieś dziadostwo, wnioskuję z tego co piszecie. Wolałabym dać 3 razy więcej i pojechać z solidnym biurem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka