Dodaj do ulubionych

Egzaminy językowe

16.03.11, 11:02
Zakładam nowy temat odnośnie egzaminów językowych dla pilotów i przewodników z zamiarem byśmy wymieniali się tutaj informacjami na temat planowanych egzaminów w danych miastach, z poszczególnych języków.

Zdarza się czasem, że do zebrania się komisji egzaminacyjnej brakuje pewnej ilości osób, w związku z czym temat ten mógłby pomóc w uzupełnieniu danej grupy i zrealizowaniu egzaminu.

Informacje na temat egzaminów językowych nie zawsze są dostępne na stronach internetowych, a nie każdy ma czas i chęci dzwonić po urzędach by uzyskać potrzebne informacje. Stąd też prośba, jeżeli ktoś wie coś na temat daty i miejsca odbywania się egzaminu lub niepełnej grupie by takowy się odbył, proszę pisać w temacie.

Jeżeli taki temat był podnoszony to proszę o jego skasowanie tego wątku.

pozdrawiam
Marcin Kowalik
Obserwuj wątek
    • kartonowy Re: Egzaminy językowe 23.03.11, 15:31
      Dzisiaj dowiadywałem się na temat egzaminów w Urzędzie Marszałkowskim w Lublinie, planowane w maju są egzaminy z angielskiego oraz hiszpańskiego. Brak jeszcze dokładnej daty, są to daleko posunięte plany - tak to określę. W razie zainteresowania proszę dowiadywać się u źródła, w razie czego mam namiary na panią odpowiedzialną za to.

pozdrawiam
      Marcin Kowalik
      m.j.kowalik@wp.pl
      • 1korana Re: Egzaminy językowe 24.03.11, 16:02
        Witam

26.04.2011 jest egzamin z angielskiego w Katowicach, jest podawana też literatura, na życzenie mogę przesłać.
        Pozdrawiam
        Agnieszka Kloc
        • kamyk4 Re: Egzaminy językowe 24.03.11, 23:45
          Fantastyczny termin!!! Pogratulować tylko.
          • skorpioo Re: Egzaminy językowe 09.04.11, 22:00
            Ale coś jest a w Warszawie od listopada nie ma nic :(
    • katarzyna.korczak hiszpański,angielski, węgierski w Krakowie 11.10.11, 14:48
      język angielski – 4 listopada 2011r. (godz. 9.00)
      język hiszpański - 8 listopada 2011r. (godz. 9.00)
      język węgierski – 9 listopada 2011r. (godz. 10.00)

rejestracja zamyka się 14 dni przed terminem

www.malopolskie.pl/Turystyka/Uslugi/?id=2311

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka