Dodaj do ulubionych

Który namiot ?

01.07.11, 11:04
Witam

Mam prośbę czy pomożecie mi pomóc w wyborze który lepszy ?
Namiot tylko na wypady biwakowe nad jezioro, nad morze.
z cyrkulacją powietrza (kiedyś w poprzednim namiocie spałam to tak się dusiłam i się spociłam)
oczywiście z tropikiem
waga obojętnie
zależy mi na wytrzymałym namiocie ale mogę tylko pozwolić do max 350 zł z wysyłką
namiot 3 osobowy ze względu na męża bo wzrost 190 cm i plus żeby się zmieścił bagaż w środku.

allegro.pl/namiot-hi-tec-tybet-3-30...1682067459.html

allegro.pl/namiot-fjord-nansen-lima...1681286991.html
dla mnie troszkę minus ta przedsionka...

jestem nastawiona firmy hi tec czy ktoś ma ? proszę o opinie wielkie dzięki !
Obserwuj wątek
    • pawel_zet Re: Który namiot ? 03.07.11, 13:05
      Co nie ten teges z tymi linkami.
      Jeżeli waga jest obojętna, najlepiej kupić trójkę z dużym przedsionkiem.
    • niewinnyczarodziej Re: Który namiot ? 07.07.11, 14:05
      Chodzi ci o tego Hi-Teca www.hi-tec.com.pl/Tybet%203.html ? Do takich zastosowań jak napisałaś to będzie dobry namiot. W zeszłym roku testowałem go na Off Festivalu w Katowicach. Trochę lało, trochę grzało i nie było problemu - nie zalało nas ani się nie udusiliśmy :-) Poza tym jest kwadratowy. Ten Fjord Nansen ma jakieś dziwne proporcje. Nie wiem jakie masz doświadczenia, ale dla mnie najlepsze są namioty zbliżone do kwadrata. Jakoś łatwiej jest wszystko pomieścić.
    • Gość: Kaligula Re: Który namiot ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 16:29
      Możesz spokojnie brać Hi-Teca. Miałem styczność z ich sprzętem i butami i nie mogę powiedzieć nic złego. Niezła jakość za dobrą cenę. Jeżeli nie zamierzasz zdobywać Himalajów, to będzie ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka