IP: *.fazos.com.pl 26.09.11, 13:58
Hej. Poszukuje dobrej, sprawdzonej wycieczki do Norwegi, ewnetualnie kraje skandynawskie w komplecie, ale najbardziej zalezy mi na Norwegii. Wiadomo ze teraz biura nie organizuja juz wyjazdow ale to plan na przyszły rok. Kilka ofert ma Triada, Almatur ale moze ktos był z jakimś biurem specjalizujacym sie typowo w Norwegii i moze mi cos polecic? Będę wdzięczna:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ania1966 Re: norwegia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 14:51
      Witam! byłam w tym roku w Norwegii z biurem Polferries-świetna i super zorganizowana wycieczka.Polecam!
    • Gość: toja Re: norwegia IP: 217.153.153.* 26.09.11, 14:53
      www.pmscan.pl/
      Skandynawskie Biuro Podróży.

Są elastyczni. Mogą sami zorganizować, mogą w połowie. Jak wolisz. Ja sie do nich zwróciłam z prośbą o hotel w Sztokholmie, prom przez Wyspy Alandzkie, do Helsinek. I hotel w Helsinkach.
      Loty, przejazdy, zwiedzanie etc zorganizowałam sama.
      • justyna_korcz Re: norwegia 29.09.11, 16:16
        a ja zapraszam da wyprawę organizowaną co roku w grupach około 20 osobowych- choć większych nie wykluczamy. Osobiście pilotuję grupę. Wyprawa jest w wygodnych warunkach - drewniane domki campingowe z pełnym wyposażeniem - przez część pobytu domki z bezpłatną sauną, na proie kabiny i posiłki, przystępna cena, wyjazd jest organizowany co roku od 14 lub 15 lat ;).
        Organizator Ju-Ka (moi rodzice), obsługa Shell-Tur ;) (ja)

zapraszam i polecam bo impreza jest na prawdę rewelacyjna ;) a do tego jedzonko 2 razy dziennie a przy śnaidaniu - zupełnie oficjalnie można robić sobie kanapki na cały dzień, takze z kosztów własnych pozostają już tylko i wyłącznie pamiątki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka