Dodaj do ulubionych

Sylwester 2011

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 14:38
Witam ! może będziecie się smiać ale nie jestem wogóle zorientowana w temacie więc może ktoś udzieli odpowiedzi - myślę nad pobytem sylwestrowym z mężem i dzieckiem oczywiście zorganizowanym przez biuro podróży np.na 8 dni , w jakimś kraju w którym będzie akurat wtedy ciepło , zależy mi z powodu dziecka nad niezbyt długim czasem przelotu i raczej żeby nie był to Egipt - czy ktoś był gdzieś na takim Sylwestrze co może polecić , czy są tam jakieś imprezy sylwestrowe ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sławek Re: Sylwester 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 15:53
      Ja ostatnio byłam w Paryżu / pogoda całkiem całkiem
      Sylwester w Paryżu, to zabawa na Polach Elizejskich
      to niesamowite przeżycie
      Niepowtarzalny klimat
    • martinaa_2010 Re: Sylwester 2011 17.10.11, 22:09
      Czy szukałaś już w ofertach biur podróży? Zima to sezon na egzotyczne wyprawy, ale my kilka lat temu byliśmy na takim objazdowym, zorganizowanym sylwestrze z Rainbow Tours, ale w Pradze. Zdecydowanie nie było ciepło. Myślę, że sylwester tak jak i długie weekendy jest stałą pozycją w ofertach. Nie napisałaś nic o funduszach, które chciałabyś przeznaczyć na taki wyjazd, więc trudno coś doradzić. Co do Egiptu czy Tunezji, to najlepiej zapytać biuro, czy na ten wieczór są przewidziane jakieś atrakcje.
      • Gość: Iza Re: Sylwester 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 11:20
        Ja sylswester zawsze na ostatnią chwilę planuję :)
        Ale jakby ktoś chciał na narty i nie ma zbyt wielu środków do wydania na tą okazję niech spróbuje sił w konkursie biura TRAMP:
        www.facebook.com/#!/pages/Biuro-Turystyczne-Tramp/153139921367371
        Wyjazd dla jednej osoby, na wybranego sylwestra narciarskiego - do Livigno albo Paganelli.
        • Gość: Karola Re: Sylwester 2011 IP: *.play-internet.pl 29.10.11, 13:05
          No... Livigno, Paganelli miejsca godne uwagi dla zagożałych narciarzy, zresztą Alpy są przepiękne, same widoki zapierrsają dech w piersiach. Taki sylwester wzięłabym pod uwagę :)
    • Gość: Meridian Re: Sylwester 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:50
      Też mam podobny problem. Na euroturystyka.pl znalazłem kilka ofert, które mnie szczególnie zainteresowały - Meksyk, Sri Lanka. Dla Ciebie może lepszy wybór to Grecja, Hiszpania albo Portugalia. W ostateczności może Słowacja i gorące źródła. Dla dziecka jak znalazł np. w Poprad albo Basenova.
    • Gość: kotka Re: Sylwester 2011 IP: *.ghnet.pl 31.10.11, 01:49
      polecałabym maroko, jest wspaniałe o tej porze roku :) no i na pewno i się wygrzejecie, i pozwiedzacie, i odpoczniecie. no i nie ma klątwy faraona ;)
      • maria.netka Re: Sylwester 2011 31.10.11, 01:52
        kotko, widzę, że też nocny z ciebie marek :D

hm, ja bym postawiła na kanary, jeśli chcecie ciepło i odpocząć. to taki nieco bardziej konserwatywny wybór, niż orientalne maroko :)
        kurczę, kiedy my byliśmy młodzi, rodzice nas nie zabierali na zagraniczne wycieczki na sylwestra, czy nawet wakacje. niesprawiedliwość dziejowa, nieco zazdroszczę temu pokoleniu :)
    • lostravelos.com Re: Sylwester 2011 02.11.11, 09:49
      Szukasz inspiracji na Sylwestra zajrzyj tu:

lostravelos.com/Wycieczki.html?&step=3&dest[]=&objtype[]=0&dep[]=&depdate=26.12.2011&range=6&days=0&adult[]=2&trans[]=&price=0&stand[]=&serv[]=&oper[]=&attr[]=&trip=Sylwester&sort=datefrom_up
      Lub skontaktuj się z naszym doradcą - Przygotujemy dla ciebie najlepszą ofertę
    • wakacyjna_agentka Re: Sylwester 2011 03.11.11, 12:34
      wszystko zależy od budżetu jaki planujecie przeznaczyć na ten cel, bo miejsc jest wiele godnych polecenia, jest sporo fajnych kierunków, z tych bliższych niewątpliwie można zaproponować Wyspy Kanaryjskie
      • Gość: Damian Re: Sylwester 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 11:13
        facebook.pl/MojLondyn - oni maja sporo ofert Ja z nimi jade do Lwowa ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka