Dodaj do ulubionych

USA wschod.wybrzeze: Itaka, SigmaTravel, LogosTour

06.02.12, 22:46
wybieram się na wycieczkę po wschodnim wybrzeżu USA. czy ktos tam był z Sigmą Travel, Itaka albo Logos Tourem? Jakieś opinie? Co polecacie, co bezwględnie odradzacie? Sigma ma fajną ofertę, ale nie wiem na ile to biuro jest wiarygodne
z góry dzięki za informacje
pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: artur_wojtera Re: USA wschod.wybrzeze: Itaka, SigmaTravel, Logo IP: *.183.191.82.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.02.12, 15:03
      bylem z itaka. Tylko chwalic. Pytaj o co chcesz !
    • Gość: zw Re: USA wschod.wybrzeze: Itaka, SigmaTravel, Logo IP: 109.110.216.* 07.02.12, 23:35
      Sigma jest ok. Bylem z nimi co prawda nie na wschodzie ale na zachodzie USA i bylo naprawde niezle. Do tego sa nieco tansi od konkurencji. Maja chyba tez mniejsze grupy niz np. Logostour co dziala raczej na plus.
    • Gość: też się zastanawia Re: USA wschod.wybrzeze: Itaka, SigmaTravel, Logo IP: *.itsa.net.pl 09.02.12, 10:11
      Witaj,
      też rozpatrywałam wycieczkę w te rejony - obczaiłam na razie oferty z Itaki i z Triady. Co do Triady to radzę dokłądnie wczytać się w katalog bo cena którą promują grubym drukiem jest tylko połową tego co trzeba zapłącić...natomiast co do Itaki to byłam z tym biurem 2 razy i póki co mnie nie zawiedli. Porównaj jednak ceny i to, co za nie proponują. Itaka w każdym razie ma większy wybór.
      Powodzenia!:)
    • logostour1 Re: USA wschod.wybrzeze: Itaka, SigmaTravel, Logo 17.05.12, 18:16
      Witamy,

LogosTour również posiada w swojej ofercie różne opcje zwiedzania wschodniego wybrzeża USA. W zależności od tego co Cię bardziej interesuje możesz wybrać opcję podróży od północnych krańców wybrzeża po Florydę, lub połączyć wyprawę do USA z wizytą w Kanadzie.

Z obu wypraw nasi turyści wracali bardzo zadowoleni, a w ankietach po wycieczkach podkreślali głównie wysoki poziom organizacji, profesjonalizm pilotów czy dbanie o zadowolenie klienta. Oceniając poszczególne elementy organizacji wycieczki w 5-cio stopniowej skali zdarzały się też komentarze w stylu:

"5 pkt. to za mało!!!" (dotyczący realizacji programu zwiedzania).

Jeśli chcesz poznać więcej opinii dotyczących naszych wycieczek możesz też bezpośrednio zapytać naszych klientów - na Facebooku (www.facebook.com/LogosTour) znajdziesz ich niemal 3,5 tysiąca. Z pewnością podzielą się z Tobą swoimi wrażeniami i doświadczeniami.

Pozdrawiamy!
      Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl
      • kasia_p45 Pytanie do Logostour 18.05.12, 12:54
        Mam jedno pytanie tak z ciekawości i przy okazji do Logostour.
        Czy wasze wycieczki sa tylko dla grup zorganizowanych? Czy jest możliwiść rezerwacji np dla dwóch osób tak jak w innych biurach? Przyznam szczerze, ze niektóre kierunki macie bardzo atrakcyjne ale z tego co wiem na wasz temat to raczej trzeba byc większą grupa aby wycieczka doszła do skutku. ?
        • logostour1 Re: Pytanie do Logostour 21.05.12, 18:31
          kasia_p45 - mamy prośbę o doprecyzowanie pytania :)

Czy chodzi Ci o wyjazd we dwójkę, ale dołączenie do grupy wycieczkowej, czy o osobny wyjazd tylko we dwoje?

Pozdrawiamy!
          Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl
    • Gość: Natalia Re: USA wschod.wybrzeze: Itaka, SigmaTravel, Logo IP: *.unknown.vectranet.pl 18.05.12, 12:37
      W USA co prawda nie byłam z Itaką, ale za to wyjechałam z nimi do Norwegii. Pozostałych biur nie znam, ale jeśli chcesz jechać z itaką, to polecam Ci to biuro. Zapoznaj się tylko dokładnie z ich ofertę i uważnie przeczytaj umowę. Sporo osób tego nie robi a potem ma bezpodstawne zastrzeżenia co do wyjazdów :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka