Gość: Iga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 18:10 Czy ktoś był na tej wycieczce,proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulha Re: Ikony Bułgarii z Itaką 23.06.12, 20:31 Ja byłam w zeszłym roku, było super. Znakomity przewodnik - pan Walentyn, Bułgar mówiący świetnie po polsku i znający trasę po prostu na wyrywki. Program interesujący, zapełniony, ale nie wyczynowy, hotele przyzwoite, ludzie mili, a ceny przyjemnie niższe niż w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Ikony Bułgarii z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 09:23 Dzięki agulha,a czy ktoś był w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysiata Re: Ikony Bułgarii z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 15:56 na tej konkretnej nie bylam, ale bylam w Slonecznym Brzegu - jestem bardzo zadowolona z organizacji, rowniez z wycieczek fakultatywnych (bylam na wieczorze bulgarskim i na jeep safari). Wyjazd kosztowal mmie bardzo tanio a jakosc uslug byla na bardzo wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ikony Bułgarii z Itaką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.12, 11:07 Właśnie, wybieram się na tą imprezę wraz z pobytem w lipcu i jestem ciekawy opinii od osób, które w tym roku już z nie powróciły. Proszę, piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: Ikony Bułgarii z Itaką IP: *.unknown.vectranet.pl 26.06.12, 18:30 Mnie ten opis przekonuje ;) www.itaka.pl/wycieczki/bulgaria/ikony_bulgarii_2800.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ikony Bułgarii z Itaką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.12, 10:05 OK, ale mi chodzi o opinie tych osób, które już z tej imprezy wróciły. Czy biuro wywiązało się w pełni z programu ? Czy wydarzyło się coś niespodziewanego ? Czy pilot był zorientowany w temacie ? Czy hotele i wyżywienie na objeździe były na przyzwoitym poziomie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Ikony Bułgarii z Itaką IP: *.unknown.vectranet.pl 27.06.12, 12:36 Jak moja siostra wróciła z tej wycieczki to była bardzo zadowolona! Powiedziała że nie mieli żadnych nieprzyjemności, pilot był zorientowany w temacie, ale wiesz ja nie wiem czy zawsze jest ten sam pilot :) Itaka wywiązała się z umowy, jedynie co to mieli bardzo dobrą pogodę i trochę marudzili na upały. Jedzenie i smakowało i całej rodzinie przywieźli jakieś wytwory ceramiczne, nie powiem bardzo ładne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pinio.lina Re: Ikony Bułgarii z Itaką 03.07.12, 15:16 Apeluje z wielka prosba aby nie korzystac z biura podruzy Itaki i ich ofert do bulgarii. Zaplacilismy za wakacje w bulgari 11 kwietnia i mialo byc wszystko dopiete na ostatniu guzik. Problem lezy w ich braku organizacji, dobe hotelową mieliśmy zapłaconą do czwartku godziny 12 w srodę o 19 wyrzucono nas z pokoju poniewaz mieli juz ludzi na nasze miejsce a do 20 pracowala recepcjonistka hotelu Sun Gate i nie mielibysmy komu zostawic klucza a lot mielismy o 4 rano. Przez tyle godzin siedzial caly hol pełen czekajacych ludzi , matki z dziećmi nie szlo patrzec. Znajomi polacy którzy nas przenocowali wyrzucaja ich o 12 popoludniu a o 4 w nocy maja wyjazd autokarem na lotnisko. Panie z ITAKI ktore przychodzily na spotkania, jak ktos mial jakis problem i poszedl o cos zapytac mówiły że ich spotkania ograniczaja sie na wywieszeniu informacjii i nie maja czasu. Prosby jakie byly zaznaczane np. lozeczko dla dziecka nie zawsze spelnialy i w takiej syt gdy tyle godzin musi sie byc w cholu nie bylo mozliwosci przedluzenia doby ZA KTÓRĄ SIĘ PŁACI. To bióro to chora kpina prosze nie psóć sobie wakacji tak jak ja z mężem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ikony Bułgarii z Itaką IP: 195.20.110.* 04.07.12, 10:24 Ortografia, interpunkcja, składnia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telapia Re: Ikony Bułgarii z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 13:00 hm...dziwne...ja byłam z nimi w bułgarii (co pradwa nie na tej samej wycieczce) ale absolutnie nie miałam takich problemów jak Ty...nie wiem od czego to zależy, ale ja np. miałam nocleg w hotelu do samego końca, tzn o 2 w nocy nas zabierał autokar na litnisko, a w hotelu spokojnie mogłam siedxzieć do samego końca (w tym wypadku do 2 w nocy). A i Pani rezydentka byłą bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Ikony Bułgarii z Itaką 23.07.12, 13:25 pinio.lina napisał(a): > Apeluje z wielka prosba aby nie korzystac z biura podruzy Itaki i ich ofert do > bulgarii. Moim zdaniem trochę się tym postem wygłupiłaś.Twoim zadaniem jest opisanie sytuacji,niech każdy sam zdecyduje z jakiego biura ma skorzystać. Twój wręcz dramatyczny apel i prośba nijak się ma do opinii w tym również mojej co do biura Itaka.Byłam z tym biurem 4 razy,nigdy nie miałam żadnych problemów.W 2010 r. w styczniu na Lanzarote Pani rezydentka zrozumiała moją sytuację i zwróciła mi pieniądze ok.70 euro,kiedy to rano miałam jechać na wycieczkę objazdową a w nocy się rozchorowałam.Nie musiała ale wykazała sie ludzkim podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Ikony Bułgarii z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 14:30 No właśnie, ja też byłam z Itaką w Bułgarii, w Sunny Beach, i jestem zadowolona. Może jakieś konkrety co było aż tak źle że aż taki tekst? Odpowiedz Link Zgłoś