Gość: asd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.12, 09:08 Witam i pytam - był ktoś ostatnio? Jak wrażenia, program zrealizowany? Jakie warunki hotelowe i żywieniowe? Myślę o końcówce sierpnia i nie wiem czy szukać czegoś innego. Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warmianka35 Re: "Czas na Bałkany" - Rainbow 11.07.12, 09:30 Identyczny wątek pojawił się niedawno, a dokładnie 13.06.12, w chwili obecnej jest na stronie 5. Radziłabym tam zajrzeć, możesz poczytać tam trochę o tym, co cię interesuje. Między innymi, ja byłam na takiej wycieczce i opisałam swoje wrażenia. Nie chcę drugi raz pisać to samo, więc od razu podpowiadam, gdzie możesz sobie zajrzeć. Jak najbardziej wycieczkę polecam.Program bardzo ciekawy, widoki piękne, cały czas słońce ( przynajmniej w lipcu jak ja byłam). Hotele jak to na objeździe, 2 i 3*, ale całkiem dobre, jedzenie też dobre. Reszta informacji w miejscu, które wskazałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: "Czas na Bałkany" - Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.12, 12:45 warmianka35 - dzięki za odzew i informację... tamten wątek czytałam i poza Twoją wypowiedzią nie znalazłam żadnych informacji. Wiesz może czy w hotelach jest dostęp do internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
warmianka35 Re: "Czas na Bałkany" - Rainbow 11.07.12, 14:42 Na temat internetu nic nie wiem, nie był mi za bardzo potrzebny, a więc nie interesowałam się tym. Ale być może jest. Gdyby to był tylko pobyt, to można by sprawdzić na stronie internetowej hotelu, ale na objeździe jak to na objeździe turyści nie znają nazw hoteli. Nie wiem nawet czy biuro jest w stanie z jakimś wyprzedzeniem powiedzieć, w jakim hotelu w Ochrydzie dana grupa będzie miała dwudniowy pobyt. Może w Rainbow coś ci powiedzą Odpowiedz Link Zgłoś