IP: *.ip-point.pl 01.08.12, 12:17
we wrześniu wyjeżdżam na wakacje do Egiptu, ostatnie wydarzenia dotyczące BP nie były zbyt optymistyczne dlatego zaczęłam szukać jakichś informacji i znalazłam ten artykuł. Powiem tak, póki co trochę się uspokoiłam ;)
ttg.com.pl/index.php?mode=2&art=15289
Obserwuj wątek
    • alundra79 Re: Alfa star 01.08.12, 14:03
      za 3,5 tygodnia lecę na Fuerte.. magiczne 21 dni będzie od niedzieli :D

kolejny rok z Alfa Star.. i liczę na udane wakacje ;)
    • Gość: Tynuta Re: Alfa star IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 14:49
      Pytanie do osób z Wrocławia.
      Gdzie kupujecie wycieczki z Alfa star?
      Nie mają swojego biura więc trzeba wybrać touroperatora a ja jakoś nie mam do tego zaufania...
      • jakanu Re: Alfa star 01.08.12, 15:49
        Po co szukać jakiegoś touroperatora? Przecież najprościej jest zarezerwować bezpośrednio z ich strony.
        • Gość: Tynuta Re: Alfa star IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 15:55
          Wolałabym kupić w biurze. Tradycyjną metodą ;) Popytać jeszcze itp.
      • Gość: baribal60 Re: Alfa star IP: *.silesialan.eu 01.08.12, 19:51
        Trzeci raz lecę z tym biurem / alfa star / - jestem zadowolony z tego biura . Kupuję wycieczki poprzez pośrednika travelplanet.
        • Gość: Tynuta Re: Alfa star IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 20:36
          Dziękuję za konkretną odpowiedź :) Jestem tylko ciekawa co w momencie problemów takiego travelplanet, nie przekazania przez nich pieniędzy do Alfa star, Itaki czy jakiegokolwiek organizatora, ogłoszenia upadłości. Nie do końca rozumiem zasady działania takich agentów
          • Gość: Ani Re: Alfa star IP: *.tbs-net.rekin.net 01.08.12, 21:15
            byłam z AS trzy razy w Egipcie, nigdy nie było problemów, ostatnio w kwietniu (w Marsa Alam) załatwiłam wszystko z nimi przez telefon i mailem, wypytałam o wszystko przez telefon, zarezerwowałam, dostałam nr rezerwacji, na maila rezerwację wstępną z nr konta, na które mam wpłacić zaliczkę, po wpłaceniu zaliczki dostałam umowę potwierdzającą, która podpisałam i przesłałam mailem, miesiąc przed wyjazdem wpłaciłam resztę, wyjechałam i wróciłam bez problemu w terminie i bez zmiany nawet godzin wylotów, ach jeszcze dostałam 3% zniżki za to, że jadę z nimi trzeci raz
          • Gość: baribal60 Re: Alfa star IP: *.silesialan.eu 02.08.12, 06:23
            travelplanet jest spółką giełdową.
    • katowice.23 Re: Alfa star 01.08.12, 21:17
      Lista biur podrózy w rankingu , Itaka na plusie , ecco na minusie

Itaka jest najlepiej ocenianym w Internecie biurem podróży. Internauci mówią o niej dużo i w większości dobrze. Jeszcze więcej mówią o Ecco Holiday, ale w tym wypadku przeważają opinie negatywne

Najlepiej ocenianym biurem podróży w Internecie, jeśli brać pod uwagę liczbę pozytywnych komentarzy, jest Itaka (498 pozytywnych wypowiedzi). Tuż za nią, na drugim miejscu, znalazło się Rainbow Tours (207). Kolejne dwa miejsca zajęły biura: Almatur (177) oraz Neckermann (115).
      www.rp.pl/artykul/706099,921092-Internauci--o-Itace-dobrze--o-Ecco---zle.html
      • Gość: lekarz Re: Alfa star IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.12, 07:23
        znowu ci się pogorszyło?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka