Dodaj do ulubionych

Mati world upadlo

IP: *.ip.netia.com.pl 07.08.12, 14:01
wlaśnie w radio podali że to biuro upadło,
Obserwuj wątek
    • Gość: oli Re: Mati world upadlo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.12, 14:21
      Mati World Holidays z główną siedzibą w Chorzowie to biuro podróży z długoletnim doświadczeniem na rynku turystycznym, które w 2012 roku przeszło diametralną metamorfozę. Nowy zarząd oraz nowy, egipski kontrahent dają zupełnie inną jakość oraz gwarancję usług na najwyższym poziomie.

to ich wizytówka z pierwszej strony

Oj, przeszło diametralną metamorfozę, przeszło!

• Gość: HiHi Re: Mati world upadlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 14:27
        Ale to było pewne:
        forum.gazeta.pl/forum/w,19,137426043,137434079,Re_Fly_pl_Ktora_jest_obecnie_na_Gruponie_jest.html
      • Gość: Ania Re: Mati world upadlo IP: 195.116.20.* 07.08.12, 14:27
        Szczerze- nie znam biura;-) Po drugie zaczyna mnie już śmiezyć ta cała sytuacja w sektorze turystycznym. Mam wrażenie, że Biura korzystają z tego , że samorząd może sprowadzic turystów za swoje pieniądze. Przecież to kpisy.
        Za chwilę okaże się, że upadną kolejne biura korzystając z okazji zaoszczędzenia kasy gdzieś na kontach szwajcarskich.
        Nie wiem jak to jest ale za pół roku znów pojawi się nowa firma, która jak sie okaże jest kontynuatorką tej upadłej wczesniej. To jest co najmniej dziwne.
        Biura robią z ludzi durni, więc za rok już mało kto zdecyduje się na wyjazdy z biurami.
      • Gość: pan-pin-gwin Re: Mati world upadlo IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.08.12, 18:51
        Sam poszkodowany , ja jeden nie mam szan, a razem odzyskamy swoje:
        forum.gazeta.pl/forum/w,19,138032260,138032260,MatiWorld_FLY_pl_Grupon_zorg_grupa_przestepcza.html
    • lewa_piers Re: Mati world upadlo 07.08.12, 15:03
      Wreszcie.
      Dogorywało od miesiąca.
      Żenada.
      • Gość: ela Re: Mati world upadlo IP: *.interpc.pl 11.08.12, 08:49
        MATI WORLD/PALMA TRAVEL CHORZÓW
        a i tak Pani Agata M. będzie naciągała ludzi i dalej sprzedawała wycieczki,widniejąca w KRS jako wiceprezes, ale to ona jest większościowym udziałowcem i osobą upoważnioną do kierowania Mati world.
        Ma jeszcze jedno biuro ale agencyjne PALMA TRAVEL pod tym samym adresem co Mati World w Chorzowie przy ul. Hajduckiej 6, ciekawe czy opłaca wycieczki swoich klientów z Palma Travel do innych organizatorów!
        Zapewne będzie dalej sprzedawać wycieczki jako agent, tylko czy klienci wylecą???
    • onyks_malowany Re: Mati world upadlo 07.08.12, 15:13
      Brawo panie Tusk i całe PO!!! Jaki rząd taki nierząd.
      • Gość: web Re: Mati world upadlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 15:22
        no, ktoś w końcu musi dostać po głowie, jak nie ma kto, to najlepiej na PO i Tuska zrzucić. Wczorajsze burze to tez wina Tuska
      • Gość: idiot do onyks_malowany - debil IP: *.ip.netia.com.pl 07.08.12, 18:23
        szkoda słów....
        • capraia Re: do onyks_malowany - debil 08.08.12, 10:47
          Wydaje mi się, że te "gruponowe" biura kalkulując koszty wycieczki, zakładają że hotelarzom zapłacą tylko połowę, nie wliczają do kosztów również powrotu samolotem, bo przecież turyści zawsze mogą wrócić na koszt marszałka województwa...
          Szkoda tylko, że biedni ludzie się na to nabierają...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka