Gość: MonikA IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.07.04, 21:40 Znacie może ten hotel mam problem ze znalezieniem osoby która tam była. W internecie nie ma za dużo informacji na jego temat. Jade z kopernikiem z Warszawy, prosze napiszcie coś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Re: MOON VALLEY Hotel*** IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 14:05 szczerze Ci wspólcvzuję Kopernik to dawny Aladin i El greco czyli banda przekrętów wycofaj sie jeśli jeszcze możesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: MOON VALLEY Hotel*** IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 01:32 i ja szkam osób ktore tam były. MonikA jak jeszcze tu zaglądasz, odezwij sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: MOON VALLEY Hotel*** IP: *.crowley.pl 19.11.04, 10:38 Pracuje w biurze podróży, może i Kopernik to byłe El Greco, ale teraz oferty robią w porządku. Miałam klienta który był w Moon Valleiu i było ok, nie ma żadnych zażaleń na ten hotel, także nie obawiaj sie. Jeśli masz jakieś pytania, pisz do mnie na maila: magda_elenka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: MOON VALLEY Hotel*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:26 www.aboutbritain.com/hotels/Hotel3400.asp?RefID=1503349 Odpowiedz Link Zgłoś
gajasirocco Re: MOON VALLEY Hotel*** 23.11.04, 21:35 Nie- to nie o ten chodzi- tylko o hotelik w Sakali- byłam, widziałam- nie najgorzej się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś