Dodaj do ulubionych

System Tour Guide

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.13, 08:10
Bardzo proszę o wrażenia uczestników wycieczek z Rainbow Tours z używania systemu słuchawkowego Tour Guide. Jak się on spisuje ? Czy dużo było awarii w Waszych grupach ? Czy swoje prywatne słuchaweczki też będą pasować ?
Obserwuj wątek
    • a-k-k Re: System Tour Guide 17.06.13, 08:23
      W moim przypadku fatalnie. Jak byliśmy dalej niż 2-3 m od pilota to już nic nie było słychać. Nie pomagała wymiana baterii ani słuchawek. Większa część grupy miała z tym systemem problemy. Tak wyglądało to w zeszłym roku we Włoszech. Może teraz mają już lepsze urządzenia.
      • Gość: turystka Re: System Tour Guide IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 00:04
        byłam w ubiegłym roku na Bałkanach i bardzo sobie chwalę ten system - to prawdziwy komfort. Były tylko drobne kłopoty z bateriami itp.
        • selden2 Re: System Tour Guide uzywanie 08.11.13, 22:43
          do rzeczy-piloci w zaleznosci od uczciwosci kasuja od klienteli od 20 do 12 Euro za tygodniowe uzywanie-pokwitowania zadnego oczywiscie nie daja-co zastanawiajace te urzadzenia przyjezdzaja prosto z kraju i do kraju wracaja- pomijajac horendalna cene i watpliwosci kto ma z tego wiecej biuro czy przewodnik rodzi sie pytanie czy pozyskiwanie waluty w ten przemyslany ( czy bezmyslny ) sposob jest zgodny z prawem finansowym w Polsce- troche tak jakby pilot dawal na poczatku wycieczki dlugopis kupiony w kraju za zlotowke a kasowal za to walute w euro
          • Gość: Iga Re: System Tour Guide uzywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 16:03
            Byłam w tym roku w Chorwacji i system jak najbardziej się sprawdził . Jeśli komuś wysiadła bateria to po prostu dostawał nową.
    • Gość: estera Re: System Tour Guide IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.16, 08:53
      System tour guide po raz pierwszy miałam okazję testować podczas wycieczki we Włoszech, korzystaliśmy dokładnie z czegoś takiego systemtourguide.com/portfolio-item/okayo-wt-300/. Oprócz faktycznych problemów z bateriami, które natychmiast były rozwiązywane nie dostrzegłam żadnych minusów użytkowania. Wręcz przeciwnie uważam, że to fajne rozwiązanie dzięki któremu mamy doskonały kontakt z przewodnikiem pomimo dzielącej nas odległości, nie trzeba wytężać słuchu ani stać w pierwszym rzędzie ;)
    • cosik222 Re: System Tour Guide 12.07.16, 22:13
      Pierwszy raz miałam do czynienia z 10 lat temu we Włoszech. Było dobrze słychać z daleka i nie było problemów z użytkowaniem. W tym roku jakość kiepska, słychać było tylko z bliska, a twarde słuchawki powodowały ból uszu. Warto zabrać własne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka