hindustrial 03.07.13, 07:24 Witam Szukam opinii na temat biura Euro Pol Tour (EPT) z Katowic www.europol.com.pl Ktoś może korzystał już z ich usług i może podzielić się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.13, 15:52 Korzystałam wielokrotnie, zarówno w bardzo odległej przeszłości, jak i w trzech minionych sezonach,za tym, że kupowałam wyłącznie pobyt. Nie zauważyłam czegokolwiek nadzwyczajnego, tyle co poprawną jakość usług, ale jestem bardzo wymagającą osobą, a organizatora turystyki, który wprawiłby mnie w zachwyt jeszcze nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 11:01 Ja wyjeżdżałem z europol tour kilka razy do Bibione. Uważam, że to bardzo solidne biuro. Groąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atma j Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.centertel.pl 12.09.13, 08:00 Bibione pewnie ze ładne i warte polecenia,ale np siadając w Cieszynie licz sie z tym ze bedziesz sama siedziec z przodu a mąż np z samego tylu,od lat im to nie gra z zajmowaniem miejsc i zawsze sa awantury z tym.Kiedys bylo inaczej bo nr z gory byly przydzielone.A w Bibione czasem dużo jest zapierd.... z tobołami z placu gdzie cie wywalą do apartamentu i po klucze.To im od lat tez nie gra.Szkoda ze mają ludzi po zapłaceniu troche w du..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.centertel.pl 27.01.14, 15:41 Moze i fajnie z nimi ale nie do zaakceotowanie walka o miejsce zwl jak sie siada po drodze z katowic do granicy.ich filozofia zaołaciłes siedz cicho nawet na schodach ,miejsca innego nie ma,co tam para mąż jena torba z posiłkiem,ciesz sie ze jedziesz. Czuli bij sie wautobusie o miejsce do siedzenia a juz razem zeby siedziec musim ktos inny polec w bitwie a ich tak to nie obchodzi.koniec z nimi. i papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.telpol.net.pl 14.08.13, 23:29 Brak odpowiedniej organizacji podczas porózy. Wyjeżdzalismy z Katowic z dwoma pilotami. Pierwszy podawał informacje do ktorych nie stosował się drugi pilot podczas powrotu. Informacje dot. miejsc w autokarze. Pierwszy zapisywał miejsca podróznych podczas podrozy w 1 strone, potwierdzał, że wracamy na tych samych miejscach. Drugi nie otrzymał od niego listy oraz numerów miejsc. Ustąpiliśmy miejsc innym podczas wyjazdu, gdzie podczas powrótu zajeli nam miejsca, bo wracało do Polski +2 kierowców( były to 2 miejsca dla kierowców(a "urlopowiczów" była 2+dziecko). Doszło do sprzeczki, gdyż jesteśmy młodymi osobami mamy po 23 lata i potraktowali nas "urlopowicze" jak "gó...arzy", używając nicenzuralnych, chamskich słow.Brak szacunku, niewychychowanie ludzi. Pilotka nie zareagowała. Ja mam chorobę lokomocyjną i ciężko znoszę podróż, a kazali nam siedziec na górze, gdzie była młodzież jadąca na obóz, oraz miejsca nie adekwatne do miejsc na dole, ścisk, słaba klimaatyzacja, ktora się lała. Nie podała mi żadnego argumentu dlaczego tak jest i dlaczego tak nas można traktować. Jak dla mnie brak organizacji i traktowanie młodych nieodpowiednio. Hotel- słaby- szczerze- dostaliśmy pokój bez klimy, gdzie w ofercie była klima. Interweniowałam i czekaliśmy na pokoj0 pomogla nam rezydentka, all in od 12 do 13 30- wchodzimy o 13,30 a na jadalni sprzed nosa zabierają nam jedzienie- moj chlopak nie zdązył nałożyć... znajoma zjadła ledwie zupe. Prowiant na powrot- zapomnijcie. Składam skargę przez biuro podrózy, ktore jest ich pośrednikiem. Dlatego, że gdyby taka sytuacja zdarzyła się osobom 10 lat starszym, nie doszłoby do czegos takiego, a nas młodych trakują jak śmieci...i nie szanuja... poza tym, podczas sprzeczki kierowy się wtrącali "a nie masz gdzie siedziec" i inne rzeczy. Żałuje ze nie zrobiłam zdjęć! NIe polecam, mam dobre sprawdzone biuro podrozy,króte tylko pośredniczy EPT, info e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: Euro Pol Tour EPT Katowice 19.08.13, 09:30 W 2011 byłem z tym biurem w Bułgarii. Cena adekwatna do jakości hotelu, zresztą opinie o hotelu, zdjęcia, mapy itp można znaleźć w internecie, więc w chwili obecnej hotel nie powinien być dla nikogo zaskoczeniem. Zawsze wiesz za co płacisz. Nasz był czysty, posiłki smaczne za to nieco oddalony od centrum Przejazd autokarem bardzo sprawny, myślę że można polecić jako biuro ekonomiczne, bez luksusów, ale solidne biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirko Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.centertel.pl 12.09.13, 07:54 Uwaga na promocje,wazne zeby kasę sciągnąc a odwrotnie maliem wiadomośc np Bibione ze pozostawia sie nas na placy pod lunaparkiem i dalej sami do Lampo i dalej do wyznaczonego apartamentu ,czasem to do 3km razem.Bezczelność w przypadku ludzi starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.xdsl.centertel.pl 12.09.13, 19:00 Do mirko! Europol wyraźnie zaznacza miejsca przystanków w Bibione. Ponadto dają mapkę z zaznaczoną agencją oraz miejscem zakwaterowania. Nie obiecują dotarcia do pokoju, tylko na zaznaczony w umowie przystanek. Umowa nie obejmuje transferu przystanek-agencja- miejsce zakwaterowania, dlatego o ten odcinek należy zadbać samodzielnie. Jawne są godziny pracy agencji, pory dostępu mieszkań oraz ich zwolnienia. Wszystko jest jasne i oczywiste, więc po co stawiać zarzuty pozbawione podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta? Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.centertel.pl 13.09.13, 16:17 O tym co piszesz dowiesz sie nie z umowy ale z tych ich biletów juz po wpłaceniu i podpisaniu umowy,tak ze nie zapierd..... tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.13, 19:08 Nie ośmieszaj się! Wystarczyło przeczytać "Warunki uczestnictwa" w imprezie turystycznej i wszystko byś wiedział zanim podpisałeś umowę. A to, że tego nie zrobiłeś to już tylko i wyłącznie twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.v4.net.inethd.net.pl 25.09.13, 15:34 biuro raczej wiarygodne Bibione fajne ,z tym transportem od wysadzenia nas do lampo i apart, nie jest tak tragicznie Ale burdel totalny jest z miejscami w autokarze.Sa przypadki ze rodzina 3 osob zajmuje 3 powójne miejsca i siadajacy w Pszczynie nie mieli miejsc ,Dla czego zlikiwidowano miejsca przyznawane z numerami ,Dla tego znajomi ich olewaja i maja racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.13, 11:53 Rzecz cała w tym, że Euro Pol Tour specjalizuje się w wynajmie mieszkań, nie w transporcie. Dojazd autokarem jest usługą dodatkową, aczkolwiek świadczoną od wielu lat. Jeżeli występują problemy w dostępie do miejsc w autokarze, jak wyżej opisane, to nie widzę powodu, dla którego nie można prosić o interwencję pilota, najwyżej okaże się, że ci, którzy zajmują podwójne miejsca, wykupili po dwa i siedzą prawidłowo. W przeciwnym razie będą musieli zająć taką ich liczbę, za jaką zapłacili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juza Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.centertel.pl 04.02.14, 09:20 fajnie piszesz ale nie widzialam zeby pilotka interweniowala bo jest za slaba na buractwo rosiadające sie w autokarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikstra Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.centertel.pl 24.03.14, 19:37 czas planowac urlop/wczasy,czy cos sie zmieniło w ETP w temacie walki o miejsca w autokarze razem rodziny 3 osobowej wsiadajacej w Cieszynie? czy dalej maja wszystkich w d.... i nie interesuje ich kto i gdzie siedzi i czy ktos dostanie po ryju w walce o miejsce w autokarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.v4.net.inethd.net.pl 21.04.14, 14:45 Tez tak slyszalem z tymi miejscowkamiw autokarze.podobno najlepij samemu jechac ddo katowic i tam zajmowac miejsca bo po drodze e sie okazac ze siedzisz z tylu a zona na schodachz przodu.nie dbaja o to i zostawiaja zajmowanie miejsc samym turystom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Euro Pol Tour EPT Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.15, 09:45 Niedawno wróciłam z Bułgarii a konkretnie z miejscowości Złote Piaski. Wycieczka była organizowana przez biuro Euro Pol Tour z Katowic. Oferta którą podpisaliśmy wydawała się korzystna, lecz po przyjeździe na miejsce a dokładnie do hotelu Dana Palace Park (Hotels) rozczarowaliśmy się i to bardzo. W hotelu był nie bałagan lecz jeden wielki syffffff, aż obrzydzenie brało. Pani menager hotelu bardzo nie miła kobieta, bardzo roszczeniowa, nawet o rzeczy które wynikają z winy hotelu. okazało się, że hotel nie ma ani jednej gwiazdki lecz 3 bułgarskie słoneczka, co uprawnia ich do tak niskiego standardu. Jedzenie to jedna wielka porażka, mój pies jada lepiej. Klimatyzacja pokojowa zagrzybiała, w łazienkach jedna wielka pleśń. Po rozmowie z naszą panią rezydent P. Wandą (dziwna kobieta, która hotelowy syf traktuje jako Bułgarski standard) obiecano nam, że pokoje zostaną wysprzątane, szkoda że dopiero po interwencji. Po rzekomym posprzątaniu było tylko o 10% czyściej. Hotel posiada 3 piętra a pokojówki na oczy nie widziały odkurzacza, jedną woda, bez zmiany myją cały hotel i jest to mysie tylko "rynku" pod stolikami, kanapami itp wielkie tumany kurzu Poprosiliśmy o zmianę hotelu w związku z tym, iż hotel który opłaciliśmy i był opisany w umowie mijał się ze stanem faktycznym. Po 10 godzinach przyjechał do nas rezydent (już nie Pani Wandzia) i zabrał nas do innego hotelu. Dopiero wtedy tak naprawdę mogliśmy rozpocząć urlop. W hotelu Dana Palace Park nawet napoje alkoholowe serwuje się z plastikowych kubeczkach po 20 ml. Miejscowość jako sama w sobie ładna i godna polecenia. Nie byliśmy pierwszymi którzy byli rozczarowani tym hotelem. aaaaaaaa basen hotelowy to brodzik porośnięty wokół trawskiem, z nieprzyjemnie pachnącą wodą i rozlatującymi się leżakami. Uważajcie na oferty tego biura podróży już nigdy nie skorzystam i wręcz odradzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allaallaa22 Re: Euro Pol Tour EPT Katowice 09.07.16, 19:16 Pół dnia uzgodnień telefonicznych i mailowych z z-cą dyr Izabelą Maziarzewska-Stanicką i Pawłem Gluzickim, a na chwilę przed zrobieniem przelewu okazuje się że uzgadniana cena to pomyłka i podwyższają cenę wyjazdu o 300 zł. Na dużo wyższą niż w regularnym katalogu. Absolutnie nie polecam . (korespondencję mogę przesłać) Odpowiedz Link Zgłoś