Dodaj do ulubionych

Wyjazdy studenckie

01.08.13, 18:45
student.travel.pl/wyjazd_J13999 Jechał ktoś na studenckie wyjazdy z tym biurem? Możecie coś o tym powiedzieć? co myślicie o tym biurze? miał ktoś przyjemność z nim jechać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Radziooo Re: Wyjazdy studenckie IP: *.play-internet.pl 02.08.13, 10:47
      Ja byłem rok temu w wakacje w Bułgarii, ale kicha była :/

Niby reklamują się, ze wyjazdy studenckie, a były też osoby znacznie starsze i nawet jedna rodzina z małym dzieckiem... NIE POLECAM
      • Gość: Studenciakwakacjus Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 30.05.14, 04:26
        Miałeś pecha, że nie trafiłeś na prawdziwe studenckie wakacje, polecam Tobie wakacjedlastudenta . pl i juz nie będziesz chciał jeździć z nikim innym :)
      • Gość: Generał Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 18:56
        No to trzeba było się wybrać na taki typowy studencki wyjazd, wyklikaj sobie wakacjedlastudenta to sie przekonasz że niektóre wyjazdy dla studentów są tylko dla studentów ;)
        • t.jagielka1990 Re: Wyjazdy studenckie 14.08.14, 10:46
          Polecam sprawdzony serwis ukierunkowany typowo na wycieczki i wyjazdy studenckie, w szczególności na wakacje. Prowadzony jest przez Studenckie Koło Turystyczne, a wycieczki do Hiszpanii, Włoch czy Chorwacji są na prawdę tanie. Wiarygodność tej firmy potwierdzona jest certyfikatem: Rzetelna Firma. Warto im zaufać.

Dla chętnych szczegółowa oferta SKT: www.skt.org.pl/
    • Gość: Campus Akademicki Re: Wyjazdy studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 18:09
      Polecam jeden z największych obozów studenckich w Polsce!
      6 dniowe szaleństwo w górach za jedyne 389zł – sprawdź sam!
      www.campus-akademicki.pl
    • Gość: stydentkaaAA Re: Wyjazdy studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.14, 12:09
      Polecam biuro podróży Student Travel bardzo dobre imprezy , oraz super organizowane wycieczki . Przeżyjecie nie zapomnianą przygodę !!! Zapraszamy do biura Student Travel :)
      • Gość: Anitcka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 21:43
        a próbowałaś może biura Viator z Poznania?? Radzę skonforntować ich ofertę z innymi:)
    • Gość: studentka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.14, 13:13
      ja z nimi jechałam bardzo fajne biuro, organizują bardzo fajne wycieczki zwłaszcza dla studentów. POLECAM
      • Gość: Olbar Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 07.05.14, 18:21
        Ja jeździłem z Wakacjami dla studenta. Fajne wyjazdy na studencką kieszeń.
        Polecam, bo ja byłem zadowolony.
        • Gość: Kowalski Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 15.05.14, 14:20
          Ale jak to wakacje dla studenta?? Tak się nazywa biuro?? Czy ma jakąś inną nazwę?? Bo już nie wiem. Będę wdzięczny za odpowiedź, bo szykuję sobie wakacje.
          • Gość: Madzialenka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 15.05.14, 16:05
            Tak, wakacjedlastudenta . pl i tam sobie możesz sprawdzić ich ofertę, może coś się Tobie spodoba. Polecam, byłam już z nimi na wakacjach.
            • Gość: Kowalski Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 22.05.14, 19:40
              No i sprawdziłem, przyjemna oferta fajne ceny, z opisów miejsca wyglądają na ciekawe, do tego duży wybór jeśli chodzi o kierunki, warunki, atrakcje. Wakacje dla Studenta to może być dobry wybór :) Dzięki
              • Gość: Madzialenka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 23.05.14, 15:39
                Mówiłam?? Hehem fajne biuro, nie? Też byłam zadowolona, teraz musisz gdzieś z nimi pojechać i wszystko będzie jasne :) hehe
                • Gość: Kowalski Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 30.05.14, 03:56
                  TAk zrobię, na cos się na pewno zdecyduję:)
            • Gość: Barbaraszak Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.08.14, 01:18
              i jeszcze moge Wam polecic biuro Viator, naprawde mega oferta!
              • Gość: Aldon Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 08.08.14, 20:22
                Noo, Za granica sa naprawde swietni, niby nieduze biuro a ma mega potencjal!
          • Gość: BydgoskaGąska Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.08.14, 00:11
            Oprocz tego jest jeszcze zuways ktory mega dobrze organizuje wycieczki na wielu kierunkach, polecam je serdecznie:)
            • Gość: Majkelowi Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 08.08.14, 01:06
              Nooo, Bułgaria, chorwacja, Malta, Swietne letnie kierunki idealne na swietne wakacje samotnie albo z rodzinka!
              • Gość: DoradcaPodróży Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 08.08.14, 21:08
                Pelno slona, piaszczyste plaze i siwetne wakacje:)
        • Gość: Gość Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 20:03
          A byłeś sam czy z paczką, bo zastanawiam się czy można tam poznać fajnych ludzi:)
    • Gość: Gość Re: Wyjazdy studenckie IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.14, 22:40
      Ja z kolei polecam wyjazdy se Student Travel! BYłam już na trzech wyjazdach: na Eurotripe (docelowo w Portugalii), na nartach w La Foux i na majówce w Makarskiej :) Za każdym razem trafiłam na super pilotów, którzy organizowali świetne imprezy :D Tym razem wybieram się do Bułgarii, może chciałby też ktoś jechać? student.travel.pl/wyjazd_czad,bulgaria-zlote-piaski-ai :D
      • Gość: MorenoWa Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:19
        Ja byłem w Bułgarii i polecam ale korzystałem z poznańskiego biura podróży, naprawdę fajna organizacja i bez strasznych cen.
        • Gość: Anitcka Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 21:40
          Ja z Poznania znam biuro Viator z który moja przyjaciółka była na wakacjach i w tym roku jedziemy obie:)
        • Gość: Zaciekawiony Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 22:19
          A co to było za biuro??
          • malgoska240990 Re: Wyjazdy studenckie 09.10.14, 12:27
            Osobiście polecam wyjazdy ze student travel, teraz widzę, że mają fajne oferty na weekend listopadowy - student.travel.pl/wyjazd-amsterdam-berlin-city-break
    • Gość: Borektuchol Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 02.07.14, 21:23
      A co sądzisz o wakacjach dla studenta? Wyjeżdżałeś już ileś razy e swoim faworytem? Powiedz cos więcej o nim, ja zazwyczaj jeżdżę z wakacjamidlastudenta i naprawdę jestem mega zadowolony :)
      • Gość: Gość Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:40
        Słyszałem o tym ale nie miałem przyjemności a skąd są wakacjedlastudenta??
        • Gość: Majkelowi Re: Wyjazdy studenckie IP: *.net4me.pl 03.07.14, 22:46
          to biuro w interencie, wejdź na stronę i wszystkiego się stamtąd dowiesz:)
    • Gość: byłyoprych Re: Wyjazdy studenckie IP: *.uw-fw1.rtr.net.uw.edu.pl 11.10.14, 19:15
      Najlepsze wyjazdy studenckie są organizowane przez samorządy studenckie. Lub na własną rękę ;)
    • Gość: gosć Re: Wyjazdy studenckie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.14, 12:16
      Ja jeździłam na wakacje z biurem studenckim, kt. było powiązane z UW. Nie pamiętam nazwy ale przez całe studia zwiedziłam Europę za bardzo małe pieniądze.
    • Gość: kodzako Re: Wyjazdy studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.17, 20:01
      student.travel.pl/wyjazd_07

Byłem w bułgarii. Mega organizacja, fajne zabawy, niesamowici ludzie i wszyscy młodzi. Teraz jade na sylwestra i mam już opłacony wyjazd na majówkę. Można złapać na prawde tanie wyjazdy i nie ma w tym żadnych haczyków. Mega polecam
    • dodekanezowiec Re: Wyjazdy studenckie 25.02.22, 17:01
      Nie zarezerwowałeś spamerze tylko dałeś link żeby reklamować nieuczciwie. Więc wyspamierdalaj bo naruszasz regulamin forum którego i tak nikt nie czyta. Pewnie nawet Ti nie wrócisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka