Dodaj do ulubionych

TUI - skończcie z tym spamem!

IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.15, 08:39
jak w temacie. Albo zmieńcie spamerów na jakichś bardziej inteligentnych bo tych co zatrudniacie to de...bile.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: TUI - skończcie z tym spamem! IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.15, 08:43
      kiedyś, pewne biuro tuż przed upadkiem , też tak spamowało. Nic nie sugeruję, ale czy przypadkiem z wami jest podobnie? Czy to znaczy, że macie problemy finansowe i możecie za chwilę upaść, a tym spamem staracie się ratować i sprzedać jak najwięcej firstów, zgarnąć kasę od Polaków i zawinąć żagle?
      Prosiłbym o odpowiedź tak licznie tu przesiadujących spamerów TUI.
      • sheeri Re: TUI - skończcie z tym spamem! 11.09.15, 09:09
        O jaki spam chodzi??
        Z jakiego biura ty jesteś??
        A jeżeli chodzi o upadek TUI to przestrzeliłeś mocno.
        TUI jest bardzo wiarygodnym biurem, ma najwyższą gwarancję ubezpieczeniową na polskim rynku - ponad 244 mln zł, dla porównania upadła Alfa Star miała 20 mln gwarancji, a Itaka wysyłająca trzykrotnie więcej klientów ok 193 mln (mniej niż w roku ubiegłym).
        Więc może spamer z konkurencyjnej firmy zwinie żagle i nie wypisuje głupot?
        • Gość: . Re: TUI - skończcie z tym spamem! IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.15, 09:22
          dzięki za odpowiedź, spamerze z TUI. Widać, że warujecie tu non stop. Ciekawe ile wam niemiec płaci za te spamerskie wpisy.

Tak, ja jestem z Itaki, która jest najlepszym i najukochańszych biurem w Polsce. Byłem z nimi tu i tam i zawsze jest superosko.
          Jestem też z RT, które jest równie świetnych i też bardzo miodzio biurem. Profesjonalnie, bez przygód i duuużo taniej niż w tui. Zwłaszcza polecam te same biura co ma tui, bo w RT jest zawsze sporo taniej niż w niemieckim tui.
          Exim też jest superowy, bardzo polecam wycieczki z tego biura, ja już byłem kilka razy i zawsze było super i o wieeeele taniej niż w TUI za te same hotele.
          No i oczywiście byłem też z Alfa Stara, które też miłowałem.
          Jestem też spamerem innych konkurencyjnych do tui biur :-) .

Chciałem też być miłośnikiem TUI, ale niestety, to niemieckie biuro zatrudnia w PL samych idiotów do spamowania po różnych forach.

Widocznie wy w tui to musicie mieć polskiego klienta za największego idiotę , skoro myślicie że nie potrafimy domyślić się które są te wasze spamerskie wpisy, wielbiącego to żenujące biuro TUI.
          • sheeri Re: TUI - skończcie z tym spamem! 11.09.15, 09:37
            No cóż, jesteś zwykłym trollem, który potrafi tylko bezmyślnie obrażać i nie zamierzam więcej reagować na twoje (mała litera to nie błąd) chamskie i infantylne zaczepki.

• Gość: . Re: TUI - skończcie z tym spamem! IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.15, 10:27
              dzięki, spamerze. nie ma to jak rozmowa dwóch profesjonalistów, nie? troll vs. spamer :-)

ja zaś zamierzam pisać na wasz temat pod każdym waszym spamerskim wpisem na tym forum, zwłaszcza o tym jakie maje "zajebiste" firsty i żeby szybko brać bo tylko teraz macie 5% zniżki, gdzie we wszystkich innych polskich biurach nawet bez tej zniżki jest taniej.

a więc zanim wpiszecie kolejny spamerski post to się grubo zastanówcie.

A może firmę TUI nie stać już na normalną reklamę i muszą się łapać takiej żenującej spamerskiej reklamy? To tym bardziej radzę uważać na to biuro bo od spamowania się zaczyna, a kończy na komunikacie na stronie o zawieszenie usług i plajcie.
    • Gość: klient Re: TUI - skończcie z tym spamem! IP: *.dynamic.mm.pl 11.09.15, 11:18
      ma racje, bo od tego słodzenia to juz mi też nie dobrze... wszedzie ten sam tekst, tylko im sie warunki zmieniły bo w sierpniu było 10 % zaliczki :D oby nie upadło...
      • werkaem Re: TUI - skończcie z tym spamem! 11.09.15, 11:28
        To ty dla równowagi musisz przysr..., żeby nie było za słodko??

Co was obchodzi TUI?? Nie zamierzasz z nimi wyjeżdżać to po czytasz o TUI i się wcinasz bez sensu?
        Jest wiele osób, których interesuje oferta first minute TUI, co widać na ich stronie na fejsie.

A jak ci żal to załóż wątek z innym biurem i słódź ile wlezie.
        • Gość: kient Re: TUI - skończcie z tym spamem! IP: *.dynamic.mm.pl 15.09.15, 13:03
          latałam z Tui i nigdy nie byłam obrażana przez ich pracowników do momentu, gdy ty mnie obraziłeś... masakra. I to się nazywa reklama biura! SPAM, SPAM, SPAM
          • werkaem Re: TUI - skończcie z tym spamem! 15.09.15, 14:18
            To nadal laluniu nikt z pracowników TUI cię nie obraził, bo ja nim nie jestem.
            I którym momencie poczułaś się obrażona? Bo wydaje mi się ,że to twój cały wpis to jedna wielka masakra.
            I jeszcze wskaż, w którym momencie reklamuję biuro??
      • robex4 Re: TUI - skończcie z tym spamem! 11.09.15, 21:42
        Popieram,Tui się zeszmaci tymi DEBILAMI spamerami
        • Gość: Paweł Re: TUI - skończcie z tym spamem! IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.15, 05:17
          Wszystkie wpisy przeciwników Tui z konkurencyjnych biur są o wiele bardziej debilne i chamskie niż tych rzekomych "spamerów"
          Jeżeli myślicie, że prymitywnym chamstwem zniechęcicie kogoś do Tui to jesteście w dużym błędzie, wasz hejt jest bardzo niskiego lotu, infantylny i prostacki.
          TUI jest jak na razie jedynym biurem, które wprowadza ofertę na lato 2016 i to chyba nic dziwnego, że ludzie o tym piszą, bo jest wiele osób, które bardzo wcześnie myślą o kolejnym urlopie. I szkoda, że hejterzy zamiast wypisywać brednie na temat Tui, nie oglądają TV, to wtedy zobaczyliby swoimi zapyziałymi oczkami reklamę tego biura (dotyczącą Dominikany), więc normalnie się reklamują, nie muszą wysyłać na forum żadnych "spamerów"
          Ja sam jestem zainteresowany ofertą Tui i nie widzę nic złego,że są forumowicze którzy o tym informują, jak będzie nowa oferta innych biur to tak samo będą pisać o Itace, Wezyrze czy Rainbowtours
          Ale widać, że na niektórych dobre opinie o TUI działają jak płachta na byka. Ciekawe dlaczego?
          Nie ośmieszajcie się swoją głupotą, bo wyraźnie w słowniku macie tylko jedno słowo - "debilny".
          • garwena Re: TUI - skończcie z tym spamem! 12.09.15, 11:21
            Paweł, zgadzam się w 100% z twoim wpisem, ja prawdopodobnie zostałam zaliczona do tych "spamerów" co jest po prostu żałosne, a każdy kto lata z TUI i nie ma do nich zastrzeżeń jest posądzony o jakieś płatne spamowanie przez tych trolli, bo ich ciasne umysły nie są w stanie pojąć, że są tysiące ludzi ludzi, którzy są zadowoleni z oferty i usług tego biura.
            Ja natomiast bardzo się cieszę, że takie chamidła nie jeżdżą na wakacje z TUI, bo nie będę musiała mieć wątpliwej przyjemności przebywać w tak parszywym towarzystwie.
            • potwor_z_piccadilly Re: TUI - skończcie z tym spamem! 12.09.15, 14:38
              garwena napisał(a):

> Ja natomiast bardzo się cieszę, że takie chamidła nie jeżdżą na wakacje z TUI,
              > bo nie będę musiała mieć wątpliwej przyjemności przebywać w tak parszywym towar
              > zystwie.

Osobiście, to wolę być parszywym chamem, niż robionym w balona, naiwnym durniem.
              W swoim poprzednim wpisie obiecałem, że chętnym podam szczegóły tego, co to bp wywinęło.
              Ty i ten niezalogowany zapytaliście o te szczegóły?
              Nie, Ty w cuda wierzysz i w to, że jeśli kiedyś było dobrze, to i nadal tak będzie.
              Ja z TUI jeździłem i też było dobrze, ale czasy, kryteria się zmieniają i dziś nie wygląda to dobrze. To bp stało się nerwowo aroganckie i zaczęło kręcić, a takie symptomy mogą wskazywać, że idą do plajty.
              Ja z nimi skończyłem.
              Ty?
              Twoja wola i jeszcze prośba.
              Nie wyzywaj od chamów i parszywców ludzi, którzy mają większą wiedzę od Twojej, bo są bardziej uważni, a uważni, bo sporą kasą ryzykują.
              Pozdrawiam.

• l-a Re: TUI - skończcie z tym spamem! 12.09.15, 19:03
                To, że ty zostałeś zrobiony w balona przez TUI nie jest równoznaczne z tym,że wszyscy mają pluć na to biuro. Ja z nimi jeżdżę od wielu lat, w sumie byłam z TUI już kilkanaście razy i zawsze wszystko było OK.
                Sądzę, że wszystkie polskie BP podróży mają coś za uszami i na każde można narzekać, o czym można się przekonać nawet na tym forum, a akurat TUI nie jest liderem w ilości reklamacji i przegranych spraw sądowych ze swoimi klientami, a nawet jest w końcówce tego niechlubnego rankingu.
                To że ty skończyłeś z TUI to twoje prawo, nikt przecież cię nie zmusza, żebyś z nimi jeździł, ale dlaczego wymyślasz od debili ludziom, którzy są z nich zadowoleni?
                Życzę Ci żeby inne biuro, które wybierzesz nie zrobiło cię w balona, bo wtedy to chyba zostanie ci tylko podróżowanie na własną rękę albo polskie morze.

• potwor_z_piccadilly Re: TUI - skończcie z tym spamem! 12.09.15, 20:03
                  l-a napisała:

> To, że ty zostałeś zrobiony w balona przez TUI nie jest równoznaczne z tym,że w
                  > szyscy mają pluć na to biuro.

Szanowna Pani, oni mnie nie zrobili w balona, bo mnie jest bardzo trudno zrobić w balona, a oni na to są za chudzi w uszach. Arogancją się wykazali, a ja dla arogantów pieniędzy nie mam.

> Sądzę, że wszystkie polskie BP podróży mają coś za uszami i na każde można narz
                  > ekać, o czym można się przekonać nawet na tym forum,

To prawda.

> a akurat TUI nie jest lide
                  > rem w ilości reklamacji i przegranych spraw sądowych ze swoimi klientami, a naw
                  > et jest w końcówce tego niechlubnego rankingu.

1 - Wąska oferta, to i klientów mało.
                  2 - Zawsze musi być ten pierwszy raz, a w/g mnie, ten pierwszy raz się zdarzył.

> ale dlaczego wymyślasz od debili ludziom, którzy są z nich zadow
                  > oleni?

O przepraszam, w żadnym miejscu forumowiczom nie wymyślałem od debili. Użyłem tylko zwrotu dureń, ale to jedynie w stosunku do samego siebie w zdaniu: wolę być chamem niż durniem (jakoś tak).

> Życzę Ci żeby inne biuro, które wybierzesz nie zrobiło cię w balona, bo wtedy t
                  > o chyba zostanie ci tylko podróżowanie na własną rękę albo polskie morze.

W czwartek wróciliśmy z tygodniowego pobytu w Łebie. Pogoda była do kitu, ale hotel mieliśmy przyzwoity, ze świetnym śniadaniem i dobrym żarciem w hotelowej restauracji.

• l-a Re: TUI - skończcie z tym spamem! 12.09.15, 20:17
                    potwor_z_piccadilly napisał:

> O przepraszam, w żadnym miejscu forumowiczom nie wymyślałem od debili....

Wydaje mi się, że jednak padła taka wypowiedź, cytuję z innego postu

" potwor_z_piccadilly 11.09.15, 14:36

Gość portalu: . napisał(a):

> jak w temacie. Albo zmieńcie spamerów na jakichś bardziej inteligentnych bo tyc
                    > h co zatrudniacie to de...bile.

Zgadza się, to debile podobnie jak ich pracodawcy. "

> W czwartek wróciliśmy z tygodniowego pobytu w Łebie. Pogoda była do kitu, ale h
                    > otel mieliśmy przyzwoity, ze świetnym śniadaniem i dobrym żarciem w hotelowej r
                    > estauracji.

Każdy wypoczywa jak chce, jak komuś pasuje polskie zimne morze, paskudna pogoda i drogie jedzenie to OK, nie dyskutuję o gustach.
                    Ja osobiście jednak wolę ciepłe morze, słońce, dobre hotele, ogromny wybór pysznego jedzenia i zwiedzanie nowych miejsc, dlatego wybieram zagraniczne wakacje (z TUI).

• potwor_z_piccadilly Re: TUI - skończcie z tym spamem! 12.09.15, 20:34
                      l-a napisała:

> Wydaje mi się, że jednak padła taka wypowiedź, cytuję z innego postu

> > jak w temacie. Albo zmieńcie spamerów na jakichś bardziej inteligentnych
                      > bo tyc
                      > > h co zatrudniacie to de...bile.
                      >
                      > Zgadza się, to debile podobnie jak ich pracodawcy. "

hola hola, to się nie odnosiło do klientów TUI, a do pracowników i szefów TUI, którzy mnie odstręczyli od siebie swoją bezczelnością i ignorancją.
                      Niestety, prowadzą interes, to muszą z różnymi opiniami i ocena ich pracy się liczyć, bo "gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą".

> Każdy wypoczywa jak chce, jak komuś pasuje polskie zimne morze, paskudna pogod
                      > a i drogie jedzenie to OK, nie dyskutuję o gustach.

Nad ciepłym morzem też byliśmy, a jakże.

> Ja osobiście jednak wolę ciepłe morze, słońce, dobre hotele ogromny wybór pysz
                      > nego jedzenia i zwiedzanie nowych miejsc, dlatego wybieram zagraniczne wakacje
                      > (z TUI).

Ten nawias na końcu zdania świadczy dobitnie, że konwersuję z naganiaczem.

• l-a Re: TUI - skończcie z tym spamem! 12.09.15, 20:42
                        Dlaczego naganiaczem??? Przecież tak jak wcześniej pisałam co roku jeżdżę na wakacje z TUI, w przyszłym też zamierzam z nimi jechać. I piszę o swoich wakacjach.
                        Czy o biurach podróży (szczególnie o TUI) można pisać tylko źle??? Czyżby był jakiś zakaz wypowiadania się pozytywnie o BP na tym forum???
                        • potwor_z_piccadilly Re: TUI - skończcie z tym spamem! 12.09.15, 23:25
                          l-a napisała:

> Czy o biurach podróży (szczególnie o TUI) można pisać tylko źle??? Czyżby był j
                          > akiś zakaz wypowiadania się pozytywnie o BP na tym forum???

Można pisać dobrze, oczywiście, ale logika i zdrowy rozsądek nakazuje, by też zapoznać się ze złymi opiniami.
                          Chyba że? chyba, że ością w gardle jest zadawać takie pytania, bo pytając, koło tyłka się robi pracodawcy.
                          Po sprawiedliwości, jest jeszcze inna opcja, naiwność i by cel osiągnąć, pozwolenie (za własne pieniądze) jakiemuś gów.....wi, który myli firmę służącą zamożnym klientom ze składem węgla, na poniewieranie sobą.
                          To nie jest główny powód mojej dezaprobaty wobec omawianego bp.

• l-a Re: TUI - skończcie z tym spamem! 13.09.15, 12:47
                            potwor_z_piccadilly napisał:

> Można pisać dobrze, oczywiście, ale logika i zdrowy rozsądek nakazuje, by też z
                            > apoznać się ze złymi opiniami.......

Nie zauważyłam nigdy na forum, żeby usuwane były negatywne opinie o biurach podróży (w tym o TUI), a wprost przeciwnie takich opinii jest więcej, bo wiadomo, że szybciej napisze ktoś wkurzony, któremu biuro podróży się naraziło niż zadowolony klient, a takich przecież jest zadecydowanie więcej, bo jeżeli byłoby inaczej to nikt by z nimi nie jeździł.
      • Gość: kdas Re: TUI - skończcie z tym spamem! IP: *.jmdi.pl 04.03.16, 20:54
        akurat Tui nie upadnie
        W gronie upadajacych w przyszlosci są inne mniejsze biura
    • potwor_z_piccadilly Re: TUI - skończcie z tym spamem! 11.09.15, 14:36
      Gość portalu: . napisał(a):

> jak w temacie. Albo zmieńcie spamerów na jakichś bardziej inteligentnych bo tyc
      > h co zatrudniacie to de...bile.

Zgadza się, to debile podobnie jak ich pracodawcy.
      Ja z TUI już skończyłem. Nawet złamanego grosza ode mnie nie dostaną, bo pieniędzy przeznaczonych na wyrzucenie w błoto, lub inaczej, dla aroganckich debili, nie mam.
      Szczegółów nie przytaczam, chyba, że kogoś one interesują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka