martijn 23.02.05, 12:07 Czy ktoś wie, gdzie moge kupić buty marki Meindl w Warszawie? Z góry dzięki za pomoc M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Buty Meindl 23.02.05, 16:48 pewnie tak jak w Niemczech w duzych sklepach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Buty Meindl 24.02.05, 19:55 jak bede w Warszawie to sie rozejrze. narazie jestem w Niemczech, sorry:)) ale chyba jestes gapa, a moze tylko leniwy? Czy nie mozesz pöjsc do sklepöw sportowych i zapytac? Tyle ich w Warszawie chyba nie ma, zebys sie zalatal na smierc. Ale swoja droga pochwalam, ze chcesz takie dobre buty kupic, ja jestem z moich bardzo zadowolona. I Meindl ma wspaniala gwarancje. Moje buty po paru latach (ale niewiele noszone, bo mam kilka par röznych sportowych butöw), pekly na szwie. Poszlam do sklepu sportowego i püowiedzialam, ze wprawdzie u nich nie kupilam, ale po pierwsze "möj" sklep juz nie istnieje, po drugie oni tez maja Meindla. Wzieli but bez problemu, podeslali do Meidla, tam but zszyto i dostalam go spowrotem. I to wszystko bez zaplacenia jednego grosza, w ramach wiecznej gwarancji!! KUpowanie markowych butöw oplaca sie, jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
martijn Re: Buty Meindl 25.02.05, 10:37 Byłem leniwy. Jednak krótko po postcie wziąłem sobie trud i zadzwoniłem do firmy z Biesko Białej, która sprowadza miendle. Wg nich są 2 sklepy w Wawie: Ski Team na 17-go Stycznia oraz Alpin czy co w DH Reduta. Natomiast w zeszłym miesiącu byłem w masie sklepów (akurat w tych dwóch nie) na Mariensztacie, Na Grójeckiej, w Blue City itp. Nikt nic nie wie. W sklepie Alpinusa na Batorego miś nawet nie słyszał o firmie Meindl. (by the way zauważyłem, iż Kamiński z Melą mieli meindle na nogach www.larix.home.pl/uvex.php?co=&id_newsa=24 ) Ja moje Air Revolution 3 kupiłem rok temu w Rzeszowie. Teraz chciałbym kupić lżejszen p. Modenę, ale boje się że półbutów w Wawie nie dostanę. Pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś